La #NoSortiu del desembre! Començant pel tercer aniversari de @ultralocalrec

Bon dia!

Abans de l’agenda d’actes a la Llibreria, avui destaquem la festa del 3r aniversari dels amics de ULTRA-LOCAL RECORDS avui divendres i demà dissabte: FELICITATS RAUL & CARME & Co!

portada_fanzine (1)

Dit això, ara sí, els actes a la llibreria!

Dissabte, 5 de desembre 19h, arribat des de Granada, RUBEN MARTÍN presenta el poemari SISTEMAS INESTABLES publicat per Bartleby Ediciones. Amb Antonio Rodríguez.

rubén martín facebook

Dimecres 9 de desembre, a les 19:30h i en el marc del cicle ÉS HORA DE (RE)LLEGIR… conversarem amb RAFAEL ARGULLOL, a propòsit de l’obra d’un dels protagonistes d’aquest cicle quatrimestral: STEFAN ZWEIG

zweig facebook

Dijous 10 de desembre, 20h, presentació de EL LIBRO DE LA DANZA, un llibre de poemes de l’escriptor portuguès GONÇALO M. TAVARES. Ja ens agradaria que vingués ell però no tenim pressupost per portar-lo. Però hem organitzat una festa on podrem sentir els poemes en català i portuguès en la veu de l’actriu MONTSE MORILLO  i la llibreria viurà una performance de dansa dirigida per la coreògrafa MONTSERRAT COLOMÉ especialment creat a l’empar dels poemes del llibre. El responsable de l’edició d’aquest llibre de poemes no és altre que Aníbal Cristobo, de KRILLER71 Ediciones.

tavares facebook
Dijous 10 de desembre, 21:30h, cicle COM? QUE NO T’HAS LLEGIT … ULISSES de James Joyce? Continuem la nostra lectura particular del llibre. En aquesta ocasió ens centrarem en els episodis, 16 i 17.

ULISSES facebook

Divendres 11 de desembre, 19:30h, LLUÍS ANTON BAULENAS presenta la traducció al català de I TU NO VAS TORNAR de Marceline Loridan-Ivens, publicat per Editorial Bromera.

baulenasfb

Dissabte, 12 de desembre, Doble sessió: 13h i 18h. EXCURSIO AL FUTUR DE LA NOLLEGIU. En sessió de matí i tarda farem una excursió a l’escenari que acollirà la nova Nollegiu a partir de finals de gener. Veniu a veure l’espai abans que comencin les obres.

futur facebook

Dimecres, 16 de desembre, 19:30h, MOISÉS GALINDO presenta el poemari LAS FORMAS DE LA NADA publicat per Ediciones La Isla del Siltola. Acompanyat pel poeta i traductor Eduardo Moga.

moisés galindo facebook

Dijous, 17 de desembre 19:30h, cicle #NoMireu dedicat en aquesta sessió a les sèries de TV de Superherois.

especial superherois facebook

Dijous, 17 de desembre, 21:30h, TANQUEM LA LECTURA DE L’ULISSES amb un convidat per contrastar la nostra experiència del trimestre. Vindrà Max Hidalgo, professor de la Universitat de Barcelona.

ULISSES facebook

Dissabte, 19 de desembre 13h, Marta Darder i Carles Hac Mor presenten PARAULA, una joieta de llibre que té una edició limitada. Un llibre fet a mà, tant la forma com contingut.
marta darder facebook

ALTRES COSES QUE NO PASSEN A LA LLIBRERIA PERÒ QUE A LA LLIBRERIA AGRADEN MOLT

I atenció perquè el Restaurant La Contrasenya, ofereix un nou taller de cuina! Taller-degustació de menjar saludable Dimarts 24 de noviembre (De 20 a 23). Guia teòrica i pràctica de plats vegetarians, vegans, macrobiòtics, gluten free i row food en combinacions diverses. Taller amb sopar inclòs,  a càrrec de la xef especialitzada Paula Pascual, del restaurant  Rasoterra. Més informació a la pàgina de La Contrasenya!

I RECORDEU QUE TENIU MOLTES MÉS ACTIVITATS AL #POBLENOU!

Els concerts d’ULTRA-LOCAL RECORDS: Cliqueu aquí ATENCIÓ QUE ESTAN A PUNT DE CELEBRAR ANIVERSARI!

Els concerts de jazz de diumenge al Acqua e Sale: cliqueu aquí

Els concerts que organitza la Sala Ramona a diferents punts del barri: Cliqueu aquí

Les activitats artístiques per a petits i grans de La Blu al carrer Amistat: Cliqueu aquí

Els sopars i tallers de cuina del restaurant La Contrasenya: Cliqueu aquí

Els vermuts de la Pubilla del Taulat: Cliqueu aquí

Els concerts i cocktails del Bàlius Bar: Cliqueu aquí

Els amics de la banda AUTOSDETROIT actuen aquesta nit al districte de Les Corts. Més informació en el seu facebook!

Una abraçada

Xavier i Maria /// Maria i Xavier

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s