Benvinguts, passeu, passeu …

Aquesta entrada només pot començar d’una manera:

Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies! Gràcies!

A tothom per la rebuda.

Al barri del Poblenou perquè és un gran barri.

A la gent del barri que fa el barri.

A tots aquells que s’acosten al barri i el fan encara més barri encuriosits per tot el què s’hi fa.

Molt especialment a la Júlia i el Miquel Àngel de llibreria La Petita del Carrer Marià Aguiló per l’acolliment i la rebuda, per la guia i per les ganes de col·laborar.

A la Chon i l’Àlex de l’Etcètera i a la Carme de Bolibloc perquè el seu camí i experiència són exemples a seguir des d’una oferta diferent i complementària.

Portem alguns dies sense escriure i podeu imaginar-ne el motiu: el 27 d’octubre vam fer la inauguració i des del 29 d’octubre que la llibreria ja està oberta.

Portada FB OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Segurament us ha arribat a través d’una magnífica crònica escrita per Xavi Ayén a la Vanguardia, la Núria Càrcamo al Núvol o la crònica de Núria Juanico sobre les noves llibreries del diari ARA. (Jurem i perjurem que aquests periodistes no tenen cap llaç familiar o amical previ).

LVanguardiallibreries-ARA-1 llibreries-ARA-2

En resum: ja hi som. Ja existim i ens podeu trobar de dimarts a diumenge de 10-14h /// 16:30h-20h (Diumenges 10-14h i 17:30h-20h que la família ens demana com a mínim una mica de sobretaula). Sí, sí, diumenges també. Un país on no es poden comprar llibres en diumenge és un país molt trist, oi?

Hi som, ens sentim acompanyats i mimats, i esperem crear el clima adequat per fer tot el contrari del nom de la llibreria: acolliment i promoció i de la lectura.

Estem ja treballant en el web que tindrem ben aviat i també en els primers actes. Dilluns vinent 11 de novembre a les 19:30h amb els amics de Malpaso “celebrarem” els hipotètics 91 anys de Kurd Vonnegut. Malpaso ha publicat recentment “La cartera del cretino” de l’autor nordamericà, autor del “Matadero Vonnegut” que alguns deveu conèixer. El coneixerem més a fons i ben segur que riurem.

Matadero Vonnegut

Per acabar-ho de rematar, demà passat 7 de novembre, Fidel Masreal, periodista que treball al diari El Periódico, veí de Poblenou, especialista en Política, publica “Game Over” sobre el funcionament intern dels partits polítics a Espanya. Nosaltres hi anirem. Arribarem un pèl tard però més endavant acollirem la seva presentació al barri.

GAME OVER.indd

Engeguem! I sobretot, Nollegiu!

Anuncis

Un pensament sobre “Benvinguts, passeu, passeu …

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s