La #NoSortiu amb nous cicles, novetats, converses i alguna que altra activitat

Benvolgudes, Benvolguts,

Les activitats proliferen com bolets a la llibreria. De seguida tots els detalls però abans deixeu-nos advertir-vos d’alguns nous cicles i d’algunes coses que han succeït els últims dies.

Per començar, en alguns moments tenim la impressió que hem muntat una capella ardent. En els primers dies d’aquest 2017 ens han deixat John Berger, Zygmun Bauman, Ricardo Piglia, Angelina Gatell o José Ignacio Montoto. És per això que trobareu els seus llibres repartits per diferents punts de la llibreria.

Segona notícia important. Hem acabat el cicle de 4 sessions que hem dedicat a EL SOROLL I LA FÚRIA de William Faulkner. El 16 de febrer, començarem amb el QUIXOT i ja estan les inscripcions obertes. Més informació sobre dates i funcionament del cicle, clicant aquí:

Més. Com que també hem acabat el cicle d’ELENA FERRANTE, el 8 de febrer començarem un altre cicle dedicat a NATALIA GINZURG. També serà de 4 sessions i amb Marilena de Chiara repetint conducció. Més informació sobre dates i funcionament clicant aquí.

Encara un altre. El 31 de gener començarà el cicle-taller EL PLAER DE LA LECTURA EN VEU ALTA amb l’actriu Marta Domingo. Les inscripcions estan obertes. Si voleu més informació, cliqueu aquí.

I un últim taller per aquest trimestre són les quatre sessions que el filòsof ORIOL ALONSO CANO dedicarà a l’obra de JACQUES DERRIDA. Més informació sobre dates i funcionament clicant aquí.

En tots els casos les inscripcions estan obertes. Entre tota aquesta serietat podeu també veure el vídeo de 3 minuts del Tria 33 on surt el llibreter fent el ganso aventurant-vos algunes novetats que apareixeran el 2017. Aquí el video:

https://embed.ccma.cat/video/embed/5641527/?tipus_embed=twitter

I també la conversa que vam tenir amb l’autor nordamericà DAVID VANN quan aquest va visitar la llibreria per presentar L’AQUARI i que han publicat al diari digital InfoLibre. Ho podeu llegir aquí.

Més coses importants que canvien. El grup de conversa en anglès que es feia pels matins canvia d’horari. Serà entre les 10h i les 11:30h tots els dilluns. Si voleu més informació parleu amb l’Ariane. Escriviu a sideral5@gmail.com

El 19 de gener comencem una activitat interessant. Hem organitzat una visita comentada a l’exposició THYSSEN MAI VIST amb Carme Rodríguez. Aquí tota la informació.

I encara una última qüestió en forma d’endevinalla. Qui vindrà a la llibreria el dissabte 4 de febrer? La primera pista era : E.L. La segona pista és TdV.

Així doncs, aquí van les activitats!

Divendres, 13 de gener, 19h, CICLE D’ÀLBUM IL·LUSTRAT DE LA PETITA A LA JUANITA

Dissabte, 14 de gener, 18h, sessió del cicle #NoCreixeu amb Elisenda Roca i EL PETIT NICOLÀS. Cicle que organitzem en col·laboració amb La Petita i el Museu de la Xocolata. Pregunteu disponibilitat.

nocreixeupetitnicolasa4

Diumenge, 15 de gener, 11h, sessió del cicle #NoPinteu amb Carme Rodríguez apropant-nos a l’obra de DIEGO VELÁZQUEZ. Pregunteu disponibilitat.

velazqueza4

Dilluns, 16 de gener, 19:30h, Sessió del cicle A LA RECERCA DE LA GRAN NOVEL·LA SOBRE BACELONA amb Jordi Corominas i la novel·la NADA de CARMEN LAFORET.

