La primera #NoSortiu de 2015!

Dimarts, 13 de gener, 19:30h, Grup de lectura al voltant de “Els jardins de la dissidència” de Jonathan Lethem.

los jardines de la disidencia facebook

DIMECRES, 14 DE GENER, 19:30h, recital de la jove poeta aragonesa afincada a Barcelona MARTA FUEMBUENA LOSCERTALES, autora de “Iniciación de los Muros”, presentada pel poeta DANIEL BUSQUETS. El pròleg del llibre és de Jorge G. Aranguren: “Hay tres virtudes que resaltan poderosamente en los textos de nuestra amiga: equilibrio, lucidez y mesura. Con estos tres reyes de la baraja, ella juega su partida – en solitario – para después mostrarla con calculada sagacidad”. Entrada Lliure.

marta fuembuena facebook

DIJOUS, 14 DE GENER 19:30h, primera sessió del cicle #NoMireu dedicat a les sèries de TV. Amb JORDI CARRIÓN, autor de “Teleshakespeare”. Preu: 10 euros. Més informació clicant aquí

jordi carrion facebook

DISSABTE, 17 DE GENER 13h, conversa-vermut amb IGNACIO MARTÍNEZ DE PISÓN, autor de “La Buena Reputación”i un bon conjunt de novel·les. Parlarem amb ell de l’última obra però també de literatura en general.

pisón facebook

DISSABTE, 17 DE GENER, 19h, cicle #NoEscolteu amb concert de piano de MARTA CASCALES ALIMBAU, autora de “Pirouette”.

DIUMENGE, 18 DE GENER, 13h, vermut poètic amb JUAN MANUEL URÍA, arribat del país basc, i autor de “Las huellas del límite”.

juan manuel uría facebook

DILLUNS, 19 DE GENER, 18h, Inici del GRUP DE LECTURA JUVENIL amb la presència a la llibreria de ISAAC PALMIOLA, autor de la sèrie Secret Academy. Podeu inscriure-us tant a la llibreria La Petita del carrer Marià Aguiló com a Nollegiu. Preu de la sessió: 5 euros. Especialment indicat per a joves des dels 9 anys.

Palmiola facebook

DIMARTS, 20 DE GENER, 21h, al carrer Llatzeret, 27. Sopar #NoPenseu amb ANDREU MISSÉ, director i fundador de la revista ALTERNATIVAS ECONÓMICAS a propòsit de THOMAS PIKETTY i les desigualtats. ATENCIÓ! ÚLTIMES 5 PLACES!

sopar nopenseu facebook

DIJOUS, 22 DE GENER 20:30h, TEATRE a Nollegiu amb la companyia DOSMÉSÚ “A propòsit de EDGAR ALLAN POE”. Ens acostarem al món del gran escriptor de la mà de la companyia amb la qual vam iniciar la relació teatre-literatura. Preu: 10 euros. Cal inscriure’s per qüestions d’aforament.

DIUMENGE 25 DE GENER, 13H, Recital poètic i presentació del facsímil “Com elles” publicat per Cafè Central. Amb Mireia Vidal-Conte.

DIMARTS, 27 DE GENER,19h: Cicle TERTÚLIA ConnectanTalent; Tertúlies per al Coneixement, unes tertúlies especialment pensades per a totes aquelles persones que senten una necessitat d’identificar nous entorns en els seus projectes. En aquesta quarta tertúlia abordarem el tema de l’aprenentatge (en contraposició a l’ensenyament) com a factor clau en la formació d’una nova forma de pensar (no convencional), d’enfocar el futur (des de les voluntats de les persones) i com a pas previ a l’autolideratge. La tertúlia portarà per títol: L’aprenentatge: instrument clau en el canvi de pensament. Convidats: Pere Monràs, expert en Economia del Coneixement i Xavier Vidal, periodista i llibreter.

GRUP DE LECTURA DEL FEBRER: Dimarts, 3 de febrer, 19:30h: “La fórmula més estimada pel professor” /// “La Fórmula preferida del profesor” de Yoko Ogawa:

la fórmula més estimada pel professor facebook

Som-hi!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s