Després de setmana santa … les santes activitats a dojo! L’agenda #NoSortiu

Benvolgudes, Benvolguts,

Ja som aquí! Ja hem arribat! Amb piles carregades. Avui pengem la #NoSortiu per recordar-vos que l’arrencada és d’aquelles que fa vertígen amb Maksim Óssipov. Només us diem que el veureu a la tele i després ens direu allò de “Ai! Si ho hagués sabut!”.

Però l’agenda dels propers dies és per venir a viure aquí (o a la biblioteca del Poblenou allà on el dijous en Carlos Quílez presentarà SIGUE LA MALA VIDA amb el periodista Xavier Sardà i Juan Carlos Ortega), o la lectura pública i popular que farem de l’antologia de Sorescu el dissabte, o … tantes i tantes coses en el mes de Sant Jordi …

Així doncs (re)comencem!

Dimarts, 29 de març, 19:30h, ESCRIURE AVUI A RÚSSIA. Presentació de EL CRIT DE L’OCELL DOMÈSTIC de Màksim Óssipov. Amb l’autor i l’escriptor Francesc Serés. Mireu de reservar a info@nollegiu.cat

OSSIPOVFACEBOOK

Dimecres, 30 de març, 19:30h, RICARD MARTÍNEZ PINYOL presenta el poemari ANYIL publicat per Lleonard Muntaner.

martinezpinyolfacebook

Dijous, 31 de març, 19:30h, Pep Prieto i Raquel Crisóstomo ens parlen de sèries en un especial sobre política: Homeland. Precedents i derivats

nomireu 1703 facebook

Dijous, 31 de març, 19:30h, anirem d’excursió a la biblioteca del Poblenou-Manuel Arranz per assistir a la presentació de SIGUE LA MALA VIDA de Carlos Quílez. Estarà acompanyat pel periodista XAVIER SARDÀ.

siguelamalavidafacebook

Divendres, 1 d’abril, DOS JOANS A LA JUANITA. Joan Vigó i Joan Vinuesa en un recital insòlit i inèdit.

dos joans facebook

Dissabte 2 d’abril 19h, celebració de la segona edició de PER ENTRE ELS DIES de MARIN SORESCU. Amb Xavier Montoliu i Corina Oprae, traductors. Ho celebrarem amb una lectura pública i popular dels seus poemes. Si voleu apuntar-vos escriviu-nos un mail amb el poema que voleu llegir.

SORESCUFACEBOOK

Dilluns, 4 d’abril, 19:30h, XAVIER VIDAL ALEMANY presenta DESTINS INESPERATS, relats guanyadors de la 51ena edició del Premi Recvull de Blanes.

XAVIERVIDAL

 

Dimarts, 5 d’abril, 20:30h nova sessió, del cicle Clàssics Moderns Espanyols. En aquesta ocasió, el cicle està dedicat a SOLDADOS DE SALAMINA de Javier Cercas.

clàssics espanyols 0604 facebook

Dimecres, 6 d’abril, 19:30h, presentació de EL BUEN SOLDADO SVEJK ANTES DE LA GUERRA de Jaroslav Hasek publicat per LaFuga Ediciones. El número 6 de la col·lecció d’humor EN SERIO. Amb Monika Zgustova.

Dimecres, 6 d’abril, 19:30h, Cicle #NoInvestigueu de divulgació científica: LA HISTÒRIA DEL LLENGUATGE HUMÀ amb Ignasi Ivern Pascual de l’Institut Trivium de neurociència congnitiva aplicada a l’aprenentatge, doctor en psicologia, logopeda i professor de la Universitat Blanquerna.

noinvestigueu6abril

Dijous 7 d’abril, 19:30h, LAIA MARTÍNEZ LÓPEZ presenta el nou poemari AFOLLADA publicat per LaBreu Edicions.

AFOLLADAFACEBOOK

Dijous, 7 d’abril, 20:30h, Nova sessió del cicle d’Aproximació a la poesia amb Jaume C.Pons Alorda. Arriba l’hora dels clàsics: LLULL, AUSIÀS MARCH, JORDI DE SANT JORDI, EIXIMENIS …

aproxpoesia 0704 facebook

Divendres 8 d’abril, 19:30h, presentació de HIERBA QUE SE ADENTRA d’Andreas Neeser i el traductor Aníbal Campos.

neeser facebook

Dissabte, 9 d’abril, 13h, PATRICIO PRON presenta NO DERRAMES TUS LÁGRIMAS POR NADIE QUE VIVA EN ESTAS CALLES publicat per Literatura Random House.

patriciopronfacebook

Dijous 14 d’abril, 21:30h, torna el cicle COM? QUE NO T’HAS LLEGIT … i comencem LA MUNTANYA MÀGICA de Thomas Mann. Reserves a info@nollegiu.cat

muntanyamagicafacebook

Dimarts 19 d’abril, 19:30h, ARIANA HARZWICZ presenta LA DÉBIL MENTAL.

ariana facebook

Dijous, 28 d’abril, 19:30h, cicle #NoMireu a propòsit de … JOC DE TRONS!

nomireu 2804 facebook

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s