La #NoSortiu prèvia a setmana santa: Compte que a la tornada hi ha novetats!

Benvolgudes, Benvolguts,

Una pausa per agafar aire i continuar. A efectes pràctics: tancarem la llibreria els quatre dies que van de divendres sant a dilluns de pasqua. Per descansar i llegir a un altre ritme. Les activitats tornen el 29 de març. Amb festival a partir de llavors quasibé  cada dia. Esperem que descanseu -aquells que pugueu fer-ho-. Aquests dies podeu venir a buscar material per setmana santa. Mirarem de recomanar-vos, com sempre, amb cura perquè cada lector trobi el seu llibre.

Només un apunt: el 14 d’abril comença el cicle Com? Que no t’has llegit … LA MUNTANYA MÀGICA de Thomas Mann. Aquests dies de setmana santa us poden servir per començar-lo i després fer-ne la lectura compartida en horari cràpula … A sota teniu més informació.

Una abraçada!

Xavier i Maria.

Dimarts, 29 de març, 19:30h, ESCRIURE AVUI A RÚSSIA. Presentació de EL CRIT DE L’OCELL DOMÈSTIC de Màksim Óssipov. Amb l’autor i l’escriptor Francesc Serés. Mireu de reservar a info@nollegiu.cat

OSSIPOVFACEBOOK

Dimecres, 30 de març, 19:30h, RICARD MARTÍNEZ PINYOL presenta el poemari ANYIL publicat per Lleonard Muntaner.

martinezpinyolfacebook

Dijous, 31 de març, 19:30h, Pep Prieto i Raquel Crisóstomo ens parlen de sèries en un especial sobre política: Homeland. Precedents i derivats

nomireu 1703 facebook

Dijous, 31 de març, 19:30h, anirem d’excursió a la biblioteca del Poblenou-Manuel Arranz per assistir a la presentació de SIGUE LA MALA VIDA de Carlos Quílez. Estarà acompanyat pel periodista XAVIER SARDÀ.

siguelamalavidafacebook

Divendres, 1 d’abril, DOS JOANS A LA JUANITA. Joan Vigó i Joan Vinuesa en un recital insòlit i inèdit.

dos joans facebook

Dissabte 2 d’abril 19h, celebració de la segona edició de PER ENTRE ELS DIES de MARIN SORESCU. Amb Xavier Montoliu i Corina Oprae, traductors. Ho celebrarem amb una lectura pública i popular dels seus poemes. Si voleu apuntar-vos escriviu-nos un mail amb el poema que voleu llegir.

SORESCUFACEBOOK

Dimarts, 5 d’abril, 20:30h nova sessió, del cicle Clàssics Moderns Espanyols. En aquesta ocasió, el cicle està dedicat a SOLDADOS DE SALAMINA de Javier Cercas.

clàssics espanyols 0604 facebook

Dimecres, 6 d’abril, 19:30h, presentació de EL BUEN SOLDADO SVEJK ANTES DE LA GUERRA de Jaroslav Hasek publicat per LaFuga Ediciones. El número 6 de la col·lecció d’humor EN SERIO. Amb Monika Zgustova.

Dimecres, 6 d’abril, 19:30h, Cicle #NoInvestigueu de divulgació científica: LA HISTÒRIA DEL LLENGUATGE HUMÀ amb Ignasi Ivern Pascual de l’Institut Trivium de neurociència congnitiva aplicada a l’aprenentatge, doctor en psicologia, logopeda i professor de la Universitat Blanquerna.

noinvestigueu6abril

Dijous 7 d’abril, 19:30h, LAIA MARTÍNEZ LÓPEZ presenta el nou poemari AFOLLADA publicat per LaBreu Edicions.

AFOLLADAFACEBOOK

Dijous, 7 d’abril, 20:30h, Nova sessió del cicle d’Aproximació a la poesia amb Jaume C.Pons Alorda. Arriba l’hora dels clàsics: LLULL, AUSIÀS MARCH, JORDI DE SANT JORDI, EIXIMENIS …

aproxpoesia 0704 facebook

Divendres 8 d’abril, 19:30h, presentació de HIERBA QUE SE ADENTRA d’Andreas Neeser i el traductor Aníbal Campos.

neeser facebook

Dissabte, 9 d’abril, 13h, PATRICIO PRON presenta NO DERRAMES TUS LÁGRIMAS POR NADIE QUE VIVA EN ESTAS CALLES publicat per Literatura Random House.

patriciopronfacebook

Dimecres, 13 d’abril, GARTH RISK HALLBERG presenta CIUDAD EN LLAMAS. (Ben aviat més informació)

Dijous 14 d’abril, 21:30h, torna el cicle COM? QUE NO T’HAS LLEGIT … i comencem LA MUNTANYA MÀGICA de Thomas Mann. Reserves a info@nollegiu.cat

muntanyamagicafacebook

Dimarts 19 d’abril, 19:30h, ARIANA HARZWICZ presenta LA DÉBIL MENTAL.

ariana facebook

Dijous, 28 d’abril, 19:30h, cicle #NoMireu a propòsit de … JOC DE TRONS!

nomireu 2804 facebook

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s