La #NoSortiu de la Mercè: Springsteen, Harry Potter, David Foster Wallace, Elvira Navarro, Pere Quart, Alberto Cardín, Marina Oroza…

Benvolgudes, Benvolguts,

Abans de res, una notícia important. El grup de lectura de EL SOROLL I LA FÚRIA de William Faulkner que començarà el 6 d’octubre ha exhaurit les places. Si algú vol apuntar-se pot fer-ho a la llista d’espera per si algú es dóna de baixa o no confirma la preinscripció.

El grup de lectura d’Elena Ferrante que començarà el 3 d’octubre està arribant al límit  i també el del cicle de poesia de Jaume C.Pons Alorda. La resta d’oferta de cicles que podeu consultar al final tenen una ocupació considerable la qual cosa garanteix que seran trobades que tindran molta vida.

Més coses importants:

Dimarts surten a la venda les memòries de Bruce Springsteen (ja sabeu que el llibreter és un pesat amb aquest home) però us he de dir que aquesta nit hem llegit dues-centes pàgines com si ens beguéssim aigua i realment són interessants i passen molt bé. També és cert que el personatge ens sedueix i si a vosaltres no us sedueix o us fa ràbia, tampoc us farem perdre el temps, oi?. Dijous 29 a la Sala Bikini estarem venent llibres a la festa de presentació amb música en directe.

Dimecres surt a la venda en català i en castellà el nou Harry Potter

Tant en un cas com en l’altre podeu reservar els llibres.

I per últim dues recomanacions. Una ja l’hem llegit. Es diu TAN POCA VIDA de Hanya Yanagihara publicat per l’Editorial Lumen. Té 1000 pàgines i el llibreter se la va llegir a l’estiu i us podem assegurar que es llegeixen molt bé i que la història d’amor d’aquests quatre amics és impactant, bella i dura.

L’altre ha arribat aquesta setmana i encara no hem tingut temps de llegir-lo. Es tracta d’un assaig de Gonzalo Pontón que porta per títol LA LUCHA POR LA DESIGUALDAD. UNA HISTORIA DEL MUNDO OCCIDENTAL EN EL SIGLO XVIII i està publicat per l’Editorial Pasado&Presente amb pròleg de Josep Fontana.

Dit això, anirem de cara a barraca perquè tenim molta feina. Demà 24 dia de la Mercè tindrem tancat però la notícia és que:

A PARTIR D’AQUEST DIUMENGE JA COMENCEM LA TEMPORADA I OBRIREM TOTS ELS DIUMENGES DE 10 A 15H! I aquest diumenge ho farem molt festiu perquè inaugurem oficialment la nostra secció de contes i relats de la llibreria:

Diumenge, 25 de setembre, a les 13h, inauguració oficial de la nova secció de contes i relats de la Nollegiu amb els amics de la revista digital de contes PAPER DE VIDRE. Escoltarem un conte de MELCIOR COMES i un conte de DAVID FOSTER WALLACE. I ho farem amb música!

VermutdeContesPdv

Dilluns, 26 de setembre, 19:30h, al Laboratori de Lletres, trobada amb JORDI PUNTÍ. Més informació al web del Laboratori i a la seva seu: C/ Casp, 39, Principal 2-A. 08010 Barcelona. Telf. 93 396 37 19. cursos@laboratoridelletres.com

Tachán, Tachán! Dijous, 29 de setembre, 20h, Sala Bikini de Barcelona, presentació de les memòries de BRUCE SPRINGSTEEN amb concert. Estarem allà venent BORN TO RUN pràcticament el mateix dia que el llibre surt a la venda!

springsteen

Divendres, 30 de setembre, 19:30h, escoltarem els poemes d’Alberto Cardín i parlarem d’aquest autor dels anys 80 que afortunadament ha estat recuperat per la nova editorial ULTRAMARINOS.

cardinfacebook

Dissabte, 1 d’octubre, 13h, vermut amb ELVIRA NAVARRO tot presentant a Barcelona LOS ÚLTIMOS DÍAS DE ADELAIDA GARCÍA MORALES. Una novel·la breu magnífica que posa de relleu l’oblit de la cultura per part de la política espanyola fixant-se en la figura d’aquesta escriptora, autora de EL SUR, entre d’altres, que va morir oblidada a Sevilla.

elvirafacebook

Dissabte, 1 d’octubre, 19h, recital musicat dels poemes de PERE QUART. Cada dia és més difícil trobar llibres de l’autor. No el reediten i la seva obra va quedant amagada a les noves generacions a qui amb prou feines i de forma folkòrica els ensenyen allò de com el Vallès no hi ha res. Hem decidit que volem posar de moda la figura i l’obra de Joan Oliver. I ens ho han posat molt fàcil els amics de PERE QUART PROJECT. Si voleu reservar podeu fer-ho per mail, xarxes socials, telèfon, tam-tam, senyals de fum … la plaça no la podem guardar fins el pagament perquè preveiem que serà un èxit.

cartell-nollegiu-iiDiumenge, 2 d’octubre, 13h, Marina Oroza presenta ESTO NO ES REAL amb una performance poètica que recomanem especialment si busqueu alguna cosa diferent. Realment sorprenent.

marinaorozafacebook

Dilluns, 3 d’octubre, 19:30h, primera sessió del grup de lectura de la Tetralogia d’Elena Ferrante, LAS DOS AMIGAS, sota la direcció de Marilena de Chiara. Comencem amb LA AMIGA ESTUPENDA.

primerasessioa41

I fins aquí la #NoSortiu

Recordeu que aquí teniu els cicles!

  1. Aproximació a la poesia (2a edició) (Atenció que el cicle començarà el novembre)
  2. NoPenseu: Cicle d’aproximació a la filosofia
  3. NoExpliqueu: Contes per adults
  4. NoEscolteu: Música europea del segle XVIII
  5. NoMireu: sèries de TV (3a Edició)
  6. Com? Que encara no t’has llegit … William Faulkner? (3a Edició)
  7. A la recerca de la gran novel·la sobre Barcelona
  8. NoPinteu: retratistes del barroc
  9. Grup de lectura de la tetralogia de LAS DOS AMIGAS d’Elena Ferrante
  10. Clàssics Espanyols Moderns (2a edició) 

Una abraçada!

Xavier i Maria / Maria i Xavier

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s