AGENDA NOSORTIU 7-20 JUNY

DISSABTE 7, DIUMENGE 8 I DILLUNS 9 ESTAREM A LA LLIBRERIA I AL MERCAT D’ESTIU

DISSABTE, 8 DE JUNY, A LES 19h, A LA SALA RAMONA, Inauguració de l’exposició d’ASHLEY COOK. Ashley Cook és una reconeguda artista escocesa que realitza unes encisadores serigrafies. És va enamorar de la Sala Ramona ara farà un any i a partir de dissabte mostrarà vuit de les seves obres a la mateixa sala. La temàtica en aquest cas va des de la independència d’Escòcia i de Catalunya fins a les sirenes en busca d’amor.

DISSABTE, 8 DE JUNY, A LES 20:30h, a la SALA RAMONA, Concert en directe. Maria canta loreA és el nou projecte de la cantant canària Maria Lorea que es presenta amb un repertori de temes propis amb notes fresques, sorprenents i dificils d’etiquetar que naveguen entre el jazz, la música de cantautor i la música llatina, una fusió molt original amb uns arranjaments i una formació de luxe: Ivan Santaelaria al piano i Pere Carlos al baix elèctric. Maria Lorea: veu. Iván Santaeularia: piano. Pere Carlos: Baix elèctric

DIUMENGE 8 DE JUNY, 13h, A NOLLEGIU, Recital poètic d’autors joves publicats per “La Bella Varsovia”. Àlex Gil, Israel Padilla i Anna Roig. I vermutet de la Pubilla, naturalment!

20x25-labellavarsovia

DIMARTS 10 DE JUNY, 20h, A NOLLEGIU, Transformem la llibreria en un ring. Vindrà JULIÀ GUILLAMON i l’actor ARTUR TRIAS a explicar-nos la història de Pedro Roca, un boxejador de principis de segle XX a Barcelona que va publicar la novel·la “De Boxeador a literato”. En realitat, una història de la boxa a la ciutat, una part de la història de la nostra ciutat.

DIMECRES 11 DE JUNY, 18h a NOLLEGIU, un grup de teixidores vindran a teixir a la llibreria per promocionar el que en realitat és un art. Vindran de “Capdella Botiga” del carrer Doctor Trueta i ens explicaran la iniciativa “Llanes al carrer” que han començat a fer amb aliances amb altres botigues. Penèlope en estat pur – sense desteixir, eh! –

DIJOUS 12 DE JUNY, 19:30h, a NOLLEGIU, Grup de Lectura. “Intemperie” de Jesús Carrasco. Grup dirigit per Raquel Picolo.

20x25-intemperie

DIVENDRES 13 DE JUNY, 17h, a NOLLEGIU, Grup de conversa upper-intermediate

DISSABTE 14 DE JUNY, 13h, A NOLLEGIU Vermut amb Alejandro Palomas, autor de “Una Madre” el llibre més venut a Nollegiu ara mateix. Especialment recomanat per aquelles persones que hagin llegit el llibre i per qui tingui el cuquet de conèixer l’autor.

20x25-alejandropalomas

DISSABTE, 14 DE JUNY, 17h, a NOLLEGIU, Grup de conversa upper-intermediate.

DIUMENGE, 15 DE JUNY, a NOLLEGIU, i en col·laboració amb la Llibreria infantil La Petita, doble sessió amb ANDREU GALAN, guanyador de la primera edició dels combats poètics del carrer Amistat.

a) 11h Andreu Galan amb un espectacle infantil

b) 13h Andreu Galan i un espectacle per adults. (amb vermutet inclòs)

Cartel_NoLlegiu_Facebook

DIMARTS, 17 DE JUNY, 20h, A NOLLEGIU “Els llibres de … Joaquim Nadal”. L’historiador i polític, exacalde de Girona i exconseller de la Generalitat, serà el convidat d’una nova sessió d’aquest cicle. Preu: 5€. Aforament limitat. Reserva per ordre de peticions.

20x25-llibresdejoaquimnadal

DIMECRES 18 DE JUNY, 20h, la “nolectora” Teresa Fonoll, conversarà amb l’autor de “Una dona meravellosa” Joan Jordi Miralles publicat per LaBreuEdicions. Una novel·la sorprenent que està tenint un gran èxit gràcies al boca-orella  (el sistema de màrqueting més fiable diguin el que diguin). Fins el punt que a LaCentral, per exemple, figura en els més venuts.

DIMECRES 18 DE JUNY, 20h, a l’antiga fàbrica Damm (Rosselló, 315), lliurament del XV Premi Llibreter. Obert a tothom. Hi haurà música, menjar, beguda … i s’hi pot arribar més tard  (per exemple, sortint de l’acte de Nollegiu que també comença a les 20h)

DIJOUS, 19 DE JUNY, 20h, Ara sí! La gran Tina Vallès a NOLLEGIU, conversant amb els lectors i parlant dels seus llibres, dels seus contes, de la nova etapa de la revista @PaperdeVidre dedicada al món del conte.

face-tinavallès

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s