La primera #NoSortiu de la #Juanita començant per la inauguració

Benvolgudes, Benvolguts,

Ha arribat l’hora de posar en marxa la intensa activitat cultural de la Nollegiu a la #Juanita. Aquest diumenge, malgrat que encara no ho tenim tot a punt i que no podrem satisfer encara totes les recompenses perquè no ens han arribat encara els carnets de nolectors, hem decidit tirar pel dret i celebrar la festa d’inauguració. Volem que passegeu tranquil·lament per l’espai, que us prengueu un vermutet i que tingueu l’oportunitat de conèixer la llibreria i, qui sap, guanyar algun concurset. Us convidem a portar amics, coneguts i saludats per conèixer l’espai i que no tingueu por d’intercanviar algunes paraules entre vosaltres. Perquè estem convençuts que entre vosaltres trobareu afinitats que poden ser el principi d’una gran amistat.

Qüestions operatives.

  • El tema cafès, tès, cerveses, vi encara no el tenim en marxa. Estem solucionant algunes coses de funcionament.
  • Des d’aquesta setmana tenim la Valentina ajudant-nos. Està fent unes pràctiques de l’Escola de llibreria. Ella és d’origen xilè i m’ha demanat que us digui que li parleu en català perquè d’aquesta manera practica. És un encant de noia.
  • Recordeu que tenim cicles en marxa com el de clàssics moderns espanyols, NoInvestigueu i Poesia.
  • Estem mirant de recuperar la normalitat de mica en mica després d’un trasllat. Disculpeu si en algun moment ens veieu cansadets o atabalats. Mirem d’aplicar-nos al màxim.

I ara sí, doncs, aquí va l’atapeïda agenda del febrer per obra i gràcia de la Nollegiu, Anskypapers, Fundació Catalunya Europa i Balius Bar.

Diumenge, 7 de febrer de 2016, a partir de les 12:30h Inauguració oficial de la #Juanita: Vermut, sorpreses, visita i ja ho advertim, no tot estarà a lloc i encara no tenim els carnets oficials de nolectors. Però és que ens ve molt de gust inaugurar en to festiu. A partir de les 12:30h ja us podeu acostar per aquí!

InauguracióJuanitaFacebook

Dilluns 8 de febrer, 20h, VICENTE LUÍS MORA presenta SERIE acompanyat del poeta David Leo Garcia.

vicente luís mora facebook

Dimecres 10 de febrer, 20:30h. NOU CICLE NOLLEGIU de Literatura castellà amb el doctor en Humanitats José Antonio Vila. Comencem amb CORAZÓN TAN BLANCO de Javier Marías. El cicle té previstes 5 sessions, acabarà el juliol i el preu és de 40 euros. Més informació sobre la totalitat del cicle clicant aquí

clàssics espanyols 1002 facebook

Dijous, 11 de febrer, 19:30h, JORDI VINTRÓ I ALEIX CORT presenten POESIA LAICA, una correspondència poètica entre els dos durant un any.

poesia laica facebook

Dissabte, 13 de febrer, a les 13h, vermut amb Maria Antònia Massanet escoltant KIRIBATI en la companyia de Sebastià Portell.

kiribati facebook

Diumenge 14 de febrer a les 13h, torna #LOOPOESIA amb Jordi Corominas presentant el nou poemari MECÁNICA EN LA SOMBRA.

LoopoesiaFacebook

Dilluns 15 de febrer entre les 11h i les 14h a l’Aula Europa, seu de les institucions europees a Barcelona al Passeig de Gràcia, debat More Europe, more green, amb Philippe Lamberts, Ernest Maragall, Ernest Urtasun, Frederic Ximeno i Jordi Angusto.

Aula Europa 150216

Dijous, 18 de febrer, 19:30h, en el marc del cicle #NoMireu séries no aptes per segons quins paladars, amb els maitres Raquel Crisóstomo i Pep Prieto.

nomireu 180216 facebook

Dimarts, 23 de febrer, 19:30h. DANIEL CLOSA presenta EL CAMÍ DE LA PESTA en un diàleg amb JORDI DE MANUEL.

Dimecres, 24 de febrer, 19h JOSÉ RAMON UBIETO presenta BULLYING, UNA FALSA SALIDA PARA LOS ADOLESCENTES.

Dijous, 25 de febrer, 19:30h, cicle #NoInvestigueu. EL GENOMA DE L’HOME NEANDERTAL amb TOMÀS MARQUÈS, Professor i investigador de l’Institut de Biologia Evolutiva de la UPFm revisarem l’evolució humana des d’un punt de vista genètic, a partir de la seqüenciació del genoma de l’home de Neandertal. Llibre recomanat: “El hombre de Neandertal. En busca de genomas perdidos” de Svante Pääbo. Més informació sobre la totalitat del cicle clicant aquí.

Divendres, 26 de febrer, 20h, Un divendres de conte. Lectures de contes per adults.

Dissabte, 27 de febrer, 13h, vermut amb RAFAEL ARGULLOL per presentar no un llibre seu, sino un llibre sobre ell a partir de les veus dels seus amics. ARCHIPIÉLAGO. RETRATO POLIFÓNICO DE RAFAEL ARGULLOL.

Dissabte, 27 de febrer, 18h, cicle #NoLiteralment dedicat a la traducció. Amb MANUEL FORCANO parlarem de la traducció de la literatura en hebreu.

hebreu

Dijous 3 de març 20:30h, CICLE D’APROXIMACIÓ A LA POESIA amb Jaume C. Pons Alorda parlant aquest cop d’ANNE SEXTON i CHARLES BUKOWSKI. Clicant aquí teniu tota la informació sobre el cicle.

aproxpoesia 0303 facebook

Divendres, 4 de març, 19:30h, PEP QUINTANA presenta el recull de contes per adults il·lustrats DES DEL BALCÓ DE CASA.

Dissabte, 5 de març, 13h MARCOS ORDÓÑEZ presenta JUEGOS REUNIDOS publicada per Libros del Asteroide.

Diumenge 6 de març, 13h. ALABATRADA. 10 ANYS de la col·lecció de poesia de LaBreu Edicions. Un aquelarre de poetes.

Encara tenim més coses programades però ens sembla que amb això ja us hem atabalat prou, oi?

Xavier, Maria i Valentina.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s