La #NoSortiu de la Festa major del Poblenou 2016

Benvolgudes, Benvolguts,

Abans de res, l’agenda més important: aquí teniu el programa de la Festa Major del Poblenou 2016 que ha començat aquest dijous i que s’allarga fins el 18 de setembre: https://www.festamajorpoblenou.org/

Segona qüestió important: Compte si voleu apuntar-vos als cicles anuals, n’hi ha un parell que estan a punt d’esgotar les places!

Tercera qüestió important, els idiomes:

Per una banda, tornem a oferir grups de conversa en francès: Marie-Pierre Teuler, professora nadiua de francès. Titulada a la Sorbona. Més de 15 anys d’experiència impartint classes de tots els nivells. Ella conduirà les classes de conversa de nivell avançat, dirigides a les persones que dominin les bases de la gramàtica i de l’expressió oral. L’objectiu del curs és adquirir fluidesa i vocabulari, fent incidència en cada sessió en algun aspecte gramatical per enfortir-lo. Les sessions seran dissabtes a les 10:30h i tindran una hora de durada. Començaríem l’1 d’octubre i acabaríem el 10 de desembre amb un únic dissabte de pausa que seria el 29 d’octubre. El preu per les 10 sessions és de 50 euros. Podeu passar per la llibreria a inscriure-us i fer efectiu l’import de la matrícula.

Per l’altra, els grups de conversa en anglès o al grup de lectura en anglès Don’t read els coordina l’Ariane i si hi esteu interessats heu d’escriure a l’Ariane a sideral5@gmail.com

I ara sí, la quarta qüestió important: la #NoSortiu fins a finals de setembre:

El dimarts 13 de setembre a les 19:30h ens visita una poeta jove que arriba de Madrid. Marina Carretero Gómez vindrà a dir-nos ESCOMBROS un poemari d’aquells que et treuen l’alè.

marinacarreterofacebook

El divendres 16 de setembre a les 19:30h, GLÒRIA COLL, acompanyada de MIREIA CALAFELL, DAVID FIGUERES i MARIA DOLORS COLL ens portarà de visita a un TERRITORI INHABITABLE.

gloriafacebook

Dissabte, 17 de setembre a les 13h, celebrarem el centenari del naixement de ROALD DAHL i ho farem escoltant alguns contes en la veu de LOLA CASAS, la professora i la persona que més sap de l’autor britànic. Fins el punt que va coneixer’l personalment i feia que els seus alumnes li enviesssin cartes que Dahl contestava. ATENCIÓ! AQUEST ÉS UN ACTE DIRIGIT A ADULTS MALGRAT QUE SIGUI DAHL! NO ÉS UN ACTE PER VENIR AMB NENS! AQUEST EL FAREM MÉS ENDAVANT!

dahlfacebook

Dissabte, 17 de setembre a les 19h, tornen els poetes JOAN VINUESA i FERNANDO U. que ens prometen activisme i compromís. Si no heu vist mai a Vinuesa en directe, aquest és el moment. Fan molt bona parella amb en Fernando.

Joan Vinuesa_2_pk

Dimecres, 21 de setembre, a les 19:30h un acte que portàvem temps demanant i que per fi tenim l’oportunitat de compartir-lo amb tots vosaltres. Presentarem el número de setembre-octubre de la revista de filosofia LA MALETA DE PORTBOU. Ben aviat us direm els convidats!

lamaleta

Diumenge, 25 de setembre, a les 13h, inauguració oficial de la nova secció de contes i relats de la Nollegiu amb els amics de la revista digital de contes PAPER DE VIDRE. Escoltarem un conte de MELCIOR COMES i un conte de DAVID FOSTER WALLACE. I ho farem amb música!

VermutdeContesPdv

Dijous, 29 de setembre, 21:30h, primera sessió del cicle COM? QUE NO T’HAS LLEGIT … que dedicarem a EL SOROLL I LA FÚRIA de William Faulkner. Inscripcions obertes!

cartellfaulkner

Divendres, 30 de setembre, a les 19:30h, presentem MI MÁS HERMOSO TEXTO d’Alberto Cardín publicat per ULTRAMARINOS EDITORIAL. Vindrà en Bob Pop per explicar-nos la història d’un dels poetes barcelonins maleïts i al qual, aquesta jove editorial, ha fet justícia revelant-nos el seu valor.

cardinfacebook

I acabem la #NoSortiu ensenyant la poteta del primer acte de l’octubre. Recital musicat dels poemes de PERE QUART. Cada dia és més difícil trobar llibres de l’autor. No el reediten i la seva obra va quedant amagada a les noves generacions a qui amb prou feines i de forma folkòrica els ensenyen allò de com el Vallès no hi ha res. Hem decidit que volem posar de moda la figura i l’obra de Joan Oliver. I ens ho han posat molt fàcil els amics de PERE QUART PROJECT. Si voleu reservar podeu fer-ho per mail, xarxes socials, telèfon, tam-tam, senyals de fum … la plaça no la podem guardar fins el pagament perquè preveiem que serà un èxit. Cartell Nollegiu

I fins aquí la #NoSortiu Festa Major!

Només perquè sapigueu com va començar la temporada ahir dijous a la Juanita, un parell de fotos de l’acte d’ahir parlant de ASSEDEGATS, antologia poètica de dos autors romanesos, ION MURESAN i IOAN S.POP que recomanem especialment. Passeu per la llibreria i doneu-hi un cop d’ull mentre us preneu un cafè, una cervesa artesana, un vi ecològic o una Oliva del Poblenou (vermut de la pubilla) 😉

romanesos1 romanesos2

Una abraçada!

Xavier i Maria / Maria i Xavier

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s