La #NoSortiu: festa cada dia fins a finals d’any

Benvolgudes, Benvolguts,

Abans de l’agenda, permeteu-nos un homenatge:

Dit això, i amb molta tristesa, hem d’avançar-vos les properes notícies.

L’agenda d’avui contempla tot el novembre i avança ja alguns dels actes del mes de desembre. Només recordar-vos que dimarts que ve vindrà MIRCEA CARTARESCU un dels autors pels quals sentim devoció – inclòs sempre en les llistes de candidats al Nobel – i que ve a presentar el volum de contes PER QUÈ ESTIMEM LES DONES? publicat per Lleonard Muntaner Editor. Recordeu que si no us va bé venir dimarts podeu reservar-nos el llibre i li demanem que us el signi. I si teniu llibres de Cartarescu a casa, podeu portar-los i també li demanem que us els firmi.

Altres coses importants. El 21 de novembre, la Fundació PaliaClinic ha organitzat un concert per recaptar fons per les seves accions. El llibreter hi anirà. I us anima a anar-hi o a col·laborar-hi des de la fila zero.

Un altre acte important fora de la llibreria és el que tindrà lloc a la Sala Beckett el 25, 26 i 27 de novembre. Es tracta del Festival Simbiòtic, Festival d’Arts Escèniques accessibles que també us recomanem.

Us adjuntem també un article que han publicat a El Periódico per celebrar els tres anys que ens fa molta il·lusió perquè és fantàstic: 26280 hores creant lectors i és un article que en realitat és per vosaltres.

I ara sí, l’agenda …

Divendres, 11 de novembre, 19:30h, presentació del llibre “Las Mitford. Cartas entre seis hermanas”, una entrada a la vida particular de cada una de les germanes Mitford.

mitfordfacebook

Dissabte, 12 de novembre, 13h, la periodista Gemma Ruiz presenta la novel·la que acaba de publicar, “Argelagues”, sobre la vida de tres dones al llarg del segle XX.

argelaguesfacebook-recuperado

Dissabte, 12 de novembre, 19h Adrián Bernal presenta el seu darrer poemari ESTACIONES DE INVIERNO de l’editorial Libros en su tinta.

bernalfacebook

Diumenge, 13 de novembre, 11h, nova sessió del cicle #NoPinteu dedicada, en aquest cas, a Hans Holbein i conduïda per Carme Rodríguez.

holbeinfacebook

Diumenge, 13 de novembre, 13h, presentació del llibre del poeta eslovè Tomaž Šalamun (1941-2014), Balada per a Metka Kraševec, que LaBreu Edicions acaba de publicar en català.

salamunfacebook

Dilluns, 14 de novembre, 19:30h, segona sessió del cicle A LA GRAN RECERCA DE LA NOVEL·LA SOBRE BARCELONA amb Jordi Corominas parlant de LA FEBRE D’OR de Narcís Oller.

sessioollerfacebook

Dimarts, 15 de novembre, 18:30h, cicle DON’T READ. El grup de lectura de contes de ficció en anglès. Inscripcions: sideral5@gmail.com

Dimarts, 15 de novembre 19h, a la Biblioteca Manuel Arranz (Joncar, 35), MIRCEA CARTARESCU presenta PER QUÈ ENS ESTIMEM LES DONES? publicada per Lleonard Muntaner Editor. L’autor conversarà amb el traductor Xavier Montoliu i el poeta Marc Romera.

cartarescufacebook

Dimecres, 16 de novembre, 19:30h, segona sessió del cicle #NoEscolteu amb Lluís Bertran Xirau acostant-nos a la música de la França del segle XVIII amb Rameau i Rousseau com a protagonistes.

francafacebook

Dijous, 17 de novembre, a les 19:30h, JAUME C.PONS ALORDA (el nostre Jaume C.Pons Alorda del cicle d’aproximació a la poesia) encendrà l’audiència amb CALA EL FOC ALS OSSOS, el llibre de poemes publicat per Edicions Terrícola.

