L’última #NoSortiu del 2016 (sí, sí, falten encara les recomanacions! però això vindrà la setmana que ve!

Benvolgudes, Benvolguts,

Aquí teniu l’última #NoSortiu de l’any 2016. Ha estat un any realment impressionant. El trasllat a la Juanita l’1 de febrer i les desenes d’activitats que hem anat fent tots els mesos a les quals veniu habitualment i ens omple de goig. D’aquí uns dies enviarem les nostres recomanacions nadalenques i ofertes per aquest nadal més enllà dels llibres. Però de moment, només us deixem amb l’última agenda d’actes de l’any.

Diumenge, 11 de desembre, 11h, tercera sessió del cicle #NoPinteu amb Carme Rodríguez centrada en l’obra de Peter Paul Rubens.

rubensa4

Dilluns, 12 de desembre, 19:30h, cicle A LA RECERCA DE LA GRAN NOVEL·LA SOBRE BARCELONA amb Jordi Corominas parlant de VIDA PRIVADA de Josep Maria de Sagarra i amb un convidat especial per l’ocasió: JOAN DE SAGARRA, crític i fill de l’autor.

sessiosagarraa4
Dimarts, 13 de desembre, a les 19:30h,
CICLE DE FILOSOFIA #NoPenseu amb Diego Civilotti acostant-nos a la figura de René Descartes

descartesa41

 

Dimecres, 14 de desembre a les 19:30h, IGNASI OLIVERES presenta ALGUNA COSA NO DEL TOT NETA, PERÒ NO GAIRE PERILLOSA, novel·la guanyadora del II Premi autor revel·lació de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu.

IGNASIOLIVERESA4.jpg

 

Dimecres, 14 de desembre a les 19:30h, però a la Retrobada, presentació de EL ESPEJO BLANCO. VIAJEROS ESPAÑOLES EN LA URSS d’Andreu Navarra. Amb Fernando Clemot, el director de Fórcola, Javier Jiménez i el mateix autor Andreu Navarra.

espejo-retrobada

Dijous, 15 de desembre, 19:30h, nova sessió del cicle #NOMIREU dedicada als superherois

superherois

Dijous, 15 de desembre, 20:30h, segona sessió del cicle APROXIMACIÓ A LA POESIA amb Jaume C.Pons Alorda parlant de DONASSES MEDITERRÀNIES

donassesa41

Divendres, 16 de desembre a les 19:30h, JOSEP PORCAR i RAMON RAMON presenten els nous poemaris publicats per Edicions del Buc.

edicionsdelbuca41

Dissabte, 17 de desembre, NÚRIA COLL, il·lustradora de l’AGENDA ETS EL QUE MENGES, ens acompanyarà d’11 a 13h per signar les agendes que contenen 365 consells per cuidar-se i menjar sa.

01agendaets-nov16

I recordeu que el gener començarà a la Juanita el dia 9 a les 19:30h amb la cloenda del cicle que hem dedicat a Elena Ferrante!

quartasessioa41

I dit això, aprofitarem aquell parell de setmanes del Nadal per descansar (d’activitats, és clar, perquè ens agradaria no descansar massa 😉

Una abraçada, bon nadal i bones festes!

Xavier, Maria i Oriol

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s