La #NoSortiu: Agenda i prop de 150 persones apuntades als cicles

Benvolgudes, benvolguts,

Els cicles ja estan en marxa. S’han apuntat prop de 150 persones en alguns dels 10 cicles programats. Us donem les gràcies a tots. Als qui us heu apuntat, als qui heu preguntat però els horaris no us han deixat i també a aquells que encara no heu pogut donar un cop d’ull o no ho voleu fer no caure en la temptació. A tothom, gràcies. La vostra assistència dóna sentit a la nostra tasca.

Aquesta setmana vam començar amb el grup de lectura d’Elena Ferrante, el dia després que un simpàtic periodista aixafés la guitarra del misteri de l’autor/a publicant el seu nom després d’una investigació de mesos – que podria haver dedicat a rastrejar els diner d’algun traficant d’armes -. Xavi Ayén de La Vanguardia va publicar una crònica de la primera sessió del grup de lectura que no podem enllaçar perquè no està disponible. Sí que podeu escoltar l’entrevista que vam fer a Celia Filipetto, traductora de Ferrante al castellà al programa Anem de Tarda de Ràdio 4. A partir del minut 27’10”.

Dijous vam començar el grup de lectura d’El Soroll i la Fúria. 39 persones van venir a la primera sessió que va tenir debat intens i molta alegria.

La setmana que ve comencen més cicles. Dilluns, el de A LA RECERCA DE LA GRAN NOVEL·LA SOBRE BARCELONA amb Jordi Corominas. La primera sessió sobre la segona part del QUIXOT.

Dijous 13 d’octubre comença el cicle #NOMIREU amb Pep Prieto i Raquel Crisóstomo, especialistes en séries de TV, parlant de séries nòrdiques.

El dissabte 15 d’octubre comença el cicle #NOCREIXEU hem organitzat amb La Petita i el Museu de la Xocolata. Està dirigit a joves de 10 a 99 anys amb prioritat sempre pels més joves. El dirigirà la periodista i directora de teatre Elisenda Roca i es farà un dissabte al mes amb col·laboracions especials. Clicant aquí, teniu el programa

I diumenge 16 d’octubre comença el cicle #NOPINTEU que Carme Rodríguez dedicarà als retrats del Barroc. Començarà per TICIÀ.

Els cicles comencen però recordeu que si voleu venir a sessions sueltes podeu fer-ho. El preu serà de 10 euros i si teniu el carnet nolector, 8 euros.

Per últim i abans de l’agenda dels propers dies, apunteu aquests noms pel 23 D’OCTUBRE, DIUMENGE MATÍ. CELEBRAREM EL TERCER ANIVERSARI DE LA LLIBRERIA ENVAINT EL CARRER PONS I SUBIRÀ DE TAULES AMB MÉS D’UNA VINTENA D’AUTORS QUE ENS HAN CONFIRMAT JA LA SEVA PRESÈNCIA: Perico Pastor, Sergio del Molino, Sebastià Portell, Marta Orriols, Mar Bosch, Anna Gual, Jordi Coca, Lluís Montull, Sergi Pàmies, Pablo Martín Sánchez, Juan Antonio Masoliver Ródenas, Sonia Hernández … i més que n’hi hauran a l’espera de confirmacions.

I ara sí, l’agenda #NoSortiu:

Divendres, 7 d’octubre, 19:30h, homenatge a CARLOS BARRAL amb Andreu Jaume, editor i Malcom Otero Barral, prologuista de USURAS Y FIGURACIONES. POESÍA COMPLETA publicat per l’editorial LUMEN.

barralfacebook
Dissabte, 8 d’octubre, 13h, vermut concert amb Anna Torrella per acompanyar la inauguració de l’exposició de fotografies de la llibreria A PEU DE PÀGINA dedicada a llibreters, editors i lectors que podreu veure a la primera planta de la Juanita.

cartell-concert-8-octubre

Dissabte, 8 d’octubre, 19h, 9 poetes acompanyant LLUÏSA ETXEBERRIA AZKUNE en la presentació al Poblenou del seu poemari SOL I DE DOL publicat per Edicions Tremendes.

lluisafacebook

Diumenge, 9 d’octubre, 13h…vermut doble ADESIARA

adesiarafacebook

Dilluns, 10 d’octubre, 19:30h, comença el cicle A LA RECERCA DE LA GRAN NOVEL·LA SOBRE BARCELONA amb l’escriptor, traductor i periodista Jordi Corominas:

quixotfacebook

Dimarts, 11 d’octubre, 18:30h, comença el cicle DON’T READ. Grup de lectura de relats curts de ficció en anglès. Amb Ariana Aramantinis. Si voleu participar heu d’escriure a sideral5@gmail.com

Dimarts, 11 d’octubre, 19:30h, presentació de RECORDA QUE ALGUN DIA MORIRÀS, la primera novel·la de Ferran Garcia, publicada per l’editorial Males Herbes. Amb l’autor acompanyat per Jaume C.Pons Alorda i Max Besora.

ferranfacebook

DIMECRES, 12 D’OCTUBRE TINDREM TANCAT.

Dijous, 13 d’octubre, 19:30h, primera sessió del #NoMireu dedicat a les séries nòrdiques.

nordiquesfacebook

Divendres, 14 d’octubre, 19:30h, presentació de la nova traducció d’Anaïs Nin al català, LA SEDUCCIÓ DEL MINOTAURE, publicada per LaBreu Edicions. Amb l’editora Ester Andorrà i les Anaístiques Teresa Florit i Nú Miret.

anaisfacebook

Dissabte, 15 d’octubre, 13h, concert, poesia i vermut. Amb LLUÍS SOLÀ dient alguns poemes de la seva obra completa acompanyat per Mercè Miró i Anna Ros a l’apartat musical. (Sí, sí, les mateixes que ens van obsequiar amb un concert shakesperià el dia del Festival Inaudit!)

solafacebook

Dissabte, 15 d’octubre, 18h, inici del cicle #NOCREIXEU dirigit a joves lectors i a les famílies en general, organitzat per Nollegiu, LaPetita i el Museu de la Xocolata de Barcelona, amb una primera sessió dedicada a Roald Dahl, amb la presència de la professora Lola Casas i la direcció i animació de la periodista i directora de Teatre Elisenda Roca.

nocreixeudahlfacebook

Diumenge, 16 d’octubre, 11h, inici del cicle #NoPinteu amb una sessió dedicada a TICIÀ conduïda per Carme Rodríguez.

ticiaprimerasessiofacebook

Dilluns, 17 d’octubre, 19:30h, presentació a Barcelona de NEFANDO la novel·la de l’autora … publicada per l’editorial Candaya.

nefandofacebook

I més coses que estem preparant que anirem explicant més endavant per no atabalar-vos més del compte…

I fins aquí la #NoSortiu

Recordeu que aquí teniu els cicles per si encara voleu donar un cop d’ull…

  1. Aproximació a la poesia (2a edició) (Atenció que el cicle començarà el novembre)
  2. NoPenseu: Cicle d’aproximació a la filosofia
  3. NoExpliqueu: Contes per adults
  4. NoEscolteu: Música europea del segle XVIII
  5. NoMireu: sèries de TV (3a Edició)
  6. Com? Que encara no t’has llegit … William Faulkner? (3a Edició)
  7. A la recerca de la gran novel·la sobre Barcelona
  8. NoPinteu: retratistes del barroc
  9. Grup de lectura de la tetralogia de LAS DOS AMIGAS d’Elena Ferrante
  10. NoCreixeu

Una abraçada!

Xavier i Maria / Maria i Xavier

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s