calaelfocfacebook

Divendres, 18 de novembre, a les 19:30h, el FESTIVAL BARCELONA PENSA (que comença el 14 de novembre dilluns) ha programat a la llibreria la presentació del nou llibre del filòsof Manuel Cruz, SER SIN TIEMPO publicat per l’Editorial Herder.

sersintiempofacebook

Dissabte, 19 de novembre, a les 12:30h, celebrarem la SEGONA EDICIÓ de la novel·la gràfica LOS VAGABUNDOS DE LA CHATARRA de Jordi Carrión i Sagar. Amb els dos autors farem una visita virtual per les naus del Poblenou que són l’escenari de la història real que trobareu en aquest llibre absolutament recomanable.

vagabundosfacebook

Dissabte, 19 de novembre, a les 18h, tercera sessió del cicle #NoCreixeu amb un clàssic de clàssics: L’ILLA DEL TRESOR de Robert Louis Stevenson. Amb Elisenda Roca i l’il·lustrador JORDI VILA DELCLÒS, l’home més feliç del món d’ençà que va poder complir un dels seus somnis: il·lustrar la mítica novel·la.

nocreixeustevensonsfacebook

Diumenge, 20 de novembre, 13h, Concert-homenatge a WISLAWA SZYMBORSKA en el vintè aniversari de la concessió del Premi Nobel. Amb Kòrnik Trio, música i poesia. Col·laboració: 10 euros.

kornik

Properament:

 • Dimarts, 22 de novembre. Cicle #NoPenseu amb Diego Civilotti apropant-nos el pensament d’ARISTÒTIL.
 • Dimecres, 23 de novembre: Cicle #NoExpliqueu amb Inés MacPherson explicant-nos contes d’EDGAR ALLAN POE i LISA TUTTLE.
 • Dijous, 24 de novembre. CONSTANZA TERCIARI presenta LA TRAYECTORIA DE LOS AVIONES EN EL AIRE publicada per l’Editorial Comba.
 • Dijous, 24 de novembre, última sessió del Com? Que no t’has llegit … EL SOROLL I LA FÚRIA de William Faulkner? Amb la participació especial de Domingo Ródenas.
 • Divendres, 25 de novembre, Jordi Corominas tanca la gira LOOPOESIA 2016 a la Nollegiu.
 • Dissabte, 26 de novembre, presentació del llibre guanyador del premi Periodisme i literatura que concedeix la Universitat Autònoma de Barcelona.
 • Dissabte, 26 de novembre, Marta Pérez Sierra i Ricard Mirabete.
 • Diumenge, 27 de novembre, Mireia Vidal-Conte diu OUSE publicat per LaBreu Edicions.
 • Dilluns, 28 de novembre, tercera sessió del grup de lectura d’Elena Ferrante a propòsit de LAS DEUDAS DEL CUERPO.
 • Dimarts, 29 de novembre, presentació de la versió il·lustrada de la novel·la INTEMPERIE de Jesús Carrasco obra de l’il·lustrador Javier Rey.
 • Dimecres, 30 de novembre, arribada des de Mèxic, Alondra Berber presenta EL INCENDIO DE LAS MARIPOSAS.
 • Dijous, 1 de desembre, CORINA OPROE diu el seu llibre de poemes MIL Y UNA MUERTES.
 • Divendres, 2 de desembre, cicle d’Àlbum il·lustrat organitzat per LA PETITA
 • Dissabte, 3 de desembre, JOSEP BARGALLÓ presenta LES SET VIDES DE PERE ROMEU
 • Diumenge, 4 de desembre, lectures en francès, català i castellà dels poemes de PHILIPPE JACCOTTET.
 • Dilluns, 5 de desembre, VIOLETA SERRANO arribada des de Buenos Aires, presenta el poemari CAMINO DE IDA

I les coses que vagin sortint i se’ns acudeixin …

Una abraçada

Xavier i Maria // Maria i Xavier

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s