L’agenda #NoSortiu pels propers dies ….

Benvolgudes, Benvolguts,

Aquí teniu l’agenda #NoSortiu pels propers dies.

Deixeu-nos recordar que estem immersos en aquest cicle ÉS HORA DE (RE)LLEGIR … dedicant el quadrimestre a tres autors que ens semblen de lectura imprescindible algun cop a la vida. Fins el desembre, els nostres protagonistes són Stefan Zweig, Joseph Roth i Georges Simenon.

Avui us enllacem alguns recursos sobre aquests autors que ens semblen ideals per acostar-se a la seva vida i obra:

De Georges Simenon hem elegit aquest article de JOAN DE SAGARRA publicat al diari El País aquell llunyà any 2000: Cliqueu aquí

Clicant aquí trobareu un article de Rafael Argullol sobre Stefan Zweig (que el 9 de desembre vindrà a la llibreria) lligant l’obra i actitud de l’autor amb l’actualitat.

De Joseph Roth hem elegit avui aquest article de Guillermo Cabrera Infante a la revista Letras Libres. Només heu de clicar aquí.

ÉS HORA DE (RE)LLEGIR té la intenció de tornar a posar de moda aquests tres autors. Si teniu més recursos, compartiu-los! 🙂

I ara sí, sense més preàmbuls, la #NoSortiu

DIMECRES 30 DE SETEMBRE, a les 19:30h, diferents autors vindran a fer-nos obrir gana amb el llibre CONTES PER MENJAR-SE’LS publicat per Edicions Els Llums. De debò és una presentació de llibre? Sí, però no. En tot cas és una combinació de literatura i gastronomia sugerent.

contes per menjar-se'ls

DIVENDRES, 2 D’OCTUBRE, 19:30h, ens vestim de gala per acollir Jordi Corominas transformat en JEAN COCTEAU. El poeta i traductor ha antologat l’obra poètica del polifacètic autor francès “la mentira que siempre dice la verdad”.

cocteau facebook

DISSABTE, 3 D’OCTUBRE, 13h, Vermut poètic amb AGUSTÍN FERNÁNDEZ MALLO. L’autor ha elegit Nollegiu, per presentar el volum que recull la seva obra poètica completa sota el títol “Ya nadie se llamará como yo + poesía reunida 1998-2012”. Com a mestre de cerimònies, el poeta, traductor i crític literari EDUARDO MOGA.

fernández-mallo facebook

DIUMENGE, 4 D’OCTUBRE, 13h, Vermut amb Jordi Amat a propòsit de EL LLARG PROCÉS. CULTURA I POLÍTICA A CATALUNYA 1937-2014.

jordi amat facebook

DILLUNS, 5 D’OCTUBRE, 21h, el primer sopar #NoPenseu de la temporada tindrà com a convidat JUAN ANTONIO MASOLIVER RÓDENAS amb qui parlarem de la nostalgia. El llibre de referència és EL CIEGO EN LA VENTANA.

ATENCIÓ! CAL RESERVAR ABANS DEL DISSABTE 3 PER PODER CALCULAR BÉ LES NECESSITATS GASTRONÒMIQUES QUE A MÉS PASSEN PER UNA NOVA OFERTA CULINÀRIA! info@nollegiu.cat

nopenseu1 facebook

Dimarts 6 d’octubre, 20h. DIMARTS NEGRE amb festival d’autors que han publicat amb l’editorial groga: LLIBRES DEL DELICTE: ANNA MARIA VILLALONGA (Noves dames del crim, La dona de gris), XAVIER GUAL (Off the record), Damià del Clot (Una novel·la pulp) i Marc Moreno, editor de Llibres del delicte i autor de (Els silencis dels pactes i La reina de diamants).

Dijous, 8 d’octubre, 20:30h, inici cicle APROXIMACIÓ A LA POESIA. Jaume C.Pons Alorda ens acosta a la figura de Rimbaud i Rilke.

aproxpoesia 0810 facebook

Dijous, 15 d’octubre, 19:30h, primera sessió del cicle #NoMireu dedicat a sèries de TV: Especial Séries angleses.

nomireuANGLESES151015 facebook

Dijous, 15 d’octubre, 21:30h, inici del cicle COM? QUE NO T’HAS LLEGIT … ULISSES, de James Joyce.

ULISSES facebook

Recordeu que tenim nou horari tots els dies, inclòs el diumenge.

DILLUNS-DIVENDRES. 10-14h /// 17-20:30h
DISSABTES i TAMBÉ DIUMENGES: 10-14h /// 17:30-20:30h

Cicles en marxa:

APROXIMACIÓ A LA POESIA AMB JAUME C.PONS ALORDA. Més informació clicant aquí. Si us voleu inscriure, haureu de fer-ho a la llista d’espera! Tots aquells que heu fet prereserva però no heu fet efectiva la col·laboració us preguem que us poseu en contacte amb nosaltres per confirmar o descartar la preinscripció.

COM? QUE NO T’HAS LLEGIT … ULISSES. Més informació clicant aquí De moment tenim 16 persones apuntades! Encara tenim places. Com més serem, més debatrem 😉 Si encara no heu confirmat la inscripció, passeu per la llibreria o truqueu-nos 😉

La segona edició del NoMireu dedicat a les sèries de TV. Mireu el cartell aquí

És hora de (re)llegir … Cada trimestre el dedicarem a tres autors diferents sobre els quals farem activitats i difusió de la seva obra. Més informació clicant aquí.

Una abraçada

Xavier i Maria /// Maria i Xavier

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s