Us imagineu que quasi cada dia féssim un acte? No imagineu, aquí l’agenda #NoSortiu pels propers dies!

Divendres, 6 de novembre, 20h, poesia amb Joan Vinuesa i Fernando U.

????????????????????????????????????

Dissabte, 7 de novembre, 20:30h TEATRE A LA NOLLEGIU. LLIBRÀLEGS’2015. Col·laboració 10 euros. Reserves a info@nollegiu.cat ÚLTIMES PLACES!

llibràlegs facebook

Diumenge, 8 de novembre, 13h, vermut amb una de les noves poetes catalanes amb una veu sumament particular. Us recomanem especialment que vingueu a escoltar-la. MARIA SEVILLA presenta DENTS DE POLPA.

maria sevilla facebook

 

Dimarts, 10 de novembre, 19:30h, Tele/Expres I EL CAS HUERTAS CLAVERÍA amb ALBERTO CABELLO, JOSEP MARIA CASASÚS i JUANJO CABALLERO:

telexpress facebook

Dimecres, 11 de novembre 2015, 19:30h, a la Biblioteca Poblenou-Manuel Arranz, presentarem el primer poemari de GUILLE GALVÁN, guitarrista i lletrista de VETUSTA MORLA, acompanyat de la il·lustradora PAULA BONET, el músic SANTI CAMPOS i l’editor ANTONIO DE EGIPTO. Entrada lliure però us demanem reserva en previsió d’un aforament insuficient.

retrovisores facebook

Dijous, 12 de novembre, 19:30h, a la llibreria buscarem les tres bèsties literàries autores d’aquest recull de contes escrits a la llum de l’Ebre. La Recerca del Flamenc amb Sebastia Portell, Jaume C. Pons Alorda i Joan Todó. flamencs facebook

Dijous, 12 de novembre, 21:30h, continuem amb les sessions del cicle COM? QUE NO T’HAS LLEGIT … ULISSES de James Joyce… Avui anirem a pels episodis 10, 11 i 12.

ULISSES facebook

Divendres, 13 de novembre, 20h,  presentem el poemari SI LA CARNE ES HIERBA (SULLY MORLAND) de Claudia González Caparrós, amb Jordi Corominas presentant aquest volum que ha obtingut un accèsit del VIII premi de poesia jove Pablo García Baena i que ha publicat l’editorial La Bella Varsovia.

claudia facebook

Dissabte, 14 de novembre, 13h, vermut poètic amb LLUÍS CALVO i SELVÀTICA publicat per Lleonard Muntaner. Acompanyaran a l’autor JAUME C.PONS ALORDA i ANNA GUAL.

lluís calvo facebook

Diumenge 15 de novembre, a les 13h, vermutejarem amb Jordi Llavina, que presentarà MATÍ DE LA MORT, el seu últim poemari que tanca la trilogia iniciada amb VETLLA i que va continuar amb CONTRADA.

jordi llavina facebook

Dilluns, 16 de novembre, 19:30h, Rafel Nadal conversa amb Francesc Romeu a propòsit de LA MALEDICCIÓ DELS PALMISANO

maledicció facebook

Dijous, 19 de novembre, 19:30h, sessió cicle #NoMireu dedicat a séries de televisió. En aquesta ocasió, la cosa va de zombies … Amb Pep Prieto i Raquel Crisóstomo.

Dijous, 19 de novembre, 21:30h, nova sessió del COM? QUE NO T’HAS LLEGIT … ULISSES de James Joyce? Episodis 13 i 14

ULISSES facebook

Dissabte, 21 de novembre, 13h, vermut amb Enric González i Dario Adanti presentant DICCIONARIO IRREVERENTE DE ECONOMÍA publicat per Alternativas Económicas.

std

Diumenge, 22 de novembre, 13h, Homenatge a ANNA DODAS, autora de EL VOLCÀ. Una jove poeta que va desaparèixer massa jove l’any 1986.

anna dodas facebook

Diumenge, 22 de novembre, 18:30h, segona sessió dels LLIBRÀLEGS. Teatre a la Nollegiu. Ja teniu la vostra entrada? info@nollegiu.cat

llibràlegs facebook

Dimarts, 24 de novembre, 19:30h, Santiago Giraldo conversa amb Arcadi Oliveres pe presentar MÉS ENLLÀ DE TWITTER. DE L’EXPRESSIÓ INDIGNADA A L’ACCIÓ POLÍTICA.

twitter facebook

Recordeu que teniu moltes més activitats a:

Els concerts d’ULTRA-LOCAL RECORDS: Cliqueu aquí

Els concerts de jazz de diumenge al Acqua e Sale: cliqueu aquí

Els concerts que organitza la Sala Ramona a diferents punts del barri: Cliqueu aquí

Les activitats artístiques per a petits i grans de La Blu al carrer Amistat: Cliqueu aquí

Els vermuts de la Pubilla del Taulat: Cliqueu aquí

Els concerts i cocktails del Bàlius Bar: Cliqueu aquí

I més coses que hem d’anar anunciant!

Una abraçada

Xavier i Maria /// Maria i Xavier

Un pensament sobre “Us imagineu que quasi cada dia féssim un acte? No imagineu, aquí l’agenda #NoSortiu pels propers dies!

Deixa un comentari