AGENDA #NOSORTIU 4-6 D’ABRIL

Benvolguts nolectors, 

Si escolteu algú dient, no sé què fer, o passo el cap de setmana fora perquè al #Poblenou no hi ha res … li podeu etzibar aquest programa que inclou alguna de les coses que us podeu trobar aquest cap de setmana.

DIVENDRES 4 D’ABRIL, 17h. NOLLEGIU. Grup de conversa en llengua anglesa. Upper Intermediate.

DIVENDRES 4 D’ABRIL, 19h, a ULTRA-LOCAL RECORDS. Hide en concert. Directament des de l’escuderia de Siete Señoritas Gritando, projecte personal del cantant i guitarrista Alex. Hide és pop amb caràcter rock i presentarà les cançons en format acústic.

DIVENDRES 4 D’ABRIL 20h, NOLLEGIU. JORDI ANGUSTO, Autor de “I ara, què? Entre la crisi i la fallida: propostes alternatives”. Economista, ha estat professor de teoria econòmica de la UAB, directiu en diferents entitats de promoció econòmica i innovació, i és copresident de la comissió d’innovació del Col•legi d’Economistes.

DIVENDRES, 4 D’ABRIL, 21H, SALA RAMONA. Maria Fernanda Martinez (veu) i Bartolomeo Barenghi (guitarra) ofereixen un viatge a través de la música llatinoamericana. tango, samba, bambuco, bolero, zamba

DIVENDRES, 4 D’ABRIL, 21:30h, SALA BECKETT DE GRÀCIA Sortida nolectora a la Sala Beckett per veure “El Setè cel” de Caryln Churchill. C/Alegre de Dalt, 55. (Barri de Gràcia). Entrades a 12€ si les reserveu via info@nollegiu.cat (Si voleu anar-hi un altre dia, també ho podeu demanar)

DISSABTE, 5 D’ABRIL, 12:30h, NOLLEGIU Vermut-Conversa amb Enrique-Vila Matas.

DISSABTE 5 D’ABRIL, 17H. NOLLEGIU Grup de conversa en llengua anglesa. Upper-Intermediate.

DISSABTE, 5 D’ABRIL, 18:30h, NOLLEGIU. Trobada amb Joan-Lluís Lluís, autor de la recent “Cròniques del Déu Coix”

DISSABTE 5 D’ABRIL, 20:30H SALA RAMONA. Skidanov&Domenech. (Contrabaix i clarinet baix) Torna el duet que va cloure la passada temporada a la ramona. Temes de Mingus, Pettiford, Mussorgsky, Parker, etc… i després, la cuina de Grisel Ferreyra.

DIUMENGE 6 D’ABRIL, 12H. SALA RAMONA. Dos músics afincats a Londres, en Daniel Vallejo Rives (clarinet) i l’Eduard Garcia Carles (piano). Obres de Brahms, Brotons i Poulenc.

DIUMENGE 6 D’ABRIL 13h NOLLEGIU. LA FESTA DEL PERISCOPI. vermut de celebració dels 10 primers títols de l’Editorial amb el seu editor, els autors i traductors.

DIUMENGE 6 D’ABRIL, 18H, NOLLEGIU. FRAGMENTS DE CYRANO. AMB LA CIA DOSMESÚ (ELS MATEIXOS DE BENEDETTI). TAST LITERARI EN TRES PLATS. ENTRADA: 5€ CAL RESERVA!

DIUMENGE 6 D’ABRIL, 20h, SALA RAMONA. PJ Bond &Ellen Cox. (Folk USA i UK) Dos anys després de la seva primera visita i després d’un mes girant per Europa, amb Austin Lucas, PJ torna a Barcelona.vuelve a Barcelona acompañado por Ellen Cox.

Bon cap de setmana!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s