Prometem no ser conscients que el gener havíem programat tot això!

Benvolgudes, Benvolguts,

Torna la #NoSortiu amb un primer avís important: ELS DIES 6, 7 i 8 de gener tindrem tancat. Necessitem ordenar-nos una mica després del pas dels Reis. I també preparar-nos per aquest intens mes de gener que tenim per davant. La cosa ja comença aquest dilluns vinent amb l’última sessió d’Elena Ferrante. Però després hi haurà literatura, pintura, visites organitzades a museus, música, poesia, etc…

Abans de res us hem d’explicar que hem posat en marxa un cicle que sota el títol EL PLAER DE LLEGIR EN VEU ALTA i conduït per l’actriu MARTA DOMINGO ens donarà instruments per poder fruïr de la lectura en veu alta, també i sobretot, sense necessitat de tenir públic. Si voleu més informació, cliqueu aquí.

Més coses importants que canvien. El grup de conversa en anglès que es feia pels matins canvia d’horari. Serà entre les 10h i les 11:30h tots els dilluns. Si voleu més informació parleu amb l’Ariane. Escriviu a sideral5@gmail.com

Sapigueu que el 12 de gener tancarem el cicle que vam dedicar a la lectura de EL SOROLL I LA FÚRIA de Faulkner i farem públic el calendari de la lectura de DON QUIJOTE DE LA MANCHA.

I last but not least, que el 19 de gener comencem una activitat interessant. Hem organitzat una visita comentada a l’exposició THYSSEN MAI VIST amb Carme Rodríguez. Tot això ho podreu llegir en les línies que trobareu més enllà.

I encara una última qüestió en forma d’endevinalla. Qui vindrà a la llibreria el dissabte 4 de febrer? Una pista: E.L.

Així doncs, tot esperant que el canvi d’any hagi estat profitós aquí teniu la primera #NoSortiu del 2017.

Dilluns, 9 de gener, 19:30H. Última sessió Elena Ferrante dedicat a LA NIÑA PERDIDA:

quartasessioa4

Dimarts, 10 de gener, 18:30h, torna el cicle DON’T READ, grup de lectura de relats curts de ficció en anglès. Més informació, clicant aquí.

Dimecres, 11 de gener, 19:30h, comencem una col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu per aproximar-se a l’Òpera. Vindrà Pol Avinyó per fer una xerrada molt amena sobre WERTHER que s’estrena aquest mes de gener al Liceu. L’entrada és lliure. I ves que no hi hagi alguna sorpresa …

liceua4

Dijous, 12 de gener, 20:30h, sessió del cicle d’APROXIMACIÓ A LA POESIA amb Jaume C.Pons Alorda dedicada a la Divina Bogeria amb poemes de Bauçà, Pizarni, Panero i Parra. Pregunteu per disponibilitat de places.

bogeriaa4

Dijous, 12 de gener, 21:30h, tancament del cicle COM? QUE NO T’HAS LLEGIT … EL SOROLL I LA FÚRIA de William Faulkner? En conversa amb Domingo Rodenas, catedràtic de literatura i crític literari.

cartellquijote

Divendres, 13 de gener, 19h, CICLE D’ÀLBUM IL·LUSTRAT DE LA PETITA A LA JUANITA

Dissabte, 14 de gener, 18h, sessió del cicle #NoCreixeu amb Elisenda Roca i EL PETIT NICOLÀS. Cicle que organitzem en col·laboració amb La Petita i el Museu de la Xocolata. Pregunteu disponibilitat.

nocreixeupetitnicolasa4

Diumenge, 15 de gener, 11h, sessió del cicle #NoPinteu amb Carme Rodríguez apropant-nos a l’obra de DIEGO VELÁZQUEZ. Pregunteu disponibilitat.

velazqueza4

Dilluns, 16 de gener, 19:30h, Sessió del cicle A LA RECERCA DE LA GRAN NOVEL·LA SOBRE BACELONA amb Jordi Corominas i la novel·la NADA de CARMEN LAFORET.

sessiolaforeta4

Dimarts, 17 de gener, 19:30h, conversa amb LLUÍS QUINTANA, professor de Llengua i Literatura catalanes a la Universitat Autònoma de Barcelona i autor de CAMINAR PER LA VIDA VELLA. LA MEMÒRIA INVOLUNTÀRIA EN LA LITERATURA I L’ART publicat per Publicacions de la Universitat de València. Un exercici de literatura comparada, un assaig sobre el món d’idees associat a la memòria en la història de la literatura, de GOETHE a ROUSSEAU, de LEOPARDI a NIETZSCHE, de MARAGALL a JOYCE, de PROUST a WALTER BENJAMIN i MERCÈ RODOREDA.

quintanaa4
Dimecres, 18 de gener, 19:30h, cicle #NoEscolteu d’aproximació a la música amb Lluís Bertran Xirau dedicat en aquest cas a Catalunya i el Baró de Maldà

Dijous, 19 de gener, 18h, sortida al museu. Anem amb Carme Rodríguez que farà una visita comentada a l’exposició THYSSEN MAI VIST del Caixa Fòrum. Quedem directament al vestíbul del museu a les 17:45h però heu de reservar a info@nollegiu.cat abans perquè les places són limitades. L’entrada al museu costa 4 euros però es gratuïta si teniu alguna targeta de LaCaixa. La visita comentada té un preu de 5 euros que se li paguen directament a la Carme.

sortidacaixaforum

Dijous, 19 de gener, 19:30h, presentació del nou poemari de MARIO CAMPAÑA que publicarà aquest mes de gener l’Editorial Candaya.

Divendres, 20 de gener, 19:30h, conversa amb LLUÍS MONTULL, autor de WALTER BENJAMIN. ELS LÍMITS DE LA DEMOCRÀCIA publicada per Galaxia Gutenberg. Amb Ramon Alcoberro.

Dissabte, 21 de gener, 13h, ANTONIO CABRERA diu CORTEZA DE ABEDUL i EL DESAPERCIBIDO acompanyat de PERE BALLART.

Diumenge, 22 de gener, a partir de les 11h, FESTA BROSSIANA AL POBLENOU amb activitats per als més petits a LA PETITA i culminació de la festa a la primera planta de la Juanita.

Dimarts, 24 de gener, 19:30h, cicle #NoPenseu amb Diego Civilotti aproximant-nos a la vida i obra de Hume i els empiristes.

Dimecres, 25 de gener, 19:30h, cicle #NoExpliqueu amb Inés MacPherson explicant els contes de Roald Dahl i Edith Wharton.

Dijous, 26 de gener, 19:30h, amb ADIA EDICIONS presentem un llibre de MIQUEL BAUÇÀ. Hem dit que sí d’entrada, sense saber ni quin llibre és. Però és Bauçà i això és una garantia.

Divendres, 27 de gener, 19:30h, concert SURANT LES PEDRES basat en els poemes de Jaume Subirana i musicats per August Garcia. Amb la mateixa banda que va musicar Philip Larkin.

Dissabte, 28 de gener, 13h, JORDI PÀMIES diu la seva poesia en un esdeveniment que pretén ser íntim.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s