NOSORTIU MONOGRÀFIC ESPECIAL 3r ANIVERSARI NOLLEGIU D’AQUEST DIUMENGE

Benvolgudes, Benvolguts,

Aquesta és una entrada única i exclusivament per explicar-vos què passarà aquest diumenge 23 d’octubre. En realitat nosaltres estàvem preparant el Sant Jordi i amb tothom qui parlàvem, autors i editors, els dèiem que faríem una gran festa el 23 … però ells van entendre que el 23 era el d’aquest mes. Així que per no portar-los la contrària, vam acordar que celebraríem el tercer aniversari de la llibreria el 23 d’octubre. En el cartell veureu incorporacions d’última hora com la de Lluís Pasqual, Cristina Morales o Jordi de Manuel.

Què passarà?

De 12 a 13h la #Juanita serà objecte d’una invasió d’escriptors que armats amb les seves plomes i bolígrafs, assetjaran l’edifici amb taules i cadires i es prestaran a signar tots els llibres que els poseu al davant.  ATENCIÓ PERQUÈ SI TENIU CRIATURES NO US PODEU PERDRE LA FESTA QUE HA ORGANITZAT LA PETITA A PARTIR DE LES 11:30h PER ANAR ESCALFANT MOTORS!

Serà tot el dia?

NO. La invasió d’escriptors tindrà lloc entre les 12 i les 13h. En aquest temps, els autors estaran en taules perquè us signin el llibre o pugueu parlar amb ells una estona.

He de comprar el llibre perquè me’l signi?

NO. Podeu venir amb els llibres de casa perquè us els signi. A la llibreria tindrem, naturalment, exemplars dels títols dels autors que venen per si els voleu comprar perquè us els signin per vosaltres o per algú a qui vulgueu regalar el llibre. Penseu que el Nadal és a tocar😉 i regalar un llibre amb signatura denota que heu pensat en algú amb prou temps …

Hi haurà música?

Sí, i de molta qualitat perquè ens visita DJ Favaritx.

El vermut es paga?

NO. El vermut serà gratuït mentre n’hi hagi.

S’ha de reservar?

NO. La intenció és fer-ho al carrer. Però compte perquè Anna Gual dirà MOLSA i EL TUBERCLE a la primera planta de la Juanita.

Si no en teniu prou, en aquest enllaç trobareu la resta d’actes de la setmana:

I dit això, us esperem diumenge a les 12h! No sense abans recordar-vos que demà dissabte 22 d’octubre, a Sarrià, teniu la sisena trobada d’il·lustradors que ha organitzat la llibreria A Peu de Pàgina i que diumenge, si no podeu venir a l’aniversari però esteu per Sant Antoni a La Calders han organitzat una sessió nobel de literatura amb Ultra-Local Records homenatjant Bob Dylan.

Una abraçada i per molts anys!

Xavier i Maria // Maria i Xavier

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s