LA #NoSortiu a petar amb noms prou seductors (Galeano, Txekhov, Cervantes) i altres que no coneixeu i que us seduiran

Benvolgudes, Benvolguts,

Aquesta tarda de divendres entrarà definitivament l’art a la Nollegiu amb la inaguruació a les 19h de l’exposició de Rina Ota. Ens fa molta il·lusió estrenar l’espai de la Juanita per donar cabuda a la creació. Si avui no podeu venir estarà oberta fins el 27 de maig i els treballs originals estaran a la venda per si algú hi està interessat.

Dit això ens plau anunciar-vos alguna cosa més d’avançada de l’agenda perquè la tingueu en compte no fos cas que omplim l’espai 😉

  • Que el dissabte 21 de maig farem un homenatge a Eduardo Galeano que ens va deixar ja fa més de 13 mesos. I que d’acord amb LIBROS DEL ZORRO ROJO volem fer-li un homenatge participatiu. Us demanem, si us ve de gust, que trieu algun fragment o poema de la seva obra i que vingueu a compartir-lo en veu alta. Envieu-nos un mail a info@nollegiu.cat i anirem fent llista.
  • Que el dilluns 23 de maig vindrà Pep Tosar que estrena obra al Teatre Nacional sobre Txekhov i que amb els amics de L’AVENÇ vindrà aquell dia amb Margarida Casacuberta, traductora del llibre VIDA DE TXEKHOV d’Irène Nemerovski.
  • I que per celebrar d’alguna manera l’any CERVANTES el 30 de maig vindrà Jordi Gràcia amb Domingo Ródenas i el poeta Joan Margarit a parlar de l’autor del Quixot.

 

Aquestes són les d’avançada, però a l’agenda #NoSortiu hi ha molts més noms interessants que us recomanem no perdre-us.

Divendres, 13 de maig, a les 19h, L’ART ENTRA A LA NOLLEGIU de la mà de Rina Ota i el festival #LikerArts de Barcelona.

Poster

Dissabte, 14 de maig, 19:30h, SERGIO DANTÍ presenta la novel·la d’humor EL HOMBRE QUE DECIDIÓ VOLVERSE INTELIGENTE amb Sonia Garcia, periodista i el cantautor Enric Hernáez. Al final de l’acte us podeu trobar un mini concert amb cançons de CHICO BUARQUE traduïdes al català …

sergidantifacebook

Diumenge, 15 de maig, 13h, GEORGINA CASTILLO presenta el nou poemari: POEMISTA. Ja ens va agradar molt PARÈNTESI i amb aquest disfrutareu. Si més no a la presentació perquè a banda de poesia tindreu músics, dansaires …

georginacastillofacebook

Diumenge 15 de maig, 18h, una editorial que ens agrada, llibres de fotografia i art, una presentació diferènt amb instal·lació d’artista i música en directe de la música que apareix al llibre. I tot això en aquell diumenge que a la tarda un no sap què fer i diu, saps què, vaig a la #Juanita a veure si descobreixo alguna cosa …

terranovafacebook

Dimarts, 17 de maig, 18:30, nova sessió del TEA, COFFE &STORIES amb l’Ariane guiant-nos en aquest grup de lectura de relats breus en anglès.

Dijous, 19 de maig, 19:30h, FRANCESC GELONCH I BOSCH diu LA MANDRA NO ÉS UN OCELL publicat per la col·lecció Alabatre de LaBreu Edicions. (Oi que ja us vam dir que és un dels poemaris que més ens ha agradat últimament?)

GELONCHFACEBOOK

Dijous, 19 de maig, 21:30h, COM? QUE NO T’HAS LLEGIT … LA MUNTANYA MÀGICA de Thomas Mann? Capítol 5.

muntanyamagicafacebook

Divendres, 20 de maig, 19:30h, MIREYA HERNÁNDEZ conversa amb els lectors i llegeix fragments de METEORO

mireyafacebook

Dissabte, 21 de maig, 13h, LECTURA PÚBLICA I POPULAR de poemes i escrits d’EDUARDO GALEANO. L’autor va deixar-nos el 13 d’abril de 2015. Un any després ens ha semblat, conjuntament amb l’editorial Libros del Zorro Rojo, que era un bon moment per retre un homenatge. Però un homenatge on els protagonistes fossin els lectors. Per això us convidem a venir el dia 21 armats amb un poema o un fragment i compartir-lo en veu alta. Envieu-nos un mail a info@nollegiu.cat amb el poema que voleu llegir i anirem fent llista.

Afiche Suenios 3 Qx10 FB

Dissabte, 21 de maig a les 18h. Després del festival del matí, en celebrem un altre per la tarda. Amb DI QUE SÍ, PACA novel·la d’humor publicada per l’editorial Lapsus Calami. L’autora, DÉBORA CASTILLO ha preparat un espectacle que promet …

DEBORAFACEBOOK

Dilluns, 23 de maig, 19:30h, VIDA DE TXEKHOV. Amb l’actor PEP TOSAR escoltarem fragments de la vida de Txekhov.

invitaciotxekhov

Dimarts, 24 de maig, 18:30h, TEA, COFFEE & STORIES. Grup de lectura de relats en anglès.

Dimarts, 24 de maig, 19:30h, Segona sessió del taller #NoAnalitzeu d’AnskyPapers. L’estructuració integral del coneixement. La integració és la resposta del pensament sistèmic a la complexitat creixent i la fragmentació del coneixement. Sota aquesta perspectiva, què vol dir integrar i com s’integra coneixement? Exemples d’integració (mecanismes, dinàmiques, comportaments…). Més informació clicant aquí

Dimecres, 25 de maig, 19h, estrena del Club Europa de la Fundació Catalunya Europa amb la presentació del llibre DESPUÉS DE OBAMA de Vicente Palacio.

Club Europa 250516 (1)

ATENCIÓ AL DILLUNS 30 DE MAIG, 19:30H, PERQUÈ CELEBREM L’ANY CERVANTES. Amb Jordi Gracia, autor de MIGUEL DE CERVANTES, el poeta Joan Margarit i el professor de literatura  espanyola a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i crític literari, Domingo Ródenas.

Més coses que heu de saber:

A Balius Bar, dissabte 14 de maig a les 12:30h, concert!

balius

A la Blu del carrer Amistat teniu aquest taller el 21 de maig:

lablu

Bona setmana!

Xavier i Maria

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s