La #NoSortiu de la setmana

Holes,

La #NoSortiu d’aquesta setmana comença ben d’hora. Avui divendres, 23 de gener a les 19h, el nolector Lluís Molina i la seva banda Autos Detroit actuen a Ultra-Local Records. Més informació clicant aquí

Diumenge 25 gener a les 13h, a la llibreria, arriben Mireia Vidal-Conte i Odile Arqué presentaran el llibre-plaqueta de Cafè Central que recull els poemes de l’espectacle “Com elles” que han anat girant per diferents teatres. PIZARNIK, PLATH, MARÇAL i  un llarg etcètera de poetes universals que podrem escoltar in-situ.

com elles facebook

Diumenge 25 de gener, fins les 15:30h, la Sala Ramona ha programa al restaurant Acqua e Sale del carrer Joncar, el concert de Magalí Datzira & Jaume Llombart (veu/contrabaix i guitarra).

Dimarts 27 de gener, 19h, tertulia ConnectanTalent. Conversa-diàleg entre Pere Monràs i Xavier Vidal sobre aprenentatges no convencionals.

Dimecres, 28 de gener a les 20h, primera presentació del llibre ‘La nit de Damballah’ de Jordi Solé. Amb introducció de la periodista del 30 minuts, Anna Teixidor.

Dijous, 29 de gener a les 20h, presentació-CONCERT de “Tuitpoemes i altres tuiteries” amb Cristina Company i Pere Pèries.

tuiteries facebook

Dissabte, 31 de gener, 12h, ACTIVITAT INFANTIL, acabada la representació teatral al Romea, desembarca el món de Patatum a la Nollegiu en un acte organitzat conjuntament amb la llibreria La Petita.

patatu facebook

Dissabte, 31 de gener, a les 19h, el #Poblenou recupera l’obra d’una poeta. Després de 20 anys, Laura López Granell torna a publicar un llibre que presentarà a Nollegiu. 20 anys que han passat i que es recullen en un poemari intens, absolutament recomanable.

Forat_ NOLLEGIU1

Diumenge, 1 de febrer, a les 13h, Vermut amb DOVLATOV. Amb el traductor Miquel Cabal, l’actor i autor Joan Vigó, l’actriu Nú Miret, i l’editora Ester Andorrà, passejarem per l’obra del rus exiliat als Estats Units i que és capaç de fer riure i constrenyir-se a l’hora a tothom qui el llegeix.

dovlatov facebook

Dimarts, 3 de febrer, 19:30h, grup de lectura al voltant de “La fórmula més estimada pel professor” de Yoko Ogawa. Inscripcions obertes.

la fórmula més estimada pel professor facebook

Dissabte, 7 de febrer, 12h, les amigues de La Retrobada comencen les seves activitats amb un recital d’antologia de poetes catalans.

Dissabte 7 de febrer, 13h, sortint de La Retrobada, a la Nollegiu, arriba ENRIC CASASSES dirà MOSSÈN CINTO VERDAGUER. El poeta ha publicat un estudi sobre els dimonis que apareixen a l’obra verdagueriana.

Diumenge 8 de febrer, 13h, vermut amb FELIU FORMOSA per presentar “Devocionari domèstic” de Berthold Brecht publicat per l’editorial Adesiara. Escoltarem el mestre de la traducció al català de l’alemany recitant els versos de Brecht i també els escoltarem en alemany en la veu de l’autor Thomas Sauerteig.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s