Una NoSortiu Brossiana que augura visites desitjades i prèvia a la celebració del primer any de la Nollegiu a la Juanita

Benvolgudes, Benvolguts,

Una setmana més la #NoSortiu amb vosaltres. Abans de res, estigueu atents perquè dimarts o dimecres rebreu una informació important sobre un esdeveniment que tindrà lloc a la llibreria el primer cap de setmana de febrer. Les pistes que hem donat fins ara són: E.L. i TdV. Avui us donem una pista més: M.G.

Us convidem també a participar aquest diumenge en un acte que inundarà de JOAN BROSSA I L’ANTIPOESIA el Poblenou. Comencem a les 11:30h a LaPetita amb activitats per als més petits i ho culminarem a les 13h a la primera planta de la #Juanita llegint poemes brossians. A la xarxa trobareu una etiqueta #personatgesbrossians on podeu participar també tuitejant versos de l’autor.

D’altra banda us hem d’informar que el taller-curs EL PLAER DE LLEGIR EN VEU ALTA que impartirà Marta Domingo queda definitivament obert donat que ha superat el mínim d’inscrits necessaris per poder dur-lo a terme en condicions. Encara queden places. Recordeu que es farà els dimarts a les 19:30h durant 8 sessions entre el 31 de gener i principis d’abril. Al final d’aquesta #NoSortiu teniu tota la informació sobre aquest curs, i sobre la resta de cicles que hem organitzat i que tenen la preinscripció oberta: el Quixot, Derrida i Ginzburg.

Podem anunciar que el cicle #NoPinteu amb Carme Rodríguez tindrà continuïtat amb 5 sessions més els diumenges al matí, a les 11h a partir del mes de març amb protagonisme per REMBRANDT, VERMEER, CARAVAGGIO, BERNINI i les DONES PINTORES del segle XVII.

També que la propera sessió del cicle #NoCreixeu i que tindrà lloc l’11 de febrer però al matí, a les 11:30h, no a la tarda com és habitual, estarà dedicada al PETIT PRÍNCEP i que serà una sessió molt especial perquè vindran els dos actors del musical teatral que s’està representant a Barcelona i cantaran algunes de les peces de l’obra sota l’atenta mirada d’Elisenda Roca.

I abans d’això, la setmana que ve ja donarem més detalls però el diumenge 29 de gener, farem una minifesta per celebrar que JA FARÀ UN ANY DE LA CADENA HUMANA que va traslladar la Nollegiu a la Juanita. (1 any!). Doncs el diumenge 29 de gener farem un vermut gratuït per tothom qui vulgui passar per la llibreria. I en un exercici de nepotisme com mai s’ha vist, el llibreter ha contractat el grup de música TRIFUSA, un trio de percussió, guitarra i veu. I la veu és la de la MARE DEL LLIBRETER. No direm quants diners ens ha costat la contractació perquè us posaria els pèls de punta 🙂

I dit això, aquí va el riu d’activitats que inundaran la llibreria durant els propers dies amb Walter Benjamin de protagonista a la primera.

Divendres, 20 de gener, 19:30h, conversa amb LLUÍS MONTULL, autor de WALTER BENJAMIN. ELS LÍMITS DE LA DEMOCRÀCIA publicada per Galaxia Gutenberg. Amb Ramon Alcoberro.

benjaminmontulla4

Dissabte, 21 de gener, 13h, ANTONIO CABRERA diu CORTEZA DE ABEDUL i EL DESAPERCIBIDO acompanyat de PERE BALLART.

cabreraa4

Diumenge, 22 de gener, a partir de les 11h, FESTA BROSSIANA AL POBLENOU amb activitats per als més petits a LA PETITA i culminació de la festa a la primera planta de la Juanita.

brossaa4

Dimarts, 24 de gener, 19:30h, cicle #NoPenseu amb Diego Civilotti aproximant-nos a la vida i obra de Hume i els empiristes.

humea4

Dimecres, 25 de gener, 19:30h, cicle #NoExpliqueu amb Inés MacPherson explicant els contes de Roald Dahl i Edith Wharton.

dahlwhartona4

Dimecres, 25 de gener, a les 20:30h, al Bar Horiginal de Barcelona (Carrer Ferlandina, 29), presentació de l’antologia de poetes del segle XX COM ELLES, amb Mireia Vidal-Conte, Odile Arqué, Sebastià Portell i Maria Muntaner.

com-elles

Dijous, 26 de gener, 19:30h, Nova sessió del #Nomireu: les sèries de televisió i les dones. Amb Raquel Crisóstomo i Pep Prieto. (La sessió es farà a la JUANITA)

nomireudonesa4

Divendres, 27 de gener, 20h, concert SURANT COM LES PEDRES basat en els poemes de Jaume Subirana i musicats per August Garcia. Amb la mateixa banda que va musicar Philip Larkin.

subirana

Dissabte, 28 de gener, 13h, JORDI PÀMIES diu la seva poesia en un esdeveniment que pretén ser íntim.

jordipamias

Diumenge, 29 de gener, 12h, VERMUT GRATUÏT DE CELEBRACIÓ DEL PRIMER ANY DE LA NOLLEGIU A LA JUANITA amb concert a les 13h de TRIFUSA.

Dilluns, 30 de gener, 19:30h, DAVID YESTE diu el poemari NO ESCRIBIRÉ UN BESTIARIO publicat per Ediciones Liliputienses.

davidyestea4

Dimarts, 31 de gener, comença el cicle taller EL PLAER DE LLEGIR EN VEU ALTA amb Marta Domingo. Inscripcions obertes.

lecturaveualtaa4

Del febrer…del febrer ja en parlarem la setmana que ve, oi?

Per acabar aquí teniu els cartells amb els nous cicles:

derridaa4cartellquijote

calendariginzburga4

nopinteu2

Una abraçada!

Xavier, Maria i Oriol

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s