Notícies (Bones) Elena Ferrante!

Ens plau comunicar-vos dues bones notícies.

La primera fa referència a una activitat que durem a terme el proper dijous 9 de juny a les 19:30h a la #Juanita. Celebrarem una sessió Ferrante que promet tanta intensitat com les novel·les d’aquesta dona/aquest home. Ningú (?) no sap si Elena Ferrante és dona o un home. I el dijous 9 de juny….tampoc ho sabrem. Però podrem parlar de l’autora/autor amb la seva editora en castellà SILVIA QUERINI, de Lumen. Va ser ella qui va decidir comença a publicar les novel·les de Ferrante ara fa quatre anys. Cada vegada que em veia em deia: “Xavi, ¿Ya he has leído Elena Ferrante?”. Jo abaixava el cap i deia: “Encara no, Silvia”. Però la seva capacitat d’explicar amb passió i la seva perserança van aconseguir que fa més d’un any entrés en el món Ferrante i des de llavors ja no n’he pogut sortir.

Sou moltes i molts els qui heu anat quedant atrapats en la teranyina de les Cròniques del desamor i en la tetralogia de les dues amigues. És per això que el proper dijous 9 de juny amb la Sílvia i amb la traductora al castellà, la formidable Cecilia Filipetto, podrem parlar de Ferrante i les seves novel·les. No us confongueu, però. NO ÉS NECESSARI QUE VINGUEU AMB LES NOVEL·LES LLEGIDES. ESTEM CONVENÇUTS QUE SI VENIU I ESCOLTEU LES DUES CONVIDADES COMENÇAREU O CONTINUAREU LLEGINT.

I aquí és on ve la segona notícia. Els preus de les novel·les de la Ferrante s’han rebaixat. Fins ara costaven 24,90. Des del 17 de maig, el preu és de 19.90! Així doncs, aprofiteu l’ocasió!

ferranteA

Un pensament sobre “Notícies (Bones) Elena Ferrante!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s