Última agenda #NoSortiu amb actes al carrer Amistat…

Diumenge 24 de gener, 13h, Maridatge VI-POESIA amb el vi de BARBARA FORÈS i les poetes MIREIA VIDAL-CONTE i ESTER ANDORRÀ.

maridatge facebook

Dijous, 28 de gener, 19:30h, COMENÇA EL CICLE #NoInvestigueu APROXIMACIÓ A LA CIÈNCIA: En aquesta primera edició parlarem d’astronomia i divulgació científica, o de com fer que l’astronomia sigui fàcil i divertida, amb JORDI PEREYRA autor del llibre “El universo en una taza de café” i autor del blog “Ciencia de sofá”. Llibre recomanat: “El universo en una taza de café” de Jordi Pereyra

noinvestigueu 2801 facebook

Dijous, 28 de gener, 21:30h, FI DE FESTA LECTURA ULISSES de James Joyce! Amb el periodista ENRIC GONZÁLEZ!

ULISSES facebook28

DISSABTE, 30 DE GENER, BALIUS BAR I NOLLEGIU ORGANITZEN LA PRESENTACIÓ DE “SALVO EL PODER” d’Ernesto Escobar Ulloa. L’autor dialogarà amb SANTIAGO RONCAGLIOLO tot prenent un vermut a Balius Bar de Marià Aguló amb Pujades.

CUBIERTAS_Salvo el poder.indd

Dijous, 4 de febrer, 20:30h, en el CICLE D’APROXIMACIÓ A LA POESIA, Jaume C.Pons Alorda ens acosta la figura i l’obra de l’enyorat FRANCESC GARRIGA BARATA i de l’emergent ANNA GUAL. Pregunteu disponibilitat.

aproxpoesia 0402 facebook

Dimecres 10 de febrer, 19:30h. NOU CICLE NOLLEGIU de Literatura castellà amb el doctor en Humanitats José Antonio Vila. Comencem amb CORAZÓN TAN BLANCO de Javier Marías. El cicle té previstes 5 sessions, acabarà el juliol i el preu és de 40 euros.

Corazón tan blanco

 

Dissabte, 13 de febrer, a les 13h, vermut amb Maria Antònia Massanet escoltant KIRIBATI en la companyia de Sebastià Portell.

kiribati-219x300

Diumenge 14 de febrer a les 13h, torna #LOOPOESIA amb Jordi Corominas presentant el nou poemari MECÁNICA EN LA SOMBRA.

Dijous, 18 de febrer, 19:30h, en el marc del cicle #NoMireu séries no aptes per segons quins paladars, amb els maitres Raquel Crisóstomo i Pep Prieto.

nomireu 180216 facebook

Dissabte, 5 de març, 13h MARCOS ORDÓÑEZ presenta JUEGOS REUNIDOS publicada per Libros del Asteroide.

marcos

De moment, això és tot! Perquè tenim molts més actes previstos que en les properes setmanes ompliran de nou aquesta agenda!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s