La setmana de la poesia a Nollegiu

cartell setmana poesia

Benvolguts nolectors,

Ens plau infinitament explicar-vos que Nollegiu és una de les llibreries implicades a la Setmana de la poesia de Barcelona que tindrà lloc entre el 14 i el 20 de maig. Més enllà d’aparèixer el nostre logo al programa oficial, hem decidit que NOLLEGIU organitzi diferents activitats relacionades amb la poesia.

Així, les activitats són les següents:

Dijous, 15 de maig, a les 20. Recital poètic de Carlos Zanón. Sabíeu que l’autor de novel·la negra (Yo fui Johny Thunders) és un poeta de primer ordre?

Divendres, 16 de maig a les 20h, recital poètic de joves autores i autors que publiquen o publicaran a la col·lecció #Pulsar de Kriller71 Ediciones. Lola Nieto, Laia López Marqués, Òscar Solsona, Antonio Rodríguez  entre els rapsodes.

Dissabte, 17 de maig a les 13h. Bàssem an-Nabrís, poeta palestí acollit pel PEN Català a Catalunya, recitarà “Totes les pedres” recentment traduït al català. Podreu escoltar els poemes en català i en àrab.

DIUMENGE 18 de MAIG: Homenatge a Francesc Garriga Barata per part dels alumnes de l’escola d’escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Escoltarem poemes del “Camins de Serp” i el poeta també ens obsequiarà amb la seva veu. (Si no l’heu escoltat mai, és una experiència irrepetible)

DIUMENGE, 18 DE MAIG 20:30h Tallem el carrer amistat per transformar-lo en un escenari de l’oest. COMBATS POÈTICS a l’estil OK Corral on la paraula és l’arma per fomentar la concòrdia i la bellesa fonètica. Poetes de LaBreu Edicions com Jaume Pons Alorda, Anna Gual, Ester Andorrà, Pau Gener Galín, Daniel Busquets, Andreu Galan, Ignasi Pàmies, Mireia Vidal Conte, i de Versos&Reversos, Jordi Corominas, participaran en aquesta primera edició que podreu veure còmodament des de les cadires que posarem al carrer.

DISSABTE, 24 DE MAIG, 20h, Homenatge a Leopoldo Maria Panero amb la Cia Dosmesú. Preu: 5 €. Reserva imprescincidible per raó d’aforament.

 

Deixa un comentari