La #NoSortiu: Barcelona Pensa, Los Vagabundos de la chatarra, Szymborska, NoCreixeu i molt més!

Benvolgudes, Benvolguts,

Aquí teniu l’agenda pels propers dies per si us voleu anar apuntant alguna cita ineludible.

Deixeu-nos dir que estem molt contents perquè aquest divendres el FESTIVAL BARCELONA PENSA desembarca a la llibreria per celebrar així la setmana de la filosofia. Vindrà Manuel Cruz i parlarà de SER SIN TIEMPO, el seu últim llibre que conté una reflexió sobre com usem el temps en el món actual.

Dissabte al migdia farem una visita virtual a les naus del Poblenou que han estat ocupades, algunes encara ho estan, amb persones que s’han dedicat a la ferrovalleria. Ho farem d’una manera diferent. Amb Jordi Carrión i Sagar, autors de la novel·la gràfica LOS VAGABUNDOS DE LA CHATARRA, que explica la història d’aquestes persones, d’aquest sector i la història més recent del nostre barri.

D’altra banda us recomanem també l’acte de diumenge. Ja ho sabem que és de pagament (els artistes es guanyen la vida, és clar) però la commemoració del vintè aniversari de la concessió del Nobel a Wislawa Szymborska, una poeta que no ens cansem de dir que és molt necessària.

Tercera qüestió, us convidem a convidar. Especialment al cicle #NoCreixeu on LaPetita, la Nollegiu i el Museu de la Xocolata perseguim que les criatures a partir de 10 anys fins els 99 compartim lectures històriques. Aquest dissabte, toca L’ILLA DEL TRESOR.

Quarta qüestió i última, tornem a celebrar una presentació amb els amics de Balius Bar. Serà dimecres vinent per presentar un llibre il·lustrat sobre els viatges de Ramon Llull.

I dit això, aquí teniu l’agenda #NoSortiu

Divendres, 18 de novembre, a les 19:30h, el FESTIVAL BARCELONA PENSA (que comença el 14 de novembre dilluns) ha programat a la llibreria la presentació del nou llibre del filòsof Manuel Cruz, SER SIN TIEMPO publicat per l’Editorial Herder.

sersintiempofacebook

Dissabte, 19 de novembre, a les 12:30h, celebrarem la SEGONA EDICIÓ de la novel·la gràfica LOS VAGABUNDOS DE LA CHATARRA de Jordi Carrión i Sagar. Amb els dos autors farem una visita virtual per les naus del Poblenou que són l’escenari de la història real que trobareu en aquest llibre absolutament recomanable.

vagabundosfacebook

Dissabte, 19 de novembre, a les 18h, tercera sessió del cicle #NoCreixeu amb un clàssic de clàssics: L’ILLA DEL TRESOR de Robert Louis Stevenson. Amb Elisenda Roca i l’il·lustrador JORDI VILA DELCLÒS, l’home més feliç del món d’ençà que va poder complir un dels seus somnis: il·lustrar la mítica novel·la.

nocreixeustevensonsfacebook

Diumenge, 20 de novembre, 13h, Concert-homenatge a WISLAWA SZYMBORSKA en el vintè aniversari de la concessió del Premi Nobel. Amb Kòrnik Trio, música i poesia. Col·laboració: 10 euros.

kornik

Dimarts, 22 de novembre 19:30h Cicle #NoPenseu amb Diego Civilotti apropant-nos el pensament d’ARISTÒTIL

aristotilfacebook

Dimecres, 23 de novembre, 19:30h: Cicle #NoExpliqueu amb Inés MacPherson explicant-nos contes d’EDGAR ALLAN POE i LISA TUTTLE.

poetuttlefacebook

Dimecres, 23 de novembre a les 20h a BALIUS BAR (Pujades, 196) presentem el LLIBRE DE VIATGE de Ramon Llull

ramon-llull-balius-bar-2

Dijous, 24 de novembre, 19:30h CONSTANZA TERNICIER presenta LA TRAYECTORIA DE LOS AVIONES EN EL AIRE publicada per l’Editorial Comba.

constanzafacebook

Dijous, 24 de novembre, 21:30h Última sessió del Com? Que no t’has llegit … EL SOROLL I LA FÚRIA de William Faulkner? Amb la participació especial de Domingo Ródenas.

cartellfaulkner

Divendres, 25 de novembre 20h, Jordi Corominas tanca la gira LOOPOESIA 2016 a la Nollegiu.

loopoesia-face

Dissabte, 26 de novembre, 13h presentació del llibre guanyador del premi Periodisme i literatura que concedeix la Universitat Autònoma de Barcelona.

Dissabte, 26 de novembre, 18:30h, Marta Pérez Sierra i Ricard Mirabete. Recital de poesia i música.

mirabeteperezfacebook

Diumenge, 27 de novembre, 13h Mireia Vidal-Conte diu OUSE publicat per LaBreu Edicions amb tast de vins del celler Bàrbara Forés

ousefacebook

Dilluns, 28 de novembre, 19:30h, tercera sessió del grup de lectura d’Elena Ferrante a propòsit de LAS DEUDAS DEL CUERPO.

tercerassessiofacebook

Dimarts, 29 de novembre, 19:30h, presentació de la versió il·lustrada de la novel·la INTEMPERIE de Jesús Carrasco obra de l’il·lustrador Javier Rey.

intemperiefacebook

Dimecres, 30 de novembre, 19:30h, arribada des de Mèxic, Alondra Berber presenta EL INCENDIO DE LAS MARIPOSAS.

alondrafacebook

Dijous, 1 de desembre, CORINA OPROE diu el seu llibre de poemes MIL Y UNA MUERTES.

Divendres, 2 de desembre, cicle d’Àlbum il·lustrat organitzat per LA PETITA

Dissabte, 3 de desembre 13h, Vermut amb JOSEP BARGALLÓ per xerrar sobre LES SET VIDES DE PERE ROMEU

bargallofacebook

Diumenge, 4 de desembre, 18h, lectures en francès, català i castellà dels poemes de PHILIPPE JACCOTTET amb els traductors ANTONI CLAPÉS i RAFAEL-JOSÉ DÍAZ.

Dilluns, 5 de desembre, 19:30h, VIOLETA SERRANO arribada des de Buenos Aires, presenta el poemari CAMINO DE IDA

violetaserranofacebook

I les coses que vagin sortint i se’ns acudeixin …

Una abraçada

Xavier i Maria // Maria i Xavier

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s