Sense traduccions que pobres seríem! Us apunteu a la festa?

Aviat, ben aviat farà un any que vam obrir les portes. I no volem perdre l’ocasió per celebrar-ho amb una festa al carrer Amistat amb els amics de La Petita que tindrà lloc el 2 de novembre.

Però avui, el post el dediquem molt especialment als traductors i traductores. A la festa del matí, hi hem afegit una festa a la tarda en la qual convidem a lectors, editors i llibreters a homenatjar un dels oficis més maltractats per la crisi: la traducció.

Ens sembla de justícia que aquells i aquelles que han fet possible que la nostra cultura sigui més rica, la nostra mirada més àmplia i la nostra capacitat d’imaginar el món sigui més oberta, es mereixin que personalment, els ho diguem cara a cara.

Per això, i lluny de protocols i altres, el dia 2 de novembre a la tarda, volem aplegar tothom qui ho vulgui en una trobada on poder xerrar amb els traductors, entre els traductors i sobre els traductors. Ho farem acompanyats de la cervesa artesana Estraperlo i d’uns vinets.

Ho celebrarem a Animula, al carrer Taulat, 93, 1r 2a. Entre les 18:30h i les 20:30h.

I us animem a tots i totes a venir, a comunicar-ho a traductors, lectors i editors i a tots aquells que creieu que puguin estar interessats. I si a més ens confirmeu la vostra presència, encara millor per poder calcular els litros de beguda que necessitarem.CARTELLPRIMERANIVERSARI

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s