NOVES PROPOSTES D’ACTIVITAT A NOLLEGIU (NOMIREU, NOCREIXEU, NOPENSEU…)

Benvolgudes, Benvolguts,

S’acosten les festes de Nadal i alguns us podeu preguntar: a banda de llibres què més puc regalar?

Atents a les necessitats abans que aquestes es produeixin 😉 ens permetem proposar-vos algunes activitats que tindran lloc el 2015 a la llibreria i que poden ser un bon regal o autoregal.

LES NOVETATS:

Cicle #NoMireu: Nou cicle dedicat a les séries de Televisió. 1 sessió mensual amb experts en anàlisi d’aquest fenomen.

Cada mes, de gener a juny, una série diferent. Breaking Bad, Los Soprano, Mad Men, True Detective i The Wire.

Preu per sessió: 10€. Preu de les 6 sessions: 50€.

Bibliografia no obligatòria: Llibres de l’editorial Errata Naturae.

poster nomireu

Cicle #NoCreixeu:

Nou cicle que organitzen conjuntament la llibreria infantil LaPetita i Nollegiu per organitzar un grup de lectura juvenil mensual. Comencem el mes de gener amb Isaac Palmiola amb Secret Academy, i continuarem parlant de David Walliams, Percy Jackson i Harry Potter. Preu de la sessió: 5€. Podeu comprar els llibres i apuntar-vos a les dues llibreries.

poster nocreixeu

Taller d’escriptura creativa “Vadecuentus” amb Raquel Picolo. Un taller per aprendre a escriure relats breus i contes a partir de la lectura dels clàssics i de la pràctica de l’escriptura. Tots els dilluns de 18-20:30h. Preu trimestre: 195€.  Més informació clicant aquí

Grup de conversa en anglès. 1h30m setmanals de conversa en anglès dirigits per una professora experta. Inici 16 de gener. Última sessió: 28 de març. Més informació clicant aquí

2 grups possibles.

  1. a) Divendres 18-19:30h
  2. b) Dissabtes 10-11:30h.

Preu de totes les sessions: 80€.

Grup de conversa en francès. 1h30m setmanals de conversa dirigits per una professora experta. Tots els dimecres de 19-20:30h.

Inici sessions: 21 de gener. Última sessió: 20 de març. Preu totes les sessions: 80€.

Grup de lectura Nollegiu: Continuem amb les nostres trobades mensuals del grup de lectura comentant els llibres programats. A partir del gener quedaran 5 sessions. Preu de la sessió: 8€ comprant el llibre a Nollegiu, 12€ si no el compreu aquí. Fem oferta d’equador de temporada: Les cinc sessions: 35€. Més informació clicant aquí

  • Propera sessió: 13 de gener amb “Els jardins de la dissidència” de Jonathan Lethem. En català publicada per Angle Editorial. En castellà Literatura Random House.

Sopars #NoPenseu:

  • Dimarts 20 de gener. 21h. Andreu Missé, director de la revista Alternativas Económicas, serà el convidat en una sessió al voltant de la desigualtat i els llibres de Thomas Piketty: “El capital en el siglo XXI”.
  • Dilluns 23 de febrer 21h. Fina Birulés, catedràtica de filosofia de la Universitat de Barcelona i especialista en Hanna Arendt. Serà la convidada per parlar de la filòsofa. Els llibres recomanats de lectura per aquests sopar són: “La condició humana”, “Converses amb Hanna Arendt” i ” Hannah Arendt,una herencia sin testamento”.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s