Agenda #NoSortiu a partir del 20 de febrer

Divendres, 20 de febrer, 19h, a Ultra-Local Records, concert de LulamaeBlue presentant “Un tast”. Més informació, clicant aquí.

Divendres, 20 de febrer, 20h, Andreu Martín presenta a la Nollegiu el seu llibre “Como escribir novela policíaca”.

andreu martín facebook

ATENCIÓ AMB EL DISSABTE 21 DE FEBRER QUE TENIM TRIPLET! Tres actes en un sòl dia i per a tots els gustos.

Dissabte, 21 de febrer, 12:30h, concert a Nollegiu de la cantant i actriu Anna Moliner, presentant el seu nou disc, “Scents. Col·laboració amb l’artista i la llibreria: 10 euros. Si en voleu un tast, cliqueu damunt la imatge. (Hi ha publicitat, sorry!)

anna moliner facebook

Cicle #NoLiteralment. Dissabte 21 de febrer, 17h, inici del cicle dedicat al món de la traducció, i molt especialment a la traducció de literatura de llengües minoritàries o remotes. Començarem amb Jaume Ferrer Carmona.

cartel new ancho

Cicle #NoCreixeu grup de lectura juvenil que organitzem amb LaPetita. Dissabte, 21 de febrer 18:30h. Amb Gemma Xiol, editora de Montena, amb qui parlarem de la sèrie “La increible història de …” de l’autor David Walliams. Malgrat que parlarem de la sèrie en general és convenient haver llegit el capítol “L’amic excepcional” o “Les hamburgueses de rata”..o tots dos. Col·laboració amb les llibreries: 5 euros.

Walliams facebook

I DIUMENGE, 22 DE FEBRER, DOBLET!

Diumenge, 22 de febrer, a les 13h, la poeta asturiana, Ana Lamela Rey presenta a Nollegiu “La exhibicionista”. Si en voleu un tast, cliqueu damunt la imatge.

invitacio

Diumenge 22 de febrer, 19h, sessió Shakesperiana d’alt voltatge. Víctor Sunyol ha publicat “Birnam” un monòleg on un autor que intepreta el rei Duncan de “Macbeth” es pregunta abans de sortir a escena quin sentit té el seu ofici, la paraula, el discurs … Diumenge vindrà l’autor, vindrà l’actor Ramon Vila per explicar-nos si aquests dubtes són reals, i amb Òscar Intente escoltarem fragments. Un diumenge de teatre, novel·la, reflexió …

Birnam facebook

Cicle #NoPenseu. Sopar amb Fina Birulés, professora de filosofia de la UB per acostar-nos a la figura de Hanna Arendt. El sopar es farà a la llibreria el dilluns 23 de febrer a les 21h. És convenient, però no imprescindible, haver llegit algun d’aquests llibres: “La condició humana”, “Hanna Arendt: una herencia sin testamento” i/o “Conversaciones con Hanna Arendt”. Preu del sopar: 20€. PLACES EXHAURIDES! US PODEU APUNTAR A LA LLISTA D’ESPERA SI HO VOLEU!

sopar nopenseu facebook hanna

Dimarts, 24 de febrer, 19h, a la Biblioteca Xavier Benguerel, l’escriptor i director de cinema, Gonzalo Suárez, presentarà la seva novel·la “Con el cielo a cuestas”.

gonzalo

Dimarts, 24 de febrer, a les 19:30h, Cristina Morales presenta a la Nollegiu el llibre “Malas palabras”. Aquest llibre acabat de publicar porta el segell de recomanació especial de NOLLEGIU. Li podeu preguntar al Xavier el perquè.

malas palabras facebook

Dijous, 26 de febrer, a les 19:30h, el líder de l’Orquestra Plateria, Manel Joseph, presenta el llibre “El nét del vigilant” on explica la seva vida i la relació que ha tingut amb els grans de la música dels últims quaranta anys.

cartellmanelmasnouDijous, 26 de febrer, a les 20h, Javier Cercas visita el laboratori de lletres. Més informació clicant aquí

Dissabte, 28 de febrer, Enrique Redel, editor de Impedimenta, serà el llibreter resident de la Nollegiu entre les 11 i les 14h

Diumenge, 1 de març, Luís Solano, editor de Libros del Asteroide serà el llibreter resident de la Nollegiu entre les 11 i les 14h

Cicle #NoLlegiu de grup de lectura. El dimarts 3 de març, xerrarem a propòsit de “AMOK” d’Stefan Zweig. Preu de la sessió: 8 euros comprant el llibre a la llibreria. Sinó, 12 euros.

amok facebook

Dissabte, 7 de març, a les 18:30h, Grup de lectura juvenil a propòsit de la saga de l’Olimp de Rick Riordan, amb l’editora Rosa Samper.

No podem acabar l’agenda sense convidar-vos a visionar alguns VÍDEOS que hem anat penjant a NOLLEGIUTV, el nostre canal de Youtube.

Per començar, aquesta conferència del poeta i traductor Manuel Forcano sobre el genocidi armeni de 1915. La va fer en el marc de la presentació d’un llibre que recomanem especialment: “Els quaranta dies del Musa Wagh” de Franz Werfel.

Va venir a visitar-nos Feliu Formosa per recitar-nos els poemes de Bertolt Brecht recollits al Devocionari Domèstic publicat per l’editorial Adesiara. El resultat va ser aquesta llista de reproducció de cinc vídeos on podeu escoltar els poemes en català i alemany, i fins i tot, el mateix Feliu Formosa cantant algun dels poemes.

Som-hi, doncs! Bones lectures!

Xavier, Maria i Taide /// Taide, Xavier, Maria /// Maria, Taide, Xavier

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s