La #NoSortiu: ha arribat l’hora de fer competència a la venda d’internet (ja, ja, ja!)

Benvolgudes, Benvolguts,

Aquí teniu la #Nosortiu que aplega les activitats del juliol i volem explicar-vos algunes novetats importants:

1.- Que des d’ara tenim servei a domicili. Com si fossim una plataforma de venda per internet, tu, però amb cara i ulls (volem dir que ens podeu posar cara i ulls perquè som nosaltres i ens coneixem, és clar). Que en 24 hores tindreu els llibres a casa. I que si marxeu de vacances a algun lloc  (que no sigui l’estranger, Ses illes o les Canàries) us podem fer arribar llibres als vostres domicilis habituals o d’estiu en aquest temps. Només heu d’enviar-nos un mail o trucar-nos i us expliquem com fer-ho.

2.- Que el proper dimarts 4 de juliol és l’últim dia per apuntar-se al curs de Gabriela Wiener i la literatura del Jo i de Jaime Rodríguez Z. i Cien años de soledad.

3.- Que al curs de Jordi Carrion del 7 de juliol sobre LA CIUTAT COM A ARTEFACTE NARRATIU li queda una plaça disponible.

4.- Que al final d’aquesta entrada trobareu algunes activitats del Laboratori de Lletres, la Casa América de Catalunya o l’Espai Subirachs.

5.- Que aquest cap de setmana desmuntem l’exposició NOLLEXIU de Ferran Garcia a partir dels versos de francesc garriga i que per tant, avui i demà és l’últim dia per veure-la.

 

 

I dit això, aquí teniu l’agenda #NoSortiu amb un missatge final important, a la signatura.

Dimarts, 4 de juliol, 19:30h, ÚLTIMA SESSIÓ DEL CICLE #NoPenseu amb el protagonisme per FRIEDRICH NIETZSCHE

Dimarts, 5 de juliol, 19:30h, #NoEscolteu amb Lluís Bertran Xirau.

Dijous, 6 de juliol, 20:30h, última sessió del cicle d’Aproximació a la poesia amb Jaume C. Pons Alorda

Divendres 7 de juliol, 09-14h i 18-17h, curs LA CIUTAT COM A ARTEFACTE LITERARI amb Jordi Carrión. Inscripcions obertes: info@nollegiu.cat

Divendres, 7 de juliol, 19:30h, Festa poètica de final de temporada. Una manera com una altra d’acomiadar l’estiu.

Dilluns, 10 de juliol, 19:30h, última sessió del cicle A LA RECERCA DE LA GRAN NOVEL·LA DE BARCELONA amb Jordi Corominas dedicant la sessió a JAVIER PÉREZ ANDÚJAR. Inscripcions: info@nollegiu.cat

Dimecres, 19 de juliol, 19:30h, cicle #NoExpliqueu de contes amb Inés MacPherson explicant els relats de Lydia Davis i Fernando Iwasaki.

Divendres, 28 de juliol, 19h Jam de contes. Ben aviat més informació!

I RECORDEU QUE AL JULIOL COMENCEN ELS TASTOS DE L’ESCOLA DE LECTURA CREATIVA QUE COMENÇARÀ LA SEVA SINGLADURA A L’OCTUBRE.

Dimecres, 12 de juliol començarà el curs de Gabriela Wiener sobre la literatura del Jo. I també el de Jaime Rodríguez Z. sobre CIEN AÑOS DE SOLEDAD. 4 DIES, 3HORES CADA DIA. ATENCIÓ PERQUÈ L’ÚLTIM DIA PER FER LA PREINSCRIPCIÓ PER AQUESTS CURSOS ÉS EL 4 DE JULIOL! I HI HA UN MÀXIM DE 10 PLACES! 

Us hem d’acabar recomanant algunes coses de fora de la llibreria:

El Laboratori de Lletres obra una nova edició de Relats de viatges, a càrrec de l’escriptora Núria Garcia. El curs comença el 4 de juliol i encara ets a temps d’apuntar-t’hi. Hi podràs aprendre les tècniques i elements bàsics per fer convertir el teu viatge en un relat evocador i emocionant.

 

De la Casa Amèrica teniu activitats de cinema, fotografia i debats que hauríeu de tenir en compte.

I de l’Espai Subirachs del Poblenou avui us convidem, a banda d’anar a l’exposició, a donar un cop d’ull a la col·lecció de dibuixos que podeu veure aquí.

I fins aquí una agenda que des d’aquest migdia té una signatura menys però que avui la conservem i la col·loquem en primera posició.

Una abraçada

Maria, Xavier i Oriol

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s