L’agenda #NoSortiu de la setmana com una moto ;)

Dissabte, 21 de novembre, 13h, vermut amb Enric González i Dario Adanti presentant DICCIONARIO IRREVERENTE DE ECONOMÍA publicat per Alternativas Económicas.

vermut diccionari facebook

Diumenge, 22 de novembre, 13h, Homenatge a ANNA DODAS, autora de EL VOLCÀ. Una jove poeta que va desaparèixer l’any 1986.

anna dodas facebook

Diumenge, 22 de novembre, 18:30h, segona sessió dels LLIBRÀLEGS. Teatre a la Nollegiu. Ja teniu la vostra entrada? info@nollegiu.cat

llibràlegs facebook

Dimarts, 24 de novembre, 19:30h, Santiago Giraldo conversa amb Arcadi Oliveres i David Fernàndez per presentar MÉS ENLLÀ DE TWITTER. DE L’EXPRESSIÓ INDIGNADA A L’ACCIÓ POLÍTICA.

mes enllà twitter facebook bo

Dimecres, 25 de novembre, i en el marc del cicle ÉS HORA DE (RE)LLEGIR … dedicarem una hora ben bona a parlar de l’obra de JOSEPH ROTH, un dels nostres protagonistes del quadrimestre. Ho farem amb els traductors RAÜL GARRIGASAIT i JAUME CREUS.

roth facebook

Dijous 26 de novembre, 21:30h, cicle COM? QUE NO T’HAS LLEGIT … ULISSES de James Joyce? Continuem la nostra lectura particular del llibre. En aquesta ocasió ens centrarem en un únic episodi: el número 15.

ULISSES facebook

Dissabte, 28 de novembre, a les 20:30h, ÚLTIMA OPORTUNITAT per veure a la Nollegiu els LLIBRÀLEGS, quatre textos teatrals interpretats per Albert Aucellé i Mireia Piferrer, amb direcció escènica de Jordi Prat i Coll. Reserves: info@nollegiu.cat

llibràlegs facebook

Diumenge, 29 de novembre, 13h vermut amb ELENA BARRIO, autora del poemari HORMIGAS EN EL AIRE. Acompanyada per Maria Yuste i una exposició fotogràfica per il·lustrar els versos.

elenabarrio

 

Dijous, 3 de desembre, 20:30h, cicle APROXIMACIÓ A LA POESIA, amb Jaume C.Pons Alorda, poeta i traductor, que ens acostarà a les figures de WALT WHITMAN (de la qual en Jaume n’ha fet la traducció recent al català del mític Fulles d’herba) i d’EMILY DICKINSON. Pregunteu disponibilitat!

aproxpoesia 0312 facebook

Dissabte, 5 de desembre 19h, arribat des de Granada, RUBEN MARTÍN presenta el poemari SISTEMAS INESTABLES publicat per Bartleby Ediciones. Amb Antonio Ramírez.

rubén martín facebook

Dimecres 9 de desembre, a les 19:30h i en el marc del cicle ÉS HORA DE (RE)LLEGIR… conversarem amb RAFAEL ARGULLOL, a propòsit de l’obra d’un dels protagonistes d’aquest cicle quatrimestral: STEFAN ZWEIG

zweig facebook

Dijous 10 de desembre, 20h, presentació de EL LIBRO DE LA DANZA, un llibre de poemes de l’escriptor portuguès GONÇALO M. TAVARES. Ja ens agradaria que vingués ell però no tenim pressupost per portar-lo. Però hem organitzat una festa on podrem sentir els poemes en català i portuguès en la veu de l’actriu MONTSE MORILLO  i la llibreria viurà una performance de dansa dirigit per la coreògrafa MONTSERRAT COLOMÉ especialment creat a l’empar dels poemes del llibre. El responsable de l’edició d’aquest llibre de poemes no és altre que Aníbal Cristobo, de KRILLER71 Ediciones.

Dijous 10 de desembre, 21:30h, cicle COM? QUE NO T’HAS LLEGIT … ULISSES de James Joyce? Continuem la nostra lectura particular del llibre. En aquesta ocasió ens centrarem en els episodis, 16 i 17.

ULISSES facebook

Dijous, 17 de desembre, 21:30h, TANQUEM LA LECTURA DE L’ULISSES amb un convidat per contrastar la nostra experiència del trimestre. Vindrà Max Hidalgo, professor de la Universitat de Barcelona.

ULISSES facebook

Dissabte, 19 de desembre 13h, Marta Darder i Carles Hac Mor presenten PARAULA, una joieta de llibre que té una edició limitada. Un llibre fet a mà, tant la forma com contingut.
marta darder facebook

ALTRES COSES QUE NO PASSEN A LA LLIBRERIA PERÒ QUE A LA LLIBRERIA AGRADEN MOLT

Avui 20 de novembre, a les 20:30h, i al Casino de l’Aliança del Poblenou, l’Associació IN VIA ha organitzat un concert solidari en favor de la infància.

invia

I atenció perquè el Restaurant La Contrasenya, ofereix un nou taller de cuina! Taller-degustació de menjar saludable Dimarts 24 de noviembre (De 20 a 23). Guia teòrica i pràctica de plats vegetarians, vegans, macrobiòtics, gluten free i row food en combinacions diverses. Taller amb sopar inclòs,  a càrrec de la xef especialitzada Paula Pascual, del restaurant  Rasoterra. Més informació a la pàgina de La Contrasenya!

I RECORDEU QUE TENIU MOLTES MÉS ACTIVITATS AL #POBLENOU!

Els concerts d’ULTRA-LOCAL RECORDS: Cliqueu aquí

Els concerts de jazz de diumenge al Acqua e Sale: cliqueu aquí

Els concerts que organitza la Sala Ramona a diferents punts del barri: Cliqueu aquí

Les activitats artístiques per a petits i grans de La Blu al carrer Amistat: Cliqueu aquí

Els vermuts de la Pubilla del Taulat: Cliqueu aquí

Els concerts i cocktails del Bàlius Bar: Cliqueu aquí

Els amics de la banda AUTOSDETROIT actuen a Les Corts. Més informació en el seu facebook!

I més coses que hem d’anar anunciant properament..

Una abraçada

Xavier i Maria /// Maria i Xavier

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s