LA #NoSortiu que ja va a ritme de creuer

Benvolgudes, benvolguts,

Arriba una nova #NoSortiu amb una agenda cada cop més plena. Quedeu-vos amb alguns titulars importants:

 • Dilluns comencen els cicles amb la primera sessió del grup de lectura de la tetralogia de LAS DOS AMIGAS de Elena Ferrante. El cicle ha exhaurit les localitats. Si algú està interessat que ens ho digui i parlarem amb la Marilena per saber si podem ampliar les places.
 • Dijous comença el cicle COM? QUE NO T’HAS LLEGIT … EL SOROLL I LA FÚRIA de WILLIAM FAULKNER? També està complert i amb llista d’espera. Si us voleu apuntar i a última hora us comuniquem si hi ha plaça, escriviu-nos.
 • El 15 d’octubre comença el cicle #NoCreixeu que hem organitzat amb La Petita i el Museu de la Xocolata. Està dirigit a joves de 10 a 99 anys amb prioritat sempre pels més joves. El dirigirà la periodista i directora de teatre Elisenda Roca i es farà un dissabte al mes amb col·laboracions especials. Clicant aquí, teniu el programa
 • De la resta de cicles, sapigueu que teniu la possibilitat d’assistir a sessions esporàdiques. El preu serà de 10 euros i si teniu el carnet nolector el preu de la sessió serà de 8 euros
 • I anoteu aquesta DATA: 23 D’OCTUBRE, DIUMENGE MATÍ. CELEBRAREM EL TERCER ANIVERSARI DE LA LLIBRERIA ENVAINT EL CARRER PONS I SUBIRÀ DE TAULES AMB MÉS D’UNA VINTENA D’AUTORS QUE ENS HAN CONFIRMAT JA LA SEVA PRESÈNCIA. MÉS INFORMACIÓ EN PROPERES EDICIONS….

Dissabte, 1 d’octubre, 13h, vermut amb ELVIRA NAVARRO tot presentant a Barcelona LOS ÚLTIMOS DÍAS DE ADELAIDA GARCÍA MORALES. Una novel·la breu magnífica que posa de relleu l’oblit de la cultura per part de la política espanyola fixant-se en la figura d’aquesta escriptora, autora de EL SUR, entre d’altres, que va morir oblidada a Sevilla. Si voleu saber més sobre el llibre, la vam entrevistar al programa Anem de Tarda de Ràdio 4, ara fa una setmana. A partir del minut 33’20”

elvirafacebook

Dissabte, 1 d’octubre, 19h, recital musicat dels poemes de PERE QUART. Cada dia és més difícil trobar llibres de l’autor. No el reediten i la seva obra va quedant amagada a les noves generacions a qui amb prou feines i de forma folkòrica els ensenyen allò de com el Vallès no hi ha res. Hem decidit que volem posar de moda la figura i l’obra de Joan Oliver. I ens ho han posat molt fàcil els amics de PERE QUART PROJECT. Si voleu reservar podeu fer-ho per mail, xarxes socials, telèfon, tam-tam, senyals de fum … la plaça no la podem guardar fins el pagament perquè preveiem que serà un èxit.

cartell-nollegiu-iiDiumenge, 2 d’octubre, 13h, Marina Oroza presenta ESTO NO ES REAL amb una performance poètica que recomanem especialment si busqueu alguna cosa diferent. Realment sorprenent.

marinaorozafacebook

Dilluns, 3 d’octubre, 19:30h, primera sessió del grup de lectura de la Tetralogia d’Elena Ferrante, LAS DOS AMIGAS, sota la direcció de Marilena de Chiara. Comencem amb LA AMIGA ESTUPENDA.

primerasessioa41

Dilluns, 3 d’octubre, 19:30h, al Laboratori de Lletres del Carrer Casp, 39 (Metro Urquinaona), entre Bruc i Girona, conferència de l’escriptor Jordi Puntí.

Dimecres, 5 d’octubre, 19:30h, presentació de UN TROS DE PAPER de Noèlia Beltran amb l’autora i l’editora d’Ediciones B, Rosa Moya.

noeliafacebook

Dijous, 6 d’octubre, 21.30h, primera sessió del cicle COM? QUE NO T’HAS LLEGIT … EL SOROLL I LA FÚRIA de William Faulkner? Capítol 4.

Divendres, 7 d’octubre, 19:30h, homenatge a CARLOS BARRAL amb Andreu Jaume, editor i Malcom Otero Barral, prologuista de USURAS Y FIGURACIONES. POESÍA COMPLETA publicat per l’editorial LUMEN.
usuras

Dissabte, 8 d’octubre, 13h, vermut concert amb Anna Torrella per acompanyar la inauguració de l’exposició de fotografies de la llibreria A PEU DE PÀGINA dedicada a llibreters, editors i lectors que podreu veure a la primera planta de la Juanita.

cartell-concert-8-octubre

Dissabte, 8 d’octubre, 19h, 9 poetes acompanyant LLUÏSA ETXEBERRIA AZKUNE en la presentació al Poblenou del seu poemari SOL I DE DOL publicat per Edicions Tremendes.

lluisafacebook

Diumenge, 9 d’octubre, 13h…vermut doble ADESIARA

presentacio-dannunzio-roche-nollegiu

I fins aquí la #NoSortiu

Recordeu que aquí teniu els cicles!

 1. Aproximació a la poesia (2a edició) (Atenció que el cicle començarà el novembre)
 2. NoPenseu: Cicle d’aproximació a la filosofia
 3. NoExpliqueu: Contes per adults
 4. NoEscolteu: Música europea del segle XVIII
 5. NoMireu: sèries de TV (3a Edició)
 6. Com? Que encara no t’has llegit … William Faulkner? (3a Edició)
 7. A la recerca de la gran novel·la sobre Barcelona
 8. NoPinteu: retratistes del barroc
 9. Grup de lectura de la tetralogia de LAS DOS AMIGAS d’Elena Ferrante

Per últim, si voleu escoltar notícies amb la col·laboració de la Nollegiu, aquí teniu la secció de l’Anem de tarda a Ràdio 4 amb la participació del llibreter. Vam parlar de Roald Dahl, de Harry Potter, de Bruce Springsteen, vam entrevistar Ignasi Julià, traductor de les memòries del Boss i vam escoltar uns versos d’Antonina Canyelles, poeta mallorquina que enamora al llibreter. A partir del minut 24’45”.

 

 

Una abraçada!

Xavier i Maria / Maria i Xavier

Quant a aquests anuncis

Occasionally, some of your visito

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s