La #NoSortiu setmanal: els passatges del poblenou amb Carrión, la visita de Joaquín Berges i la trobada sobre el silenci amb Enrique Vargas

Benvolgudes, Benvolguts,

Nova edició de la #NoSortiu amb algunes coses importants que se’ns venen al damunt.

1.- Aquest dissabte a les 12h hem quedat a la sortida del metro de Llacuna amb JORDI CARRIÓN que ens portarà a fer una visita per alguns passatges del Poblenou. L’excursió acabarà cap a les 13h a la llibreria amb una presentació i vermut per celebrar un dels llibres importants de la temporada. Aquest BARCELONA. LIBRO DE LOS PASAJES que també trobareu en català BARCELONA. LLIBRE DELS PASSATGES publicat en els dos idiomes per Galaxia Gutenberg.

2.- L’acte de dissabte a la tarda amb ENRIQUE VARGAS,  director del TEATRO DE LOS SENTIDOS és també molt recomanable. Una autèntica experiència al voltant del silenci i dels sentits. Si per qualsevol cosa no puguéssiu venir dissabte, sapigueu que teniu una altra oportunitat de viure-ho a la Casa América el proper dilluns dia 6 de març. Aquí teniu més informació de l’acte de la Casa América. 

3.- VISITA DE DE JOAQUÍN BERGES dijous vinent dia 9 de març a les 12:30h. L’autor acaba de publicar amb TUSQUETS una nova novel·la UNA SOLA PALABRA. Berges vindrà a la llibreria a ser entrevistat pel llibreter i per algun altre periodista. Si us voleu acostar perquè us signi el llibre estarà encantat. Si no podeu venir i voleu que us reservem un exemplar perquè us el signi també estarà encantat. I si voleu que us signi algun llibre seu que teniu per casa, no dubtem que també estarà encantadíssim.

I per últim:

Recordeu que dimecres que ve tenim cicle Ginzburg amb Marilena de Chiara comentant TODOS NUESTROS AYERES i que us podeu apuntar a sessions soltes. Les següents sessions estaran dedicades a Léxico familiar i A propósito de las mujeres.

Recordeu que el proper dissabte 11 de març a les 18h tenim sessió del #NoCreixeu per a petits i grans i comentarem LA HISTORIA INTERMINABLE de Michael Ende amb Elisenda Roca i Míriam Cano, acte que organitzem amb LaPetita i el Museu de la Xocolata.

I que el diumenge 12 de març comença el #NoPinteu amb Carme Rodríguez Pàmias parlant de REMBRANDT.

Acabem la introducció recordant-vos que tot allò que passa a la Juanita, NO es queda a la Juanita. Clicant aquí trobareu vídeos i cròniques de les presentacions del gener febrer.

Així doncs, aquí teniu munició per acostar-vos a la #Juanita els propers dies. I tot comença aquesta nit amb Jaume Pons Alorda i el Quixot …

Dijous, 2 de març, 20:30h, cicle Aproximació a la Poesia amb Jaume C.Pons Alorda amb el títol LES FLORS DEL MAL. Us podeu apuntar a sessions esporàdiques.

florsdelmala4

Dijous, 2 de març, 21:30h, acabada la poesia, comença la segona sessió del COM? QUE NO T’HAS LLEGIT DON QUIJOTE DE LA MANCHA? Avui, capítols del llibre primer, segona part. Del 9 al 14.

cartellquijote

Divendres, 3 de març, 19:30h, presentació-conversa del llibre SI QUIERES, PUEDES QUEDARTE AQUÍ de Txani Rodríguez en diàleg amb JORDI COROMINAS.

txania4

Dissabte, 4 de març, a les 12h, cita amb Jordi Carrión per presentar BARCELONA. LIBRO DE PASAJES. Ens citarem amb ell al Passatge … del Poblenou i farem un ruta que ens farà arribar a la llibreria on ho celebrarem amb una presentació i vermut. Si no us va bé venir a les 12h, quedem a les 13h a la Juanita 😉

carriona4

Dissabte, 4 de març, 18:30h, TALLER PALABRA Y SILENCIO amb Enrique Vargas, director de TEATRO DE LOS SENTIDOS. L’entrada és lliure. Millor si envieu mail a info@nollegiu.cat per reservar.

enrique-vargas

Dilluns, 6 de març, 19h, tercera sessió del cicle JACQUES DERRIDA amb Oriol Alonso Cano. Aquesta tercera sessió estarà dedicada a la relació de Derrida amb la psicoanàlisi: Freud i Lacan fonamentalment. Recordeu que podeu venir a sessions esporàdiques.

derridaa4

Dimarts, 7 de març, sessió del grup de lectura de relats de ficció en anglès, DON’T READ. Podeu inscriure-us a sessions esporàdiques escrivint a sideral5@gmail.com

dontreada4

Dimarts, 7 de març, 19:30h, Taller EL PLAER DE LLEGIR EN VEU ALTA. (Places exhaurides!)

lecturaveualtaa4

Dimecres, 8 de març, 19:30h grup de lectura NATALIA GINZBURG. Segona sessió amb TODOS NUESTROS AYERES publicada per l’editorial Lumen. Us podeu inscriure a sessions esporàdiques.

calendariginzburga4

Divendres, 10 de març, 19h, Cicle d’àlbum il·lustrat organitzat per la llibreria LAPETITA. Més informació a info@lapetita.com

Dissabte, 11 de març, 13h, JESÚS AGUADO presenta THERIGATA. POEMAS BUDISTAS DE MUJERES SABIAS.

jesusaguadoa4

Dissabte, 11 de març, 18h, cicle #NoCreixeu: LA HISTÒRIA INTERMINABLE de Michael Ende. Amb Elisenda Roca i la poeta Míriam Cano.

nocreixeuendea4

Diumenge, 12 de març, 11h, inici de la segona part del cicle #NoPinteu amb Carme Rodríguez Pàmias. Inscripcions obertes a info@nollegiu.cat. Començarem amb REMBRANDT.

nopinteu2

Dilluns, 13 de març, 19:30h, cicle A LA RECERCA DE LA GRAN NOVEL·LA DE BARCELONA amb Jordi Corominas i ÚLTIMAS TARDES CON TERESA de Juan Marsé.

sessiomarsea41

I fins aquí la informació. Més que estem preparant en properes edicions #NoSortiu.

Una abraçada

Xavier, Maria i Oriol. (El orden del factor no altera el producto)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s