BON ANY 2016 I UN SEMÀFOR COMPARTIT DE LA VANGUARDIA

Benvolgudes, Benvolguts,

Aquest és un mail d’agraiment i de desitjos. Gràcies per aquest 2015 curull d’activitats plenes. Gràcies per fer-nos veure que la llibreria es quedava petita. Gràcies per tantes lectures -algunes de bones i altres de no tant bones -. I sí, gràcies perquè ens feu sentir estimats, o com a mínim necessaris. Així ens sentim en aquest penúltim dia de l’any. I quan un se sent necessari i no imprescindible la seva tasca pren més sentit.

Us hauríem de fer una agraïment personal, un per un, a tots i cadascun dels que formeu part d’aquesta gran comunitat que heu anat construínt mica en mica. Però això resultaria impossible.

I és per això que avui, que el diari La Vanguardia ha publicat una gran notícia sobre el projecte de la #Juanita que us enllacem a sota, hem vist que ens dedicaven un semàfor verd posant nom i fotografia del llibreter. Val a dir que la seva família està avui molt contenta i que ell mateix ha tingut dificultats per passar per la porta de tant cofoi.

Però vistes les coses, aquest semàfor verd no és del llibreter. Aquest semàfor verd és vostre. De tots els que formeu aquesta immensa xarxa de (no)lectors, de totes les llibreriesm especialment les que han obert en els últims 10 anys i que han sobreviscut, de les editores i editors que es barallen per publicar bons llibres. A nosaltres ens sembla que aquest és el vostre (i nostre) semàfor compartit.

Us desitgem un bon any 2016, molt millor que l’anterior. A finals de gener la Nollegiu estarà a la #Juanita, un projecte que compartirem amb la Fundació Catalunya Europa i amb tothom interessat en la cultura, la raó, el debat i la llibertat.

Informació a La Vanguardia:

http://www.lavanguardia.com/encatala/20151230/301103235885/metamorfosi-llibretera.html

Projecte #Juanita i com col·laborar-hi:

http://www.totsuma.cat/projecte/1371/timagines-el-que-podriem-fer-amb-una-nollegiu-mes-gran

Bona entrada d’any!

Xavier i Maria // Maria i Xavier

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s