AGENDA #NoSortiu a partir del 27 de febrer

Divendres 27 de febrer a les 20h, expressament vingut des de Xile, el poeta Hector Hernández Montecinos presentat per Jordi Corominas.

montecinos facebook

Dissabte, 28 de febrer, Enrique Redel, editor de Impedimenta, serà el llibreter resident de la Nollegiu entre les 11 i les 14h

enrique resident facebook

Diumenge, 1 de març, Luís Solano, editor de Libros del Asteroide serà el llibreter resident de la Nollegiu entre les 11 i les 14h

luís solano resident facebook

Cicle #NoLlegiu de grup de lectura. El dimarts 3 de març, xerrarem a propòsit de “AMOK” d’Stefan Zweig. Preu de la sessió: 8 euros comprant el llibre a la llibreria. Sinó, 12 euros.

amok facebook

Dijous, 5 de març, a les 20:30h, al Bar Horiginal (davant del MACBA), presentació del darrer poemari de Francesc Garriga Barata, “Swing”, que serà recitat per diferents poetes i nopoetes.

Swing Horiginal

Divendres 6 de març, a les 19:30h, poesia amb VÍCTOR OBIOLS (Bocanegra) presentant la seva antologia 1974-1999 publicada per Edicions Els Llums.

soldocumenta

Dissabte, 7 de març, a les 18:30h, Grup de lectura juvenil a propòsit de la saga de l’Olimp de Rick Riordan, amb l’editora Rosa Samper.

Riordan facebook

Dissabte, 7 de març, a les 22h, ‪#‎Putesiconsentits‬ espectacle basat en el poemari d’Antonina Canyelles. Estrena el 7 de març a les 22h al Centre Cultural La Farinera del Clot! Ja podeu reservar les entrades al: 93 291 80 80

antonina

Diumenge, 8 de març, a les 13h, vermut amb RODRIGO FRESÁN.

rodrigo fresan_1--644x362

Dijous, 19 de març, 19:30h, sessió #NoMireu al voltant de TRUE DETECTIVE amb la professora ANNA TOUS ROVIROSA.

true detective facebook

No podem acabar l’agenda sense convidar-vos a visionar alguns VÍDEOS que hem anat penjant a NOLLEGIUTV, el nostre canal de Youtube.

Per començar, la lectura dramatitzada que l’actor Òscar Intente va fer el passat diumenge de “Birnam” de Víctor Sunyol. Aquí teniu el vídeo que si el veieu al Youtube us traslladarà a la llista de reproducció amb els tres vídeos de la sessió amb l’autor, amb el mateix actor i amb Ramon Vila fent una reflexió sobre el text.

I aquest vídeo on Cristina Morales llegeix les tres primeres pàgines de “Malas Palabras” un dels llibres recomanats per Nollegiu.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s