COMENÇA EL CICLE DE SOPARS #NOPENSEU

Ens plau anunciar-vos un nou cicle de la llibreria dedicat al món de l’assaig.

Hem cregut oportú provar d’acostar-nos a figures importants del món de la filosofia, la història, la literatura a través de persones que els hagin estudiat i per això posem en marxa el cicle #NOPENSEU. Estem una mica tips de tanta rapidesa, immediatesa, marquèting i titulars  i del poc espai que hi ha per a la discussió asserenada al voltant de principis i valors. Per això, i com a repte, #NOPENSEU.

En què consisteix? 

Molt simple: un sopar on convidem una persona que hagi dedicat bona part del seu temps a estudiar acadèmicament una figura, una obra o una manera d’entendre la vida i la societat.

Com funciona?

Els últims dilluns del mes, a les 21h, soparem amb aquesta persona a la qual li demanarem que ens faci una introducció breu i a partir de la qual mirarem de generar debat.

On es farà el sopar?

El sopar el celebrarem a l’Associació Gastronòmica L’Art de Viure, un local privat on ningú no ens molestarà per iniciar la conversa i continuar amb el diàleg. Està ubicat al Poblenou, al Passatge Llatzeret, 27. Molt a prop del metro Poblenou.

Quin preu tindrà? 

Cada sopar tindrà un preu diferent en funció de qui ens el serveixi. Hi haurà un preu pel sopar i un preu d’oferta pel sopar + llibre.

Amb qui i quan començarem?

Començarem el dilluns 27  d’octubre, a les 21h amb Miquel Berga parlant de George Orwell.

Miquel Berga és professor de literatura anglesa a la Universitat Pompeu Fabra. Conegut pels seus treballs sobre George Orwell i altres escriptors anglesos que van participar en la guerra civil espanyola, publica també en diaris i revistes.

Eric Arthur Blair, més conegut pel sobrenom literari George Orwell, 1903-1950, fou un escriptor i periodista anglès. El seu corpus literari es caracteritza per la claredat, la intel·ligència i l’enginy, i pel coneixement de la injustícia social, l’oposició al totalitarisme i el compromís amb el socialisme democràtic. És considerat com possiblement el millor cronista de la cultura anglesa del segle XX. També va escriure crítica literària, poesia i ficció, i féu periodisme polèmic.

La base principal de discussió pel sopar amb Miquel Berga són els volums publicats recentment per l’Editorial DEBATE, “Ensayos” i “Escritor en guerra” a banda de 1984, La Revolta dels animals o Homenatge a Catalunya.

Opcions de preus per la sessió Orwell:

  • Preu nomes sopar: 18 €
  • PVP llibre “Ensayos”: 39.90 €
  • PVP “Escritor en guerra”: 31.90 €
  • Pack sopar + Ensayos: 49’90
  • Pack sopar + Escritor en guerra: 41’50
  • Pack sopar + Ensayos + Escritor en guerra: 78,50

Orwell facebook

I la següent sessió serà el dilluns 24 de novembre: Glòria Farrés, doctora en filosofia per la UAB, ens acostarà la figura de Zbigniew Herbert, poeta i assagista polonès, autor de “Un barbar al jardí”, un viatge i una mirada a Europa com a bressol de cultura. Més endavant, més detalls.

En preparació: “Economia política i ecològica” amb els catedràtics Joan Martínez Alier i Jordi Roca Jusmet i sessió sobre “El capital en el segle XXI” de Thomas Piketty.

 

Anuncis

7 pensaments sobre “COMENÇA EL CICLE DE SOPARS #NOPENSEU

    1. Serà més aviat al febrer. Al gener farem el de política econòmica i ecològica … així ens entrarà una mala sang després de l’empatx consumista del Nadal. Petons!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s