Última agenda #NOSORTIU de la temporada!

Abans de res, unes paraules. De fet la mateixa, repetida fins a l’extenuació: Gràcies, gràcies, gràcies … Ja som quasi 800 els qui rebem aquesta agenda quan tot just fa 8 mesos que vam córrer les persianes per primera vegada.

Aquesta és l’última #NOSORTIU de la temporada perquè ja sabeu que el juliol i l’agost la ciutat es buida, ningú no surt o està fora. Què fa? Llegir, naturalment. Malgrat que diuen que aquest és un país de nolectors, esteu entestats en demostrar-nos el contrari. (Ah! que no sabeu què llegir? Us fa mandra decidir-vos? Això és que encara no heu llegit la nostra llista de recomanacions!

Per això, ja ho sabeu, hem decidit que aquest diumenge celebrarem el “Sant Free Mint” o festa de final de curs del carrer Amistat, que estem mirant de consolidar com un eix cultural i gastronòmic. Des de la Sala Ramona amb el Pau i el Marc, a La Pubilla del Taulat amb el Jesús, el Toni i el Miquel, en Ramon al Quiosc, el Casal Octubre amb tota la gent que s’hi aplega, la llibreria … aquest carrer ens té el cor robat. Diumenge, música, des de les 12h fins les 21:30h, a un volum adequat per no “tronar a los vecinos” que deia aquell.

El setembre tornem amb més #NOSORTIU. Si les coses van més o menys bé, és molt possible que en comptes de tenir aquest blog cutre, us enviem alguna cosa més treballadeta des del punt de vista del disseny 😉 També és veritat que ens importa més el contingut que la forma. Però una miqueta de disseny no ve malament, oi.

En fi, senyores i senyors! Que gràcies per la vostra atenció. La llibreria no tanca per vacances! Del 14 al 31 de juliol trobareu una altra persona atenent-vos que en sap tant de llibres com el llibreter o més. I el mes d’agost ens tindreu per aquí. Ja us direm els horaris.

Aquí va la última #NOSORTIU de la temporada:

Divendres 4 de juliol, 17h, a NOLLEGIU, última sessió del trimestre conversa anglès intermediate

Divendres, 4 de juliol, 21:30h al IDEAL Siroccopar, concert en acústic. (Pop).

IMG-20140702-WA0000Dissabte, 5 de juliol, A L’ATENEU FLOR DE MAIG, 21h, Diada del Cooperativisme. Sopar popular al carrer, música, la lectura del manifest i uns parlaments que enllacen el passat, el present i el futur del moviment cooperatiu. Aquest és el blog de la diada, amb el manifest, al qual us podeu adherir. També hi podreu trobar la llista de les cooperatives de totes les branques i entitats que van donar suport a l’edició de 2013

Dissabte, 5 de juliol, 20:30h, a la SALA RAMONA, Lepson, Kamaguchi & Preminger. Poesia i música. Quan Masa Kamaguchi ens diu “a friend is visiting me…” significa que potser tenim la oportunitat d’escoltar un concert inoblidable a la Sala Ramona . En aquesta ocasió els il•lustres visitants són el saxofonista Noah Preminger, i la poetessa Ruth Lepson. Ens oferiran un espectacle de poesia (en anglès) i música. Podeu veure el significat de l’espectacle clicant aquí:

Diumenge, 6 de juliol, al CARRER AMISTAT, “Sant Free Mint”, festa de final de temporada de la sala ramona i nollegiu amb “chupinazo” musical i pregó a càrrec del poeta i traductor jordi corominas. Música amb DJ Favaritx, col·laboració de Cervesa Estraperlo, cervesa artesanal de Torredembarra, i atenció que la cosa va in crescendo! Sant FreeMint2 facebook Dimarts, 8 de juliol a NOLLEGIU, 18h, inici del grup de conversa intensiu d’anglès del mes de juliol. Últimes places!

Dimecres, 9 de juliol a les 19h, a l’Edifici Salvany del Carrer Roc Boronat, 81-95, Conferència de Margalida Pons, “La malaltia com a metàfora a la literatura contemporània”. Més informació, clicant aquí

Dimecres 9 de juliol, a NOLLEGIU, 20h, “Voleu fer la volta al món?” Marta Enríquez donarà respostes (o no) a tots aquells que vulgueu fer la volta al món. Ha publicat “Un mundo bajo mis pies” en el qual explica la seva aventura de tot un any viatjant pel món. Marta Enríquez facebook Divendres 11 de juliol, 20h, a NOLLEGIU, concert de “Ran de les coses” basat en els poemes de Philip Larkin.

larkin A4 còpia

Dissabte, 12 de juliol, al Pati de les Dones del CCCB, Poetry Slam Barcelona a l’aire lliure! El Poetry Slam és una competició de poesia oral contemporània que es presenta com una proposta cultural per a aquells que desitgen gaudir d’un espectacle que posa la paraula, i l’slam de poesia en concret, al centre de l’escena. Més informació clicant aquí!

Dimecres, 16 de juliol, 21:30h, SALA BECKET DE Gràcia, Alegre de Dalt, 55, Sortida nolectora al Teatre amb el 30% de descompte. “Vells temps” de Harold Pinter, amb direcció de Sergi Belbel amb Carles Martínez, Míriam Alamany i Sílvia Bel.

Avui divendres, últim dia per la INSCRIPCIÓ ALS CURSOS D’ESCRIPTURA INTENSIUS DEL LABORATORI DE LLETRES: AQUÍ TROBAREU TOTA LA INFORMACIÓ.

Anuncis

2 pensaments sobre “Última agenda #NOSORTIU de la temporada!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s