Què és això? un #NoParar: Aquí teniu la #NoSortiu setmanal!

Divendres, 13 de novembre, 20h,  presentem el poemari SI LA CARNE ES HIERBA (SULLY MORLAND) de Claudia González Caparrós, amb Jordi Corominas presentant aquest volum que ha obtingut un accèsit del VIII premi de poesia jove Pablo García Baena i que ha publicat l’editorial La Bella Varsovia.

claudia facebook

Dissabte, 14 de novembre, 13h, vermut poètic amb LLUÍS CALVO i SELVÀTICA publicat per Lleonard Muntaner. Acompanyaran a l’autor JAUME C.PONS ALORDA i ANNA GUAL.

lluís calvo facebook

Diumenge 15 de novembre, a les 13h, vermutejarem amb Jordi Llavina, que presentarà MATÍ DE LA MORT, el seu últim poemari que tanca la trilogia iniciada amb VETLLA i que va continuar amb CONTRADA.

jordi llavina facebook

Dilluns, 16 de novembre, 19:30h, Rafel Nadal conversa amb Francesc Romeu a propòsit de LA MALEDICCIÓ DELS PALMISANO

maledicció facebook

Dijous, 19 de novembre, 19:30h, sessió cicle #NoMireu dedicat a séries de televisió. En aquesta ocasió, la cosa va de zombies … Amb Pep Prieto i Raquel Crisóstomo.

especial zombies facebook

Dijous, 19 de novembre, 21:30h, nova sessió del COM? QUE NO T’HAS LLEGIT … ULISSES de James Joyce? Episodis 13 i 14

ULISSES facebook

Dissabte, 21 de novembre, 13h, vermut amb Enric González i Dario Adanti presentant DICCIONARIO IRREVERENTE DE ECONOMÍA publicat per Alternativas Económicas.

vermut diccionari facebook

Diumenge, 22 de novembre, 13h, Homenatge a ANNA DODAS, autora de EL VOLCÀ. Una jove poeta que va desaparèixer l’any 1986.

anna dodas facebook

Diumenge, 22 de novembre, 18:30h, segona sessió dels LLIBRÀLEGS. Teatre a la Nollegiu. Ja teniu la vostra entrada? info@nollegiu.cat

llibràlegs facebook

Dimarts, 24 de novembre, 19:30h, Santiago Giraldo conversa amb Arcadi Oliveres pe presentar MÉS ENLLÀ DE TWITTER. DE L’EXPRESSIÓ INDIGNADA A L’ACCIÓ POLÍTICA.

twitter facebook

Dimecres, 25 de novembre, i en el marc del cicle ÉS HORA DE (RE)LLEGIR … dedicarem una hora ben bona a parlar de l’obra de JOSEPH ROTH, un dels nostres protagonistes del quadrimestre. Ho farem amb els traductors RAÜL GARRIGASAIT i JAUME CREUS.

roth facebook

Dijous 26 de novembre, 21:30h, cicle COM? QUE NO T’HAS LLEGIT … ULISSES de James Joyce? Continuem la nostra lectura particular del llibre. En aquesta ocasió ens centrarem en un únic episodi: el número 15.

ULISSES facebook

Dissabte, 28 de novembre, a les 20:30h, ÚLTIMA OPORTUNITAT per veure a la Nollegiu els LLIBRÀLEGS, quatre textos teatrals interpretats per Albert Aucellé i Mireia Piferrer, amb direcció escènica de Jordi Prat i Coll. Reserves: info@nollegiu.cat

llibràlegs facebook

DILLUNS, 30 DE NOVEMBRE, 21h, el cicle #NoPenseu celebra el seu sopar de Santa Llúcia. (Sí, sí, ha ho sabem que és el 13 de desembre) però celebrarem el sopar de Santa Llúcia amb Maria Bohigas Sales, editora de Club Editor i neta de l’autor, amb qui parlarem de la figura de Joan Sales, d’Incerta Glòria, de les cartes a Màrius Torres, del Vent de la nit i del paper d’editor i editorial al llarg de la seva història.

Dijous, 3 de desembre, 20:30h, cicle APROXIMACIÓ A LA POESIA, amb Jaume C.Pons Alorda, poeta i traductor, que ens acostarà a les figures de WALT WHITMAN (de la qual en Jaume n’ha fet la traducció recent al català del mític Fulles d’herba) i d’EMILY DICKINSON. Pregunteu disponibilitat!

aproxpoesia 0312 facebook

Dimecres 9 de desembre, a les 19:30h i en el marc del cicle ÉS HORA DE (RE)LLEGIR… conversarem amb RAFAEL ARGULLOL, a propòsit de l’obra d’un dels protagonistes d’aquest cicle quatrimestral: STEFAN ZWEIG

zweig facebook

Dijous 10 de desembre, 19:30h, presentació de EL LIBRO DE LA DANZA, un llibre de poemes de l’escriptor portuguès GONÇALO M. TAVARES. Ja ens agradaria que vingués ell però no tenim pressupost per portar-lo. Però hem organitzat una festa on podrem sentir els poemes en català i portuguès i la llibreria viurà un espectacle de dansa especialment creat per aquest llibre. El responsable de l’edició d’aquest llibre de poemes no és altre que Aníbal Cristobo, de KRILLER71 Ediciones.

Dijous 10 de desembre, 21:30h, cicle COM? QUE NO T’HAS LLEGIT … ULISSES de James Joyce? Continuem la nostra lectura particular del llibre. En aquesta ocasió ens centrarem en els episodis, 16 i 17.

ULISSES facebook

Dijous, 17 de desembre, 21:30h, TANQUEM LA LECTURA DE L’ULISSES amb un convidat per contrastar la nostra experiència del trimestre. Vindrà Max Hidalgo, professor de la Universitat de Barcelona.

ULISSES facebook

Coses que no passen a la llibreria però que a la llibreria li agraden molt.

El 20 de novembre, a les 20:30h, i al Casino de l’Aliança del Poblenou, l’Associació IN VIA ha organitzat un concert solidari en favor de la infància.

invia

I atenció perquè el Restaurant La Contrasenya, ofereix un nou taller de cuina! Taller-degustació de menjar saludable Dimarts 24 de noviembre (De 20 a 23). Guia teòrica i pràctica de plats vegetarians, vegans, macrobiòtics, gluten free i row food en combinacions diverses. Taller amb sopar inclòs,  a càrrec de la xef especialitzada Paula Pascual, del restaurant  Rasoterra. Més informació a la pàgina de La Contrasenya!

I RECORDEU QUE TENIU MOLTES MÉS ACTIVITATS AL #POBLENOU!

Els concerts d’ULTRA-LOCAL RECORDS: Cliqueu aquí

Els concerts de jazz de diumenge al Acqua e Sale: cliqueu aquí

Els concerts que organitza la Sala Ramona a diferents punts del barri: Cliqueu aquí

Les activitats artístiques per a petits i grans de La Blu al carrer Amistat: Cliqueu aquí

Els vermuts de la Pubilla del Taulat: Cliqueu aquí

Els concerts i cocktails del Bàlius Bar: Cliqueu aquí

Els amics de la banda AUTOSDETROIT actuen a Les Corts. Més informació en el seu facebook!

I més coses que hem d’anar anunciant properament..

Una abraçada

Xavier i Maria /// Maria i Xavier

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s