La #NoSortiu del Friday I’m in Love ;)

Benvolgudes, Benvolguts,

Malgrat que s’acosta el Nadal el ritme d’activitats no baixa. Pero abans de res deixeu-nos explicar algunes notícies rellevants.

La primera us l’explicàvem el dilluns i per si no la vau llegir no ens podem estar de recordar-la. El cap de setmana passada moria Josep Ibáñez. En Josep era el marit de la Juanita. Pel que ens han explicat el Xavier – el seu fill – i la Pili – la seva jove -, fins l’últim dia va estar al peu del canó. Avui, volem recordar-lo perquè en Josep va ser qui va dissenyar l’edifici que avui ens acull. I com es demostra en cada detall ho feia tot amb amor i passió. Descansi en pau. Els seus i nosaltres intentarem continuar aquest llegat.

La segona notícia és una autèntica bogeria sorgida del cervell del Miguel Ángel i la Júlia de LaPetita. El 3 de desembre comença una aventura que han denominat contes sobre rodes i que consisteix en activitats de contacontes en autobusos històrics de la ciutat de Barcelona que a partir d’aquell dia aniran aturant-se en racons prèviament avisats. Si voleu més informació només heu de clicar aquí:

La tercera notícia. Dilluns i dimarts correrà per la llibreria DAVID VANN. Aquest nordamericà és l’autor de la ja cèlebre SUKKWAN ISLAND i ve a Barcelona a presentar AQUARI, la seva nova novel·la que surt publicada en català per Edicions del Periscopi i en català per Literatura Random House. Si voleu els seus llibres signats podeu reservar-los i li encarreguem que us els dediqui o si teniu llibres seus a casa i ens els voleu portar perquè hi estampi la signatura també ho podeu fer. Si us voleu acostar per la llibreria i us el topeu entre entrevista i entrevista també li podreu demanar en persona.

I per últim, recordeu que nosaltres no fem Black Friday però sí Friday I’m in Love: Fem descomptes en rentadores, rentaplats i telèfons mòbils que tinguem a la venda del 80 per cent i els llibres al preu fix de sempre. Una oportunitat indiscutible, oi? 😉

I ara sí, l’agenda #NoSortiu pels propers dies que comença avui amb el tancament de Gira de Loopoesia 2016.

Divendres, 25 de novembre 20h, Jordi Corominas tanca la gira LOOPOESIA 2016 a la Nollegiu.

loopoesia-face

Dissabte, 26 de novembre, 13h presentació del llibre guanyador del premi Periodisme i literatura que concedeix la Universitat Autònoma de Barcelona. Amb MIQUI OTERO, DAVID VIDAL i Videoconferència amb Leila Guerriero.

vermut

Dissabte, 26 de novembre, 18:30h, Marta Pérez Sierra i Ricard Mirabete. Recital de poesia i música.

mirabeteperezfacebook

Diumenge, 27 de novembre, 13h Mireia Vidal-Conte diu OUSE publicat per LaBreu Edicions amb tast de vins del celler Bàrbara Forés

ousefacebook

Dilluns, 28 de novembre, 19:30h, tercera sessió del grup de lectura d’Elena Ferrante a propòsit de LAS DEUDAS DEL CUERPO.

tercerassessiofacebook

Dimarts, 29 de novembre, 19:30h, presentació de la versió il·lustrada de la novel·la INTEMPERIE de Jesús Carrasco obra de l’il·lustrador Javier Rey.

intemperiefacebook

Dimecres, 30 de novembre, 19:30h, arribada des de Mèxic, Alondra Berber presenta EL INCENDIO DE LAS MARIPOSAS.

alondrafacebook

Dijous, 1 de desembre, 19:30h, CORINA OPROAE diu el seu llibre de poemes MIL Y UNA MUERTES.

corinafacebook

Divendres, 2 de desembre, 19h, cicle d’Àlbum il·lustrat organitzat per LA PETITA

Dissabte, 3 de desembre 13h, Vermut amb JOSEP BARGALLÓ per xerrar sobre LES SET VIDES DE PERE ROMEU

bargallofacebook

Diumenge, 4 de desembre, 18:30h, (Sí, sí, diumenge, i a la tarda. Obrirem especialment per escoltar l’obra d’aquest home que necessita pausa i silenci). Lectures en francès, català i castellà dels poemes de PHILIPPE JACCOTTET amb els traductors ANTONI CLAPÉS i RAFAEL-JOSÉ DÍAZ.

jaccottetfacebook

Dilluns, 5 de desembre, 19:30h, VIOLETA SERRANO arribada des de Buenos Aires, presenta el poemari CAMINO DE IDA

violetaserranofacebook

Dimecres, 7 de desembre, 19:30h, cicle #NoEscolteu dedicat al mestratge de Boccherini en els compositors espanyols i portuguesos del segle XVIII.

espanyafacebook

Diumenge, 11 de desembre, 11h, Cicle #NoPinteu dedicat a Pieter Paul Rubens

rubensfacebook

I més coses que encara ens queden fins a finals d’any …

Una abraçada

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s