La #NoSortiu: un mes de juny de traca per anar acabant la temporada

Benvolgudes, Benvolguts,

Benvingudes i Benvinguts a una nova edició de la #NoSortiu.

Abans de les cites que us tenim preparades només algun apunt extern. I és que dissabte passat van inaugurar al Carrer Batista, al costat de la Sala Beckett, l’Espai Subirachs i va ser tot un èxit. Us recomanem que us hi acosteu perquè la Judit i la família de l’artista han fet una gran feina. Sapigueu que a l’Espai francesc garriga de la Juanita hem habilitat un prestatge per acollir els llibres de Subirachs disponibles.

Com que ja sabeu que allò que passa a la Juanita NO es queda a la Juanita, aquí teniu algunes llistes de reproducció de Youtube del què ha succeït els últims dies.

Aquí, la presentació-concert de SACRILEGIS, poemes de clàssics catalans musicats per Víctor Bocanegra i publicats en un llibre CD de Godall Edicions.

Aquí, la visita de Chantal Maillard en un diàleg amb Jesús Aguado el passat dissabte que va fer un ple absolut.

Aquí, hem penjat alguna sessió més del cicle d’Aproximació a la poesia amb Jaume C.Pons Alorda.

Si no vau poder venir a veure Denise Desautels, aquí teniu algun vídeo

I aquí trobareu vídeos de la sessió de presentació de HISTÒRIA PARCIAL DE LA MEVA ESTUPIDESA del nordamericà Edward Hirsch

Ara sí, aquí van algunes de les coses que passaran aquest mes de juny:

Dijous, 1 de juny, 20:30h, sessió del Cicle d’aproximació a la poesia amb Jaume C.Pons Alorda. Poètica portuguesa: Pessoa i Sophie de Mello. Podeu venir a sessions soltes. Inscripcions: info@nollegiu.cat

Divendres, 2 de juny, 19h, cicle d’Àlbum il·lustrat organitzat per la Llibreria La Petita. Inscripcions: info@lapetita.com

Diumenge, 4 de juny, 12:30h, presentació dels CD’s BRIGADES INTERGENARACIONALS 1 i BRIGADES INTERGENERACIONALS 2. Amb Sergi Dantí.

Dimarts, 6 de juny, 19:30h, és des de ja fa un temps el dia AMADEU VIDAL a la llibreria. Aquest any amb un recital que duu per títol LA MARE.

Dimecres, 7 de juny, 18h, Berenars solidaris amb literatura índia. Sessió dedicada a MAPA DE LOS LUGARES SIN NOMBRE de Tania James.

Dimecres, 7 de juny, 20h, sessió dedicada a TRES CANTATES DE BACH amb Pep Gorgori, periodista i musicòleg. Acte en col·laboració amb l’Auditori i el Palau de la Música. Entrada lliure. Reserves a info@nollegiu.cat per qüestions d’aforament.

Dijous, 8 de juny, 21:30, sessió del cicle COM? QUE NO T’HAS LLEGIT… DON QUIJOTE DE LA MANCHA?

Divendres, 9 de juny, 19:30h, Presentació i lectura de fragments del text teatral, DESTERRADAS de Marcela Terra, publicat per Arola Editors. Amb la participació d’actrius i directors de teatre.

Dissabte, 10 de juny, 12:30h, presentació de l’antologia poètica del romanès Nichita Stănescu amb D.Sam Abrams, i els traductors Xavier Montoliu i Lilica Voicu-Brey

Dissabte, 10 de juny, 18h, cicle #NoCreixeu amb Elisenda Roca i LES CRÒNIQUES DE NÀRNIA, de C.S.Lewis. Reserves a info@nollegiu.cat Preu de la sessió: 8 euros. Cicle organitzat amb la llibreria LaPetita i el Museu de la Xocolata.

Diumenge, 11 de juny, 11h, última sessió del cicle #NoPinteu amb Carme Rodríguez Pàmias dedicat a les dones pintores del segle XVII. Reserves a info@nollegiu.cat Preu de la sessió. 10 euros.

Dilluns, 12 de juny, 19:30h, cicle A LA RECERCA DE LA GRAN NOVEL·LA DE BARCELONA amb Jordi Corominas, dedicada a EL DIA DEL WATUSI de Francisco Casavella. Preu de la sessió: 10 euros. Reserves a info@nollegiu.cat

Dimarts, 13 de juny, 17h, presentació del llibre de contes publicat pels alumnes de l’Institut Quatre Cantons en col·laboració amb el Laboratori de Lletres

Dimarts, 13 de juny, 19:30h, arribada des de Frankfurt, Rosa Ribas presenta acompanyada de Toni Hill. Entrada lliure. Reserves a info@nollegiu.cat

Dimecres, 14 de juny, 19:30h presentació de EL PODER DE LA PALABRA. 10 ENSAYOS DE GEORGE ORWELL SOBRE LENGUAJE, POLÍTICA Y VERDAD. Amb el responsable d’aquesta edició, Miquel Berga, professor de filologia anglesa de la UPF i especialista en Orwell.

Dijous, 15 de juny, 19:30h, presentació del llibre POSMEMORIA DE LA GUERRA CIVIL i debat sobre la memòria del franquisme i la memòria dels qui l’han viscut.

Divendres, 16 de juny, 19:30h, presentació de CIE O LA IL·LEGALITAT INSTITUCIONAL amb Raquel Gámez Serrano.

Dissabte, 17 de juny 12:30h, parlem amb AROA MORENO autora de LA HIJA DEL COMUNISTA publicada per l’Editorial Caballo de Troya acompanyada d’AITOR LAGUNAS, periodista.

I com sempre, abans d’acomiadar-nos,

Aquesta setmana a la Sala Beckett…

ÚLTIMS DIES DE VENDA ANTICIPADA

Un tret al cap de Pau Miró

Amb Emma Vilarasau, Imma Colomer i Mar Ulldemolins

Del 30/06 al 30/07 Compra aquí la teva entrada a 14,60€ per les primeres funcions! Només fins al 18/06!

 OBERTES LES INSCRIPCIONS PER ALS CURSOS DE L’OBRADOR D’ESTIU:

Quines són les veritables normes? (De la forma dramàtica a la forma oberta). Amb Victoria Szpunberg

De la pàgina en blanc a la representació: a la recerca del vincle entre dramaturgs i intèrprets. Amb Anthony Neilson

La faula política. Amb Lola Blasco

Conversa, diàleg, digressions i màquina de conversa: al voltant de la paraula. Amb Jean-Pierre Ryngaert

De l’inconscient a la pàgina. Amb Yeşim Özsoy

Cada moment de la vida quotidiana és polític. Amb Sasha Marianna Salzmann

Raça, sexe, històries, cossos, visions: el valor de la diversitat en la interpretació. Amb Marco Calvani
De l’actor al personatge. Amb Ramon  Fontserè

La paraula com a plataforma d’acció. Amb Gabriel Calderón

Consulta’ls tots aquí.

I ELS CURSOS DEL LABORATORI DE LLETRES

“Vols aprofitar al màxim l’estiu? El Laboratori de Lletres ha obert les inscripcions per als seus cursos intensius de juliol. Novel·la, conte, escriptura creativa, i molts més. Horaris, informació i inscripcions aquí

I fins aquí la NoSortiu de la setmana!

Una abraçada

Xavier, Maria i Oriol.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s