ANSKY PAPERS: el nou soci col·laborador de la Nollegiu a la #Juanita

Ja sabeu que una de les possibilitats d’aportació al Totsuma (COMPTE QUE EL PROJECTE DE MICROMECENATGE ACABA DEMÀ!)  era una opció d’empresa. Sincerament, quan ho vam introduir, vam pensar per una banda que cap empresa estaria interessada i en segon lloc que a veure quin tipus d’empresa vindria perquè temíem que vingués algú que no fes una oferta nítidament cultural.

Els dos prejudicis se n’han anat en orris – afortunadament -. Una empresa, ANSKY PAPERS ha apostat per Nollegiu i la #Juanita. Es tracta d’una plataforma en la qual s’hi escriuen articles sobre idees transformadores. Per tant, i d’acord amb la idea original de Nollegiu, tracta de situar en el nostre mapa propostes, debats i iniciatives per imaginar un món una mica diferent amb instruments diferents. En suma, una plataforma contra els prejudicis – com els que teníem nosaltres  respecte de les aportacions d’empresa – i amb una clara voluntat de creativitat.

Què significa això per la nostra comunitat, doncs que per començar, anskypapers estarà present a la llibreria. Però no només amb el logo al vidre, sino que en base al seu treball, es convertirà en recomanador de llibres dels temes que tracti en el seu espai. I a més, serà organitzador de diferents activitats de debat que tindran lloc a la #Juanita.

A AnskyPapers els podeu seguir també a twitter @anskypapers

I nosaltres, i esperem que vosaltres, estem molt contents que el projecte #Juanita avanci a velocitat de creuer amb socis com anskypapers o la FUNDACIÓ CATALUNYA EUROPA. Compte que encara poden haver-hi més novetats en els pròxims dies que reforcin aquest paper que volem que faci la #Juanita al Poblenou. Un espai cultural i de debat obert a tothom.

Som-hi!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s