sessiolaforeta4

Dimarts, 17 de gener, 19:30h, conversa amb LLUÍS QUINTANA, professor de Llengua i Literatura catalanes a la Universitat Autònoma de Barcelona i autor de CAMINAR PER LA VIDA VELLA. LA MEMÒRIA INVOLUNTÀRIA EN LA LITERATURA I L’ART publicat per Publicacions de la Universitat de València. Un exercici de literatura comparada, un assaig sobre el món d’idees associat a la memòria en la història de la literatura, de GOETHE a ROUSSEAU, de LEOPARDI a NIETZSCHE, de MARAGALL a JOYCE, de PROUST a WALTER BENJAMIN i MERCÈ RODOREDA.

quintanaa4
Dimecres, 18 de gener, 19:30h, cicle #NoEscolteu d’aproximació a la música amb Lluís Bertran Xirau dedicat en aquest cas a Catalunya i el Baró de Maldà

Dijous, 19 de gener, 18h, sortida al museu. Anem amb Carme Rodríguez que farà una visita comentada a l’exposició THYSSEN MAI VIST del Caixa Fòrum. Quedem directament al vestíbul del museu a les 17:45h però heu de reservar a info@nollegiu.cat abans perquè les places són limitades. L’entrada al museu costa 4 euros però es gratuïta si teniu alguna targeta de LaCaixa. La visita comentada té un preu de 5 euros que se li paguen directament a la Carme.

sortidacaixaforum

Dijous, 19 de gener, 19:30h, presentació del nou poemari de MARIO CAMPAÑA que publicarà aquest mes de gener l’Editorial Candaya.

15974982_1558119660869124_48171722683393211_o

Divendres, 20 de gener, 19:30h, conversa amb LLUÍS MONTULL, autor de WALTER BENJAMIN. ELS LÍMITS DE LA DEMOCRÀCIA publicada per Galaxia Gutenberg. Amb Ramon Alcoberro.

benjaminmontulla4

Dissabte, 21 de gener, 13h, ANTONIO CABRERA diu CORTEZA DE ABEDUL i EL DESAPERCIBIDO acompanyat de PERE BALLART.

cabreraa4

Diumenge, 22 de gener, a partir de les 11h, FESTA BROSSIANA AL POBLENOU amb activitats per als més petits a LA PETITA i culminació de la festa a la primera planta de la Juanita.

brossaa4

Dimarts, 24 de gener, 18:30h, torna el cicle DON’T READ, grup de lectura de relats curts de ficció en anglès. Més informació, clicant aquí.

Dimarts, 24 de gener, 19:30h, cicle #NoPenseu amb Diego Civilotti aproximant-nos a la vida i obra de Hume i els empiristes.

Dimecres, 25 de gener, 19:30h, cicle #NoExpliqueu amb Inés MacPherson explicant els contes de Roald Dahl i Edith Wharton.

Dijous, 26 de gener, 19:30h, Nova sessió del #Nomireu: les sèries de televisió i les dones. Amb Raquel Crisóstomo i Pep Prieto. (La sessió es farà a la JUANITA)

Divendres, 27 de gener, 19:30h, concert SURANT LES PEDRES basat en els poemes de Jaume Subirana i musicats per August Garcia. Amb la mateixa banda que va musicar Philip Larkin.

Dissabte, 28 de gener, 13h, JORDI PÀMIES diu la seva poesia en un esdeveniment que pretén ser íntim.

Per acabar aquí teniu els cartells amb els nous cicles:

derridaa4 cartellquijote

calendariginzburga4

Anuncis

Un pensament sobre “La #NoSortiu amb nous cicles, novetats, converses i alguna que altra activitat

  1. Hola Xavier. Aquest dimecres vindré a la sessió de música i el Baró de Maldà. Suposo q pot ser oi? Digue.m què t.hauré de pagar…

    Mariona

    El dia 13/01/2017 4:52 PM, “Nollegiu. Llibreria work in progress” va escriure:

    > vier3110 posted: “Benvolgudes, Benvolguts, Les activitats proliferen com > bolets a la llibreria. De seguida tots els detalls però abans deixeu-nos > advertir-vos d’alguns nous cicles i d’algunes coses que han succeït els > últims dies. Per començar, en alguns moments teni” >

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s