La #NoSortiu: tercer aniversari en forma d’invasió d’escriptors i actes cada dia

Benvolgudes, benvolguts,

Aquí teniu l’agenda #NoSortiu pels propers dies que avui comencem i tanquem de la mateixa manera. Diumenge que ve, 23 d’octubre, celebrarem el tercer aniversari de la llibreria i hem organitzat una INVASIÓ D’ESCRIPTORS, activitats infantils amb La Petita i una sessió poètica amb Anna Gual.

aniversari23

 

Dit això, que tornareu a trobar al final, durant la setmana passaran moltíssimes coses i moltíssima gent. Comencem aquesta tarda de divendres amb un llibre magnífic d’Anaïs Nin traduït al català, però heu de saber que la setmana que ve tindrem visita internacional des de Noruega, que divendres – i ja que nosaltres no podem anar – hem decidit portar l’Alguer al Poblenou, que comencen els cicles de pintura, de música i el #NoCreixeu amb Roald Dahl, i més, i més, i més, i més … (Llegiu a lo Puyal…)

Així que … mans a la feina!

Divendres, 14 d’octubre, 19:30h, presentació de la nova traducció d’Anaïs Nin al català, LA SEDUCCIÓ DEL MINOTAURE, publicada per LaBreu Edicions. Amb l’editora Ester Andorrà i les Anaístiques Teresa Florit i Nú Miret.

anaisfacebook

Dissabte, 15 d’octubre, 13h, concert, poesia i vermut. Amb LLUÍS SOLÀ dient alguns poemes de la seva obra completa acompanyat per Mercè Miró i Anna Ros a l’apartat musical. (Sí, sí, les mateixes que ens van obsequiar amb un concert shakesperià el dia del Festival Inaudit!)

solafacebook

Dissabte, 15 d’octubre, 18h, inici del cicle #NOCREIXEU dirigit a joves lectors i a les famílies en general, organitzat per Nollegiu, LaPetita i el Museu de la Xocolata de Barcelona, amb una primera sessió dedicada a Roald Dahl, amb la presència de la professora Lola Casas i la direcció i animació de la periodista i directora de Teatre Elisenda Roca.

nocreixeudahlfacebook

Diumenge, 16 d’octubre, 11h, inici del cicle #NoPinteu amb una sessió dedicada a TICIÀ conduïda per Carme Rodríguez.

ticiaprimerasessiofacebook

Dilluns, 17 d’octubre, 19:30h, presentació a Barcelona de NEFANDO la novel·la de l’autora … publicada per l’editorial Candaya.

nefandofacebook

Dimarts, 18 d’octubre, 18:30h, nova sessió del grup de lectura de relats curts de ficció en anglès DON’T READ. Si voleu inscriure-us heu d’escriure a sideral5@gmail.com

Dimecres, 19 d’octubre. 19:30h, comença el cicle #NoEscolteu d’aproximació a la música. La primera sessió estarà dedicada a la música anglesa. FANS D’SCARLATTI, DEIXEBLES DE HAENDEL. Encara podeu apuntar-vos al cicle o venir a sessions esporàdiques.

anglaterrafacebook

Dijous, 20 d’octubre, 19:30h, arribat des de Noruega arriba a la Nollegiu, CARL FRODE TILLER que acaba de publicar en castellà amb l’Editorial Sajalín, acompanyat de la seva traductora …

cercofacebook

Dijous, 20 d’octubre, 21:30h, segona sessió del COM? QUE NO T’HAS LLEGIT … EL SOROLL I LA FÚRIA de William Faulkner? Capítol III.

cartellfaulkner

Divendres, 21 d’octubre, arribat expressament de Sardenya, el poeta Joan Elies Adell ve a presentar-nos la Guia Sentimental de l’Alguer.

adellfacebook

Dissabte, 22 d’octubre, 13h, el Meridià de París passarà pel Poblenou amb Lluís Calvo, Jaume C.Pons Alorda i Josep Maria Argemí amb recital poètic a les postres. Un llibre que el llibreter té per un dels seus llibres de l’any.

meridiafacebook

Diumenge, 23 d’octubre, des de les 11:30h fins les 15h, FESTA DEL TERCER ANIVERSARI DE LA NOLLEGIU. Activitats infantils a LaPetita, la música de DJ Favaritx, invasió d’escriptors al carrer Pons i Subirà per signar els seus llibres i recital poètic d’Anna Gual dient MOLSA i EL TUBERCLE. Vermut gratuït per tothom. Veniu a celebrar-ho?

aniversari23

 

Podria ser que es sumessin alguns autors més a la invasió però anirem administrant la informació curosament …

I més coses que estem preparant que anirem explicant més endavant per no atabalar-vos més del compte…

I fins aquí la #NoSortiu

Una abraçada

Xavier i Maria / Maria i Xavier

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s