Agenda #NoSortiu, nou cicle #NoInvestigueu i última setmana del Totsuma

Benvolgudes, Benvolguts,

Aquí teniu els últims actes que celebrarem a la Nollegiu del Carrer Amistat i els primers actes que celebrarem a la #Juanita 🙂

Deixeu-nos dur abans però dues coses importants i que ens fan il·lusió:

1 . Que comencem el 28 de gener un nou cicle dedicat a la divulgació científica. Duu per títol #NoInvestigueu i abasta diferents disciplines. Clicant aquí trobareu tota la informació.

2.- Només recordar-vos que si voleu ser mecenes i/o socis de la llibreria en la seva nova etapa dimecres 20 de gener a les 23:59:59 s’acaba el micromecenatge que hem organitzat a través de totsuma. Clicant aquí podeu accedir-hi. Només us heu de registrar i immediatament ja podeu fer la col·laboració.

I ara sí, aquí teniu l’agenda.

Dissabte, 16 de gener, 13h, VERMUT amb FRANÇOIS VILLON … Bé, amb ell no, que no pot venir 😉 Però vindrà ANDREU SUBIRATS que posarà la veu a les seves balades i també podrem escoltar els poemes de GALTES DE PERDIU. Recomanable per descobrir un clàssic. ENTRADA LLIURE.

Villon

Dijous, 21 de gener, 19:30h, el primer #NoMireu de l’any el dedicarem a les séries de TV del món judicial. Amb Raquel Crisóstomo i Pep Prieto viatjarem a THE GOOD WIFE o BETTER CALL SAUL.

nomireu 210116 facebook

Dijous 21 de gener, 21:30h, Penúltima sessió de l’Ulisses, dedicada als capítols 16 i 17.

ULISSES facebook21g

Diumenge 24 de gener, 13h, Maridatge VI-POESIA amb el vi de BARBARA FORÈS i les poetes MIREIA VIDAL-CONTE i ESTER ANDORRÀ.

maridatge facebook

Dijous, 28 de gener, 19:30h, COMENÇA EL CICLE #NoInvestigueu APROXIMACIÓ A LA CIÈNCIA: En aquesta primera edició parlarem d’astronomia i divulgació científica, o de com fer que l’astronomia sigui fàcil i divertida, amb JORDI PEREYRA autor del llibre “El universo en una taza de café” i autor del blog “Ciencia de sofá”. Llibre recomanat: “El universo en una taza de café” de Jordi Pereyra

Dijous, 28 de gener, 21:30h, FI DE FESTA LECTURA ULISSES de James Joyce! Amb el periodista ENRIC GONZÁLEZ!

ULISSES facebook28

Dijous, 4 de febrer, 20:30h, en el CICLE D’APROXIMACIÓ A LA POESIA, Jaume C.Pons Alorda ens acosta la figura i l’obra de l’enyorat FRANCESC GARRIGA BARATA i de l’emergent ANNA GUAL. Pregunteu disponibilitat.

aproxpoesia 0402 facebook

Dissabte, 13 de febrer, a les 13h, vermut amb Maria Antònia Massanet escoltant KIRIBATI en la companyia de Sebastià Portell.

Diumenge 14 de febrer a les 13h, torna #LOOPOESIA amb Jordi Corominas presentant el nou poemari MECÁNICA EN LA SOMBRA.

Dijous, 18 de febrer, 19:30h, en el marc del cicle #NoMireu séries no aptes per segons quins paladars, amb els maitres Raquel Crisóstomo i Pep Prieto.

nomireu 180216 facebook

De moment, això és tot! Perquè tenim molts més actes previstos que en les properes setmanes ompliran de nou aquesta agenda!

I atenció! Una última cosa: últims dies per inscriure’s als cursos del LABORATORI DE LLETRES! http://www.laboratoridelletres.com/

Bon 2016 i som-hi!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s