Agenda #NoSortiu després d’aquesta estranya setmana …

Benvolgudes, Benvolguts,

Després d’aquesta setmana estranya pel carrer Amistat, aquí teniu l’agenda #NoSortiu pels propers dies.

Abans, alguns recursos dedicats als protagonistes dels nostres autors protagonistes del cicle ÉS HORA DE (RE)LLEGIR …

De Stefan Zweig i Joseph Roth avui us enviem un enllaç que els aplega tots dos gràcies a les cartes que es van escriure. Cliqueu aquí

De Georges Simenon hem triat un article sobre una exposició del 2004 amb fotos de l’escriptor. Una bona manera de demostrar les capacitats artístiques polifacètiques de l’autor. Cliqueu aquí.

Recordeu que ÉS HORA DE (RE)LLEGIR té la intenció de tornar a posar de moda aquests tres autors. Si teniu més recursos, compartiu-los! 🙂

I ara sí, sense més preàmbuls, la #NoSortiu

DIUMENGE, 4 D’OCTUBRE, 13h, Vermut amb Jordi Amat a propòsit de EL LLARG PROCÉS. CULTURA I POLÍTICA A CATALUNYA 1937-2014.

jordi amat facebook

DILLUNS, 5 D’OCTUBRE, 21h, el primer sopar #NoPenseu de la temporada tindrà com a convidat JUAN ANTONIO MASOLIVER RÓDENAS amb qui parlarem de la nostalgia. El llibre de referència és EL CIEGO EN LA VENTANA.

ATENCIÓ! CAL RESERVAR ABANS DEL DIVENDRES 2 PER PODER CALCULAR BÉ LES NECESSITATS GASTRONÒMIQUES QUE A MÉS PASSEN PER UNA NOVA OFERTA CULINÀRIA! info@nollegiu.cat

nopenseu1 facebook

 

Dimarts 6 d’octubre, 20h. DIMARTS NEGRE amb festival d’autors que han publicat amb l’editorial groga: LLIBRES DEL DELICTE: ANNA MARIA VILLALONGA (Noves dames del crim, La dona de gris), XAVIER GUAL (Off the record), Damià del Clot (Una novel·la pulp) i Marc Moreno, editor de Llibres del delicte i autor de (Els silencis dels pactes i La reina de diamants).

trobada delictiva facebook

Dijous, 8 d’octubre, 20:30h, inici cicle APROXIMACIÓ A LA POESIA. Jaume C.Pons Alorda ens acosta a la figura de Rimbaud i Rilke.

aproxpoesia 0810 facebook

Dimecres, 14 d’octubre, 20h, Projecció d’un documental i comentari amb CARLES QUÍLEZ, autor de novel·la negra i director de l’àrea d’investigació del diari Crónica Global.

Dijous, 15 d’octubre, 19:30h, primera sessió del cicle #NoMireu dedicat a sèries de TV: Especial Séries angleses.

nomireuANGLESES151015 facebook

Dijous, 15 d’octubre, 21:30h, inici del cicle COM? QUE NO T’HAS LLEGIT … ULISSES, de James Joyce.

ULISSES facebook

Cicles en marxa:

APROXIMACIÓ A LA POESIA AMB JAUME C.PONS ALORDA. Més informació clicant aquí. Si us voleu inscriure, haureu de fer-ho a la llista d’espera! Tots aquells que heu fet prereserva però no heu fet efectiva la col·laboració us preguem que us poseu en contacte amb nosaltres per confirmar o descartar la preinscripció.

COM? QUE NO T’HAS LLEGIT … ULISSES. Més informació clicant aquí De moment tenim 16 persones apuntades! Encara tenim places. Com més serem, més debatrem 😉 Si encara no heu confirmat la inscripció, passeu per la llibreria o truqueu-nos 😉

La segona edició del NoMireu dedicat a les sèries de TV. Mireu el cartell aquí

És hora de (re)llegir … Cada trimestre el dedicarem a tres autors diferents sobre els quals farem activitats i difusió de la seva obra. Més informació clicant aquí.

Una abraçada

Xavier i Maria /// Maria i Xavier

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s