El dia d’obertura s’acosta …

Estem entrant en les setmanes de més complicació a l’hora d’iniciar el projecte. Les obres van a bon ritme – per si algú està interessant, comvolscasateva.com -, les comandes a distribuidores i contactes amb editorials avancen amb bon ritme i es confirma que tenim a casa nostra dels millors comercials del mercat. En saben, llegeixen i orienten amb criteri. Paga la pena aturar-se per valorar com Déu mana la feina que fan la Montse, l’Anna, en Jordi, l’Isidre, el Francesc o la Mònica només per posar alguns noms que m’ajuden a ajustar les comandes a l’orientació final de la llibreria.

Tot va bé, doncs, excepte la burocràcia. En aquest país tenim per costum regular i normativitzar cada vegada que es descobreix un cas d’estafa, de manca de seguretat, anem posant pegats administratius per garantir que ningú no cometi cap falta o delicte. Se’n diu prevenció. Prevenim tant que afegim tràmits, tirites en forma de llei de manera que tot el procés per obrir una empresa s’eternitza tant que fa que en algun moment un pensa: “Miri, anava a obrir una empresa, però millor deixar-ho córrer perquè m’hi puc tirar anys”.

Sigui com sigui, pensem obrir ben aviat, i ben aviat informarem de la data d’obertura i de la festa d’inauguració. Perquè sí, obrir una empresa, del que sigui: mereix una festa.

DSC_0001 DSC_0003 DSC_0005

Anuncis

Un pensament sobre “El dia d’obertura s’acosta …

  1. Què és això d’obrir de dimarts a diumenge? Ja es pot obrir en diumenge a Barcelona? Al Happy Books del Portal de l’Àngel no els van deixar obrir el passat Sant Jordi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s