Si la poesia no es ven perquè carai hem de tenir-ne?

El primer dia que vam obrir la llibreria teníem un armari de 2 x 0.8 dedicat a la poesia. El primer que ens deia la gent és: “On vas amb tanta poesia? Si la poesia no es ven!”

La primera decisió que vam prendre després d’aquells comentaris que auguraven un desastre econòmic sense remei va ser canviar de lloc aquella armari poètic. En comptes de tenir-lo al costat de la porta d’entrada de manera que quan algú obria la porta quedava en situació incòmode i poc comfortable. Així, un parell de mesos després d’obrir, l’armari poètic va ser traslladat al bell mig de la llibreria, entre la narrativa traduïda i la narrativa castellana.

L’armari es va anar omplint i després del primer Sant Jordi l’armari va adquirir un to bíblic. Sense créixer però es va multiplicar per dos.

Avui, hem reconvertit algunes parts de la llibreria per anar adaptant-la. Avui al bell mig del local hi tenim no un, ni dos, sino 3 armaris poètics. Un per la poesia traduïda, l’altre per la poesia catalana, i un tercer per la poesia castellana.

DSC_0012

 

Per completar els canvis, aquí teniu un manual d’instruccions.

LLIBRE USAT: El tenim amagat, clandestí. Si voleu accedir-hi haureu de dir la contrasenya. “Catacumba” o “Palau del gel” serien acceptades. També el format: “On teniu el llibre usat?” Serà considerada vàlida.

LLIBRE IL·LUSTRAT: Allà on estava el llibre usat, al final de la llibreria a l’esquerra. El tenim posat de manera que ara es veu de cara i fa una mica més de goig – i dóna una mica més de ganes de mirar-lo … i comprar-lo -:)

DSC_0013

En fi, que no es ven la poesia. I per això aquí en teniu tres armaris. Perquè no es ven, per tant, no es llegeix. Molt en sintonia amb la llibreria.

Anuncis

Un pensament sobre “Si la poesia no es ven perquè carai hem de tenir-ne?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s