#NOSORTIU 30 DE MAIG – 6 DE JUNY (i alguna data posterior important)

DIVENDRES, 30 DE MAIG, 17h, A NOLLEGIU Grup de conversa en llengua anglesa upperintermediate.

DIVENDRES 30 DE MAIG, 19h, A ULTRA-LOCAL RECORDS, concert de Anthony Chorale (Soul/Surf70) en el marc del Festival Microclima Sound. (Pujades, 113).

DIVENDRES, 30 DE MAIG, 20h, A NOLLEGIU, Concert-presentació Fanzine “Las 3 plumas” editat al Poblenou.

DIVENDRES 30 DE MAIG, 20H, AL CASAL OCTUBRE, presentació del llibre del IV recull de narrativa breu Llibre i Martell, memorial Manuel de Pedrolo. (Nollegiu ha format part del jurat i podeu trobar el recull a la llibreria si us ve de gust).

DIVENDRES 30 DE MAIG, 20h, A ULTRA-LOCAL RECORDS, concert de Supertropica (Neoverbena) en el marc del Festival Microclima Sound.

DISSABTE, 31 DE MAIG, 13h, A NOLLEGIU, Vermut i poesia amb Àngel Igelmo i Misael Alern, publicats per adiA Edicions.

DISSABTE 31 DE MAIG, 17h, A NOLLEGIU, Grup de conversa en llengua anglesa upperintermediate.

DISSABTE 31 DE MAIG, A PARTIR DE LES 18h, a LaCalders del Barri de Sant Antoni, Celebració del 195è aniversari de Walt Whitman, amb Jaume Pons Alorda. Espectacle recomanat. Ja va passar per Nollegiu i aquí en teniu una mostra.

DISSABTE 31 DE MAIG, 19H, A ULTRALOCAL RECORDS, Concert de Jon Koldo L. Salas (NeoFolk) en el marc el Festival Microclima Sound.

DISSABTE 31 DE MAIG 20h, a ULTRA-LOCAL RECORDS, Concert de Notienefans (Delay Folk) en el marc del Festival Microclima Sound.

DIUMENGE 1 DE JUNY, 13h, A NOLLEGIU Vermut amb Artisal Travel Photography amb qui viatjarem pel món armats amb una càmera. Amb Ruth Estellers i Artur Isal.

DIUMENGE 1 DE JUNY, 20h, A NOLLEGIU, Recital poètic de Jordi Vintró tot presentant “Noves impressions d’Àfrica” de Raymond Roussel. Publicat per LaBreu Edicions.

DIUMENGE 1 DE JUNY, 20h, A LA SALA RAMONA, Concert de Jaume Llombart Sextet.

DIJOUS 5 DE JUNY, 21:30h, SALA BECKETT DE GRÀCIA, Alegre de Dalt, 55. Sortida Nolectora per veure “Pulmons”  Espectacle amb taquilla inversa. Encara podeu reservar via Nollegiu. Esgotades les 10 primeres entrades, en tenim 10 més.

DIUMENGE 8 DE JUNY, 13h, A NOLLEGIU, Recital poètic d’autors joves publicats per “La Bella Varsovia”.

DISSABTE 14 DE JUNY, 13h, A NOLLEGIU Vermut amb Alejandro Palomas, autor de “Una Madre” el llibre més venut a Nollegiu ara mateix. Especialment recomanat per aquelles persones que hagin llegit el llibre i per qui tingui el cuquet de conèixer l’autor.

DIMARTS, 17 DE JUNY, 20h, “Els llibres de … Joaquim Nadal”. L’historiador i polític, exacalde de Girona i exconseller de la Generalitat, serà el convidat d’una nova sessió d’aquest cicle. Preu: 5€. Aforament limitat. Reserva per ordre de peticions.

microclima

 

face-las3plumas

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s