AGENDA #NOSORTIU A PARTIR DEL 20 DE JUNY

Divendres 20 de juny, 21h a la SALA RAMONA Concert Joan Sanmarti “Cruilla” amb Guillem Arnedo i Oriol Roca meets Pau Doménech.

Dissabte 21 de juny, 20:30h a la SALA RAMONA, concert de Jordi Berni Quartet

Diumenge 22 de juny, 13h, a NOLLEGIU, Recital pòetic amb dues dones impressionants: Míriam Canó, autora de “Buntsandstein” i Estel Solé, actriu i autora de “Si uneixes tots els punts” i “Dones que somiaven ser altres dones”

face-míriamcano

Diumenge 22 de juny, 12h, a la SALA RAMONA. Les suites de J.S.Bach. Sala de ball barroca. Vesko Stambolov. Ens torna a visitar en Vesko Stambolov. Un dels millors pianistes i músics que han passat per la Ramona. Un dels grans músics que ha “apadrinat” la sala i que ens fa sentir orgullosos d’haver engegat aquesta aventura. Ens ha preparat un programa amb suites de J.S.Bach.

Diumenge 22 de juny, 19:30h, a la SALA RAMONA, Concert Free Art Three. Tres trompetes que aconseguiran canviar la lògica de l’espai-temps mentre ens fan viatjar pel seu món d’improvisació.

Dijous, 26 de juny, 20h, a NOLLEGIU, Poesia i Jazz. Juan Vico i Laia López Manrique posaran la veu als seus poemes i Néstor Blasco (Saxo) i Ángel Blasco (Guitarra) posaran la música.

llm

Divendres 27 de juny, 21:30h, al IDEAL del Carrer Marià Aguiló, 99, concert de “Mitja Lluna” un grup de pop i soul. Veu i piano.

Diumenge 29 de juny, 13h, a NOLLEGIU, 3 dones poetes: Maria Rosa Maldonado, Lola Nieto i Carolina Jobbágy, posaran veu als seus poemes. Ho acompanyarem amb un vermutet.

kriller

Dimecres, 2 de juliol, 20h, a NOLLEGIU amb el traductor Ferran Ràfols i l’editora Ester Andorrà, “ninejarem”. Parlarem de “L’espia a la casa de l’amor” i de “Dins d’una campana de vidre” d’Anaïs Nin.

 DIUMENGE, 6 DE JULIOL, “SANT FREE MINT”, FESTA DE FINAL DE TEMPORADA DE LA SALA RAMONA I NOLLEGIU AMB “CHUPINAZO” MUSICAL I PREGÓ A CÀRREC DEL POETA I TRADUCTOR JORDI COROMINAS. (MÉS ENDAVANT DETALL D’HORARIS)

Dimarts, 8 de juliol a NOLLEGIU, 18h, inici del grup de conversa intensiu d’anglès del mes de juliol.

Divendres 11 de juliol, 20h, a NOLLEGIU, concert de “Ran de les coses” basat en els poemes de Philip Larkin.

Dimecres, 16 de juliol, 21:30h, SALA BECKET DE Gràcia, Alegre de Dalt, 55, Sortida nolectora al Teatre amb el 30% de descompte. “Vells temps” de Harold Pinter, amb direcció de Sergi Belbel amb Carles Martínez, Míriam Alamany i Sílvia Bel.

  • OBERTA LA INSCRIPCIÓ ALS CURSOS D’ESCRIPTURA INTENSIUS DEL LABORATORI DE LLETRES: AQUÍ TROBAREU TOTA LA INFORMACIÓ:  
  • OBERTA LA PREINSCRIPCIÓ AL POSTGRAU ESCOLA DE LLIBRERIA DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA (ALLÀ MATEIX ON VA ESTUDIAR EL LLIBRETER)

fullet-postgrau_llibreria-1 fullet-postgrau_llibreria-2

 

 

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s