La #NoSortiu de la setmana (absolutament atapeïda!)

Benvolgudes, Benvolguts,

De seguida l’agenda. Abans, com sempre, alguns recursos pels autors a qui dediquem el ÉS HORA DE (RE)LLEGIR … durant aquest últim quadrimestre de l’any.

De Stefan Zweig, us recomanem aquest article publicat a The New Yorker 

De Joseph Roth recomanem aquest article d’Álvaro Cortina publicat al diari El Mundo sobre La cripta de los capuchinos.

I de Georges Simenon, aquest article de Joan de Sagarra a El País explicant un passeig amb John Simenon, fill de l’autor.

I ara sí, aquí teniu l’agenda!

Dimarts, 20 d’octubre a les 20h, cinefòrum i aprendre a dominar el llenguatge de la la delinqüència i policial. Amb CARLES QUÍLEZ, periodista i autor de diferents obres de novel·la negra, visionarem el documental ATRACADORES, ASÍ SON, ASÍ ATRACAN. UNA RAZA EN ESPECIE DE EXTINCIÓN i comentarem després tant el documental com l’ús del llenguatge per escriure novel·la negra.

quílez facebook

Dijous, 22 d’octubre, a les 19:30h, un dels poetes que més esperàvem a la llibreria. MÀRIUS SAMPERE presenta acompanyat de Marc Romera i Mireia Vidal-Conte el seu poemari més recent: L’ESFERA INSOMNE publicat per LaBreu Edicions. (Per aquells que no pugueu venir o que voleu venir més documentats, us recomanem el visionat del programa (S)AVIS del Canal 33 emès aquesta setmana.

sampere facebook

Dijous, 22 d’octubre, 21:30h, segona sessió del COM? QUE NO T’HAS LLEGIT … ULISSES de James Joyce? Entra en escena Leopold Bloom! Heu de venir llegits! Episodis 4, 5 i 6 (74 pàgines)

ULISSES facebook

Divendres, 23 d’octubre, 19:30h, Festival Poètic edicions del Buc. Editorial valenciana que presentarà el seu catàleg amb la veu de dos dels seus poetes. TERESA PASCUAL i CARLES CAMPS MUNDÓ.

pascual i camps facebook

Dissabte, 24 d’octubre, 13h, PRESENTACIÓ A BARCELONA de Trèmolo de BIEL MESQUIDA. Vermut amb l’autor acompanyat de Tina Vallès i Susanna Rafart.

tremolo facebook

ATENCIÓ, DIUMENGE 25 D’OCTUBRE, 2N ANIVERSARI DE LA NOLLEGIU, VERMUT, DESCOMPTES, MEITATS DE PREU I A LES 13h, JOSEP PEDRALS PERQUÈ UN ANIVERSARI DE LA NOLLEGIU SENSE ELL NO ÉS UN ANIVERSARI!

aniversari A4

Dimecres, 28 d’octubre, 20:30h, FILOSOFIA A LA GORRA. Amb Diego Singer, professor de filosofia de la Universitat de Buenos Aires, tindrem una sessió sobre Friedrich Nietzsche apassionant. Taquilla inversa. És a dir, que al final pagueu el que considereu en funció de si us ha agradat la conferència. Podeu reservar a info@nollegiu.cat per una qüestió d’aforament.

de gorra facebook

Dijous, 29 d’octubre, 21:30h, Tercera sessió del COM? QUE NO T’HAS LLEGIT … ULISSES de James Joyce? Entra en escena Leopold Bloom! Heu de venir llegits! Episodis 7, 8 i 9 (125 pàgines)

ULISSES facebook

Divendres, 30 d’octubre, 20h, torna el TEATRE a la NOLLEGIU. Mariona Sagarra presenta SOLO VEUS un espectacle de poesia, música i teatre basat en els poemes de grans autors i autores de la literatura catalana i universal. Aquest és un espectacle de pagament. La col·laboració que demanem és de 10 euros i us preguem que reserveu per una qüestió d’aforament.

mariona sagarra facebook

Dissabte, 31 d’octubre, 18h, Ieps! Que torna l’exitòs cicle de la temporada passada #NOLITERALMENT dedicat a la traducció. La primera sessió tindrà com a convidada Maria Ohanessian, traductora de l’armeni. Amb ella parlarem d’autors com Varujan, Vosganian, Saroyan …

Cartel Armeni

Dilluns, 2 de novembre, 21h, SOPAR #NoPenseu amb ADÁN KOVACKSICS, premi nacional de traducció 2010 i autor de GUERRA Y LENGUAJE, traductor de LTI, LA LENGUA DEL TERCER REICH i amb l’obra més recent que ha traduït, LOS DESPOSEÍDOS de Szilárd Borbély. Cal reserva a info@nollegiu.cat

nopenseu 0211 facebook

Dimarts, 3 de novembre, 19:30h: Antonia Carré-Pons presenta ÉS L’AMOR QUE MOU EL CEL I LES ESTRELLES acompanyada del poeta i traductor SAM ABRAMS.

Dimecres, 4 de novembre, 19:30h, Presentació de L’ÉSSER ESTIMAT d’Evelyn Waugh publicada per LaBreuEdicions amb el traductor Josep Pijoan.

Dijous, 5 de novembre, 20:30h, segona sessió del cicle APROXIMACIÓ A LA POESIA amb Jaume C.Pons Alorda parlant de Wislawa Szymborska i Louise Glück.

aproxpoesia 0511 facebook

Dimarts, 10 de novembre, 19:30h, Tele/Expres I EL CAS HUERTAS CLAVERÍA amb ALBERTO CABELLO, JOSEP MARIA CASASÚS i JUANJO CABALLERO:

telexpress facebook

I encara tenim més coses però millor anar administrant, oi?

Una abraçada

Xavier i Maria /// Maria i Xavier

Deixa un comentari