La #NoSortiu de la setmana en què celebrem amb una festa el segon aniversari

Divendres, 23 d’octubre, 19:30h, Festival Poètic edicions del Buc. Editorial valenciana que presentarà el seu catàleg amb la veu de dos dels seus poetes. TERESA PASCUAL i CARLES CAMPS MUNDÓ.

pascual i camps facebook

Dissabte, 24 d’octubre, 13h, PRESENTACIÓ A BARCELONA de Trèmolo de BIEL MESQUIDA. Vermut amb l’autor acompanyat de Tina Vallès i Susanna Rafart.

tremolo facebook

ATENCIÓ, DIUMENGE 25 D’OCTUBRE, 2N ANIVERSARI DE LA NOLLEGIU, VERMUT, DESCOMPTES, MEITATS DE PREU I A LES 13h, JOSEP PEDRALS PERQUÈ UN ANIVERSARI DE LA NOLLEGIU SENSE ELL NO ÉS UN ANIVERSARI!

aniversari facebook

Dimecres, 28 d’octubre, 20:30h, FILOSOFIA A LA GORRA. Amb Diego Singer, professor de filosofia de la Universitat de Buenos Aires, tindrem una sessió sobre Friedrich Nietzsche apassionant. Taquilla inversa. És a dir, que al final pagueu el que considereu en funció de si us ha agradat la conferència. Podeu reservar a info@nollegiu.cat per una qüestió d’aforament.

de gorra facebook

Dijous, 29 d’octubre, 21:30h, Tercera sessió del COM? QUE NO T’HAS LLEGIT … ULISSES de James Joyce? Entra en escena Leopold Bloom! Heu de venir llegits! Episodis 7, 8 i 9 (125 pàgines)

ULISSES facebook

Divendres, 30 d’octubre, 20h, torna el TEATRE a la NOLLEGIU. Mariona Sagarra presenta SOLO VEUS un espectacle de poesia, música i teatre basat en els poemes de grans autors i autores de la literatura catalana i universal. Aquest és un espectacle de pagament. La col·laboració que demanem és de 10 euros i us preguem que reserveu per una qüestió d’aforament.

mariona sagarra facebook

Dissabte, 31 d’octubre, 18h, Ieps! Que torna l’exitòs cicle de la temporada passada #NOLITERALMENT dedicat a la traducció. La primera sessió tindrà com a convidada Maria Ohanessian, traductora de l’armeni. Amb ella parlarem d’autors com Varujan, Vosganian, Saroyan …

Cartel Armeni

Dilluns, 2 de novembre, 21h, SOPAR #NoPenseu amb ADÁN KOVACKSICS, premi nacional de traducció 2010 i autor de GUERRA Y LENGUAJE, traductor de LTI, LA LENGUA DEL TERCER REICH i amb l’obra més recent que ha traduït, LOS DESPOSEÍDOS de Szilárd Borbély. Cal reserva a info@nollegiu.cat

nopenseu 0211 facebook

Dimarts, 3 de novembre, 19:00h: Antonia Carré-Pons presenta ÉS L’AMOR QUE MOU EL CEL I LES ESTRELLES acompanyada del poeta i traductor SAM ABRAMS.

carré-pons facebook

Dimecres, 4 de novembre, 19:30h, Presentació de L’ÉSSER ESTIMAT d’Evelyn Waugh publicada per LaBreuEdicions amb el traductor Josep Pijoan.

Dijous, 5 de novembre, 20:30h, segona sessió del cicle APROXIMACIÓ A LA POESIA amb Jaume C.Pons Alorda parlant de Wislawa Szymborska i Louise Glück.

aproxpoesia 0511 facebook

Dissabte, 7 de novembre, 20:30h TEATRE A LA NOLLEGIU. LLIBRÀLEGS’2015. Col·laboració 10 euros. Reserves a info@nollegiu.cat

Imatge Programa Llibràlegs 2a edició

Dilluns, 9 de novembre, 19:30h, Rafel Nadal conversa amb Francesc Romeu a propòsit de LA MALEDICCIÓ DELS PALMISANO

maledicció facebook

Dimarts, 10 de novembre, 19:30h, Tele/Expres I EL CAS HUERTAS CLAVERÍA amb ALBERTO CABELLO, JOSEP MARIA CASASÚS i JUANJO CABALLERO:

telexpress facebook

Dimarts, 24 de novembre, 19:30h, Santiago Giraldo conversa amb Arcadi Oliveres pe presentar MÉS ENLLÀ DE TWITTER. DE L’EXPRESSIÓ INDIGNADA A L’ACCIÓ POLÍTICA.

twitter facebook

I encara tenim més sorpreses que estem preparant!

Una abraçada

Xavier i Maria /// Maria i Xavier

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s