La primera #NoSortiu de 2016 (Encara al carrer Amistat)

Benvolgudes, Benvolguts,

Aquí teniu la primera agenda #NoSortiu de l’any. Fins a finals de gener i si no hi ha contraordre, celebrarem els actes al carrer Amistat, encara que veieu la llibreria un pèl estranya (víctima dels avatars d’anar-se’n a la #Juanita)

D’altra banda, us recordem que fins el 20 de gener podeu treure-us el carnet anual de la Nollegiu amb descompte de 10 euros participant en el procés de micromecenatge que hem organitzat a través de la pàgina totsuma Ja són 143 els sumadors que s’han convertit en mecenes i hem superat l’objectiu. Tot continúa obert fins el 20 de gener i podeu ser mecenes i amb carnet de soci depenent de l’opció que vulgueu.

Sapigueu que estem acabant d’enllestir 2 NOUS CICLES per aquest primer semestre. En els propers dies, més informació!

Però en fi, que això és l’agenda i suposo que voleu saber quins són els actes previstos. Aquí va doncs!

Per començar l’any …

Dijous, 14 de gener, 20:30h, en el marc del CICLE D’APROXIMACIÓ A LA POESIA, Jaume C.Pons Alorda ens acostarà a les figures de dos grans de la poesia en castellà: JUAN RAMON JIMÉNEZ i ROSA CHACEL. Pregunteu disponibilitat!

aproxpoesia 1401 facebook

Dissabte, 16 de gener, 13h, VERMUT amb FRANÇOIS VILLON … Bé, amb ell no, que no pot venir 😉 Però vindrà ANDREU SUBIRATS que posarà la veu a les seves balades i també podrem escoltar els poemes de GALTES DE PERDIU. Recomanable per descobrir un clàssic. ENTRADA LLIURE.

Villon

Dijous, 21 de gener, 19:30h, el primer #NoMireu de l’any el dedicarem a les séries de TV del món judicial. Amb Raquel Crisóstomo i Pep Prieto viatjarem a THE GOOD WIFE o BETTER CALL SAUL.

nomireu 210116 facebook

Dijous 21 de gener, 21:30h, Penúltima sessió de l’Ulisses, dedicada als capítols 16 i 17.

ULISSES facebook21g

Diumenge 24 de gener, 13h, Maridatge VI-POESIA amb el vi de BARBARA FORÈS i les poetes MIREIA VIDAL-CONTE i ESTER ANDORRÀ.

Dijous, 28 de gener, 21:30h, FI DE FESTA LECTURA ULISSES de James Joyce!

ULISSES facebook28

Dijous, 4 de febrer, 20:30h, en el CICLE D’APROXIMACIÓ A LA POESIA, Jaume C.Pons Alorda ens acosta la figura i l’obra de l’enyorat FRANCESC GARRIGA BARATA i de l’emergent ANNA GUAL. Pregunteu disponibilitat.

aproxpoesia 0402 facebook

Dijous, 18 de febrer, 19:30h, en el marc del cicle #NoMireu séries no aptes per segons quins paladars, amb els maitres Raquel Crisóstomo i Pep Prieto.

nomireu 180216 facebook

De moment, això és tot! Perquè tenim molts més actes previstos que en les properes setmanes ompliran de nou aquesta agenda!

Bon 2016 i som-hi!

Xavier i Maria // Maria i Xavier

